Ердоган vs. Европа: Фашистка, като преди Втората световна война

След референдума щяла да се роди съвсем различна Турция
21 мар 2017 14:00, Елка Василева
274
Ердоган vs. Европа: Фашистка, като преди Втората световна война
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че днешната "фашистка, жестока" Европа напомня на времето преди Втората световна война, предаде Ройтерс.

Той изтъкна, че ще обсъжда отношенията си с Европа след референдума на 16 април и тогава ще бъде направено това, което е необходимо.

Още по темата

Ердоган каза още на Европа "да си гледа работата" по отношение на коментарите й за извънредното положение в Турция.

Президентът на южната ни съседка подчерта, че няма да позволи на нито един европеец да действа като агент в Турция.

Ердоган посочи, че Турция повече не може да бъде заплашвана от Европа с процеса за членство в ЕС и със споразумението за мигрантите, като подчерта, че този период е "приключил".

По думите му в отношенията с ЕС ще се роди "съвсем различна Турция" след референдума на 16 април (за въвеждане на президентска система на управление).

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТокуЩоще се върнат, 200 хиляди съкратени работни места за последните месеци в Турция, на село ли ще ходят пуйки да гледат
182
3
 
5
 
! Отговори
ТокуЩо преди 7 години
Разпространиха новината, че Меркел ще върне на ЕрДоан всичките 2 мелеона турци за да ги предпази от фаштки истъпления и унижения в Германия. Да видим тогава за кого ще гласуват на референдума, като се върнат на заплата от 800 турски лири ХАХАХА
181
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идеалното е Ев опа да е фашистка само да му припомняме на тоя фес ислямизиран че фашистка Европа с такива като него се справила много добре и очевидно пак още сесправи а фесовете ще се върнат в 15 век и ще си бършат за-дниците с камъни. Много яко ше се омажат.
180
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С голям кеф бих изгледал съсипването на Турция, защото то е неминуемо. Ердоган върви по стъпките на всички диктатори преди него. И резултатът ще е същият. Жалко само за свестните хора там, защото такива има.
179
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е верно това ,че турците неискали Европа? Младите и образовани турци живеят спокойно и в равновесие. Ходят на почивки из Европа и знаят че всичко което се говори от политиците им е алабала. Но и те като нас имат битка със старите и консервативни кръгове,които не са малко. Ще видите ще рефенрдума ще е 50/50 и най вероятно няма да мине ,ако няма фалшификации.
178
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европа не можела без Турция, ха,ха, ще ме умориш от смях, че и голяма далавера имало от търговията с мюсюлманите, абе пич,чети статистиката...основната турска търговия е с Европа, от своя страна Европа, спокойно може да се лиши от турския пазар, а има и алтрнативни маршрути към близкоизточните пазари.П.П. жалко са свестните турци, за които предстоят мракобесни дни !
177
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2милиона турци си изкарват хляба в Европа.Тези два милиона сигурно с тези пари от Европа хранят още 20 милиона в самата Турция.Малко срам няма ли в тоя Ердоган.
176
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми и безвизово няма да му се даде. Да троши глава. След всички циркажийски номера вече нищо няма да получи.
175
3
 
2
 
! Отговори
EVET преди 7 години
Турците вече не искат ЕС, това май само от ЕС не го разбраха, Ердоган иска безвизово пътуване в ЕС за да ни прати кюрдите за които широко отворихме врати
174
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да докажем на ерджолан, че ние юрогейците не сме фашисти като организираме свръхмощен гейпарад в София и останалите юрогейски столици!!!!!
173
1
 
1
 
! Отговори
2017 преди 7 години
До Ewiak Ryszardспоред равини, последни тълкувания, "северният" цар вече не е в Москва, а в Анкара, а гог с антихриста са турците, но те сами напират за най-кофти ролята в последната серия на сагата, освен ако не се отложи пак премиерата, при условие, че всички земляни се кротнат по някакво чудо вразумени. първо обаче Дамаск трябва да рухне и само кози да бродят там, а Ефрат да пресъхне, и огнена колесница да мине над Черно море, и тн.
172
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТА ЕРДО НЕ КАЗА САМО ТЕЗ РАБОТИ...ГОВОРЕШЕ И ЗА АРЕСТУВАНИЯ АГЕНТ:-):-)МЕРКЕЛ КАТО ДОЙДЕ МИ КАЗА ДА СМЕ ГО БИЛИ ПУСНАЛИ:-):-):-)Отгаворих и: Изпратих ти 400 досиета за терористите, които са в Германия, тези които си зазвяват там байряка както искат, пък уж викате, че пкк ги признахме за терористи:-)...какво стана с тях ти даде ли ги:-)...и още и още...:-):-):-)
171
1
 
6
 
! Отговори
лошата Европа... преди 7 години
Ех тая Европа бе, колкото по -"фашистка" става , толкова повече муджахидини напъват да се фашизират...
170
5
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Затваряй югоизточната граница на ЕС ! Пълно ембарго за турски стоки към Европа, да си ги продава на изток Иран, Пакинстан. А да забравих там са бетер $игани. Еми турската лира = тоалетна хартия :)
169
4
 
2
 
! Отговори
Ewiak Ryszard преди 7 години
Къде отиваме? В Библията се казва: "И [северният цар = Русия от втората половина на ХIХ век (Даниил 11:27)] ще се върне в своята земя с голямо богатство [1945] и ще насочи сърцето си срещу светия договор [враждебност към християните]. И ще действа [висока активност на международната сцена] и ще се върне в своята земя [1991-1993. Разпадането на Съветския съюз и Варшавския договор. Руски войски се завърнаха в страната си]. В определеното време ще се върне [разпадането на Европейския съюз и НАТО. Много страни от бившия Източен блок ще се върнат в зоната на влияние на Русия]." (Даниил 11:28,29а)
168
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последна новина...заместник посланика на Германия е извикан в министерството.
167
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стига с тая демокрация , това е дума която не съществува в прекия смисъл на самата дума , никъде по света няма демокрация , всичко е едър капитализъм а думата демокрация разпалва войни , ако си мислите че сме демократична държава явно сте в дълбока заблуда,ние просто сме окупирани без война само че или не го виждате или се правите че не го виждате
166
4
 
11
 
! Отговори
0 преди 7 години
европа като го ритне този в търговията къде ще продава калпавата турска продукция Турция без Европа пропада.
165
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Демек той всички мрази, но всички са длъжни да го обичат и да му се възхищават. В психиатрията тази болест си има име.
164
0
 
4
 
! Отговори
На мене ми е преди 7 години
Ердоган ми е Пиночет. Прилики безчет хахаха