Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?

На неговата съвест лежат десетки хиляди. Кой е Башар Асад?
6 апр 2017 21:00,
219
Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?
Башар Асад с децата си Снимка: Facebook

Какво мисли един мъж, на чиято съвест лежат 10 000 убити деца, когато вечер завива собствените си деца? Дали се срамува? Едва ли!

51-годишният офталмолог Башар Асад е президент на Сирия от 2000 година. За тази му страна в живота знаем много.

Президентът, чиято страна е вече 6-та година разкъсана от конфликт обича суши и американския сериал "Homeland". Преди Башар Асад се бореше за реформи, пише "Bild". Днес обаче се бори с ада на земята.

В добрите дни на Сирия семейство Асад поддържа имидж на съвсем нормална фамилия. Детски рождени дни и запалени свещи. Разходки в Дамаск.

Съпругата на Башар, Асма е финансов експерт. 10-години по-млада от съпруга си, някога е описвана като "Лейди Даяна на Ориента". Тя не е религиозна, облича се модерно и обича да прекарва повечето време с децата си.

Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?
Aсма Асад с двете си по-малки деца Снимка: Camera Press

Семейство Асад има три деца - 15-годишният Хафис, 13-годишната Зейн и 12-годишният Карим.

Никой обаче вече не вярва, че Асма може да повлияе на съпруга си, за да спре политиката, водеща до убийства и насилие в Сирия.

Но пък преди време нейни имейли се оказаха публично достояние. Когато хиляди сирийци бяха излезли по улиците на градовете в страната, семейство Асад си е поръчвало мебели от Париж. В сливов цвят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВЪПРОСЪТ Е ПРИКЛАЧЕН!!!!!!!!11 ПУТИН ТРЯБВА ДА УМРЕ ПО МНОГО ПРИЧИТИ И САМО ЕДНА ОТ ТЯХ Е ИЗБИТИТЕ ПО НЕГОВА ЗАПОВЕД 100-ЦИ ХИЛЯДИ ДУЩИ В СИРИЯ!!!ПУТИН Е ОСЪДЕН ЗА ГЕНОЦИД В СИРИЯ И В УКРАЙНА И Е С ПОДПИСАНА СМЪРТНА ПРИСЪДА!ВЪПРОСЪТ ТУК Е , ЗАЩО ПУТИН Е ЖИВ ОЩЕ И ДОКОГА?!?!?!?!?!??!!?
53
5
 
13
 
! Отговори
Инф.за Боряна-овцата преди 7 години
Сирийски самолет е бомбардирал склад с химическо и друго оръжие,собственост на главорезите..А,кой им е го дал? САЩ , Саудитска Арабия и др."демократични" убийци,които подпалиха и избиха вече милиони.. Асад не се предава и затова сатанистите ( САЩ) му измислят сценки и чрез всички тяхни СМО,внушават на овците,това,което искат...Борянке,моме убава...
52
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Какво мисли един мъж, на чиято съвест лежат 10 000 убити деца, когато вечер завива собствените си деца? Дали се срамува? Едва ли!""Никой обаче вече не вярва, че Асма може да повлияе на съпруга си, за да спре политиката, водеща до убийства и насилие в Сирия."===Къде са доказателствата, че Асад е извършил тези убийства? Или понеже ИД гги е извършила, дайте да ги лепнем на Асад, той и без това е обявен публично за чудовище от пропагандата на САЩ, пък и нали искат да го смъкнат. Авторката...
51
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво мисли един журналист, на чиято съвест лежат 10 000 платени лъжи, когато вечер завива собствените си деца? Дали се срамува? Едва ли!
50
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали Буш плаче за избитите иракчанчета, дали Клинтън плаче за загиналите деца в Югославия, дали, дали, да......., абе що ли не поздравя майките на продажните журналисти?!!??
49
2
 
1
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До 57От такива като теб, това е комплимент за мен!
48
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой знае ли защо повечето диктатори (в случая синчето му) си падат по Адидас?
47
6
 
12
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До ВалПристрастен съм към човечността и справедливост, а твоята ислямофобия и туркофобия ти пречат да заемеш станата на правия! За теб и такива като теб, щом умират мюсюлмани е добре, а този който ги избива трябва да се защитава, ТАКА МИСЛИТЕ ВИЕ!
46
2
 
6
 
! Отговори
един там преди 7 години
На съвеста на Башар Асад наистина лежат минимум 10хил. сирийски деца и поне толкова изядени! Демоните, освен че убиват, и ядат деца- не го забравяйте!
45
4
 
7
 
! Отговори
до ЕВЕТ преди 7 години
ЕВЕТ, и си много *** човек!/за пръв път ми е да се обърна към някого по този начин, но ти напълно го заслужи/
44
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната западна лъжа. Нападението на сирийските сили над въпросния склад с отровни газове на ислямистите е станало в 11 30ч. местно време, а за обгазяването бе оповестено 4ч. по-рано, но от "очевидци% от Лондон. И кои са очевидците-т.н. "бели каски", които много добре знаем кои са. Асад се обявява за виновен, и дори хитотезата,че газовете не са негови не се разглежда. Като че ли руснаците не разкриха в Алепо няколко такива склада с отровни газове.
43
2
 
11
 
! Отговори
kreti преди 7 години
Аз помня мантрите как иракски бойци убивали новородени в болница, разказани от състрадателна мед. Сестра. После се оказа че мед. Сестрата е дъщерята на кувейтският посланик и че никога не стъпвала във въпросната Болница. Къде са атомните и хим. оръжия на Садам?
42
3
 
7
 
! Отговори
321 преди 7 години
За какво да се срамува защитника на родината си?
41
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ се приготвя за война. Имат над 400 бази навън и не се отказват да правят нови и нови и глупави, подкупни, слаби, зависими нации като нашата си дават земята за да станат звено във веригата на най-агресивната нация на света. Досега САЩ не са водили война срещу равностоен противник, сега изолират Китай и Русия. Демонизират ги ( и техните съюзници) и в един момент ще запалят света . Ако Тръмп успее да набие спирачки ще е чудо, но не вярвам да успее срещу военната индустрия....
40
4
 
6
 
! Отговори
Вал преди 7 години
До EVETМдаа, пристрастен си и не искаш да видиш реалната картина.Няма смисъл да спорим.
39
5
 
2
 
! Отговори
да преди 7 години
До EVETЛъжеш,лъжеш ....
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напуснаха домовете си, никой няма да стои под бомбите с обеднен уран дето ги изсипваха над болниците и детските градини.
37
14
 
6
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До ВалИма близо 150 доказателства на които им предстои аутопсия и дупка в земята.Тезата на Асад е че хим. оръжие било на бунтовниците, е как така вече за 3ти път бунтовниците си самовзривяват децата с хим. оръжие от 2013 насам?
36
10
 
8
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До Анонимен 46"Откровена пропаганда. Не ви прави чест."А да тровиш и избиваш деца, е много достойно!
35
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Какво мисли един мъж, на чиято съвест лежат 10 000 убити деца, когато вечер завива собствените си деца? Дали се срамува? Едва ли!"Объркали сте снимката, Обама е малко по-тъмен и има две дъщери.