Тръмп за ужаса в Манчестър: Дело на зли неудачници

"Терористите и екстремистите да бъдат изхвърлени от обществото ни завинаги"
23 май 2017 12:40, Елка Василева
98
Тръмп за ужаса в Манчестър: Дело на зли неудачници
Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп остро осъди атентата в британския град Манчестър, извършен според него от "зли неудачници", и поднесе дълбоки съболезнования на близките на загиналите.

Още по темата

"Толкова прекрасни, жизнени, обичащи живота млади хора, убити от зли неудачници. Няма да ги нарека чудовища, тъй като това би им харесало", заяви Тръмп при посещение във Витлеем, на Западния бряг, в присъствието на палестинския президент Махмуд Абас, с когото тази сутрин разговаря, отбелязва Франс прес.

Президентът на САЩ изрази солидарност с Обединеното кралство след атентата, чиито жертви станаха "невинни деца".

"Терористите и екстремистите, както и онези, които ги подпомагат, трябва да бъдат изхвърлени от обществото ни завинаги. Тази порочна идеология трябва да бъде унищожена, напълно заличена", заяви Тръмп, цитиран от Асошиейтед прес.

Той призова лидерите в Близкия изток да съдействат за изкореняване на насилието и каза, че "цивилизованите страни трябва да се обединят, за да защитят човешкия живот".
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Действия на високо равнище водят до резултати на ниско равнище. Ще има още, но такива пърформънси не водят до големи промени. Те влияят само на обикмовенитр хора.
69
0
 
4
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Тръмп да не се прави на състрадателен,щото цяла седмица се прегръща и целува със създателите на същия този тероризъм!
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В последните поне 5 години цял свят се присмива на т.нар. "патешки джуки", а този Тръмп явно така си говори винаги. Пpостите момичета, които си правят селфита и позират пред огледалото в банята, правейки си патешки усти, не могат да са му конкуренция на тоя. Той цял живот си е бил пpоста кифла!
67
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента Иран се бори с тероризма, а Тръм казва "Иран е развъдник за терористи". В същото време, Саудитска арабия създаде най-големите терористи и наистина е развъдник, но Тръм отива там да го кичат със златни герданчета и да слючва сделки за милиарди. И то не за храна или за наука, а за оръжие. На черното се казва бяло. И ако отиде нормална жена в Саудитска арабия, ще искат да си покрива главата и ще се мръщят, ама щом е Тръмовица, можееее...
66
1
 
4
 
! Отговори
Ala-Bala преди 6 години
Толкова се надявахме на него. Същия алчен човек като цялата американска пасмина. Насажда омраза между нациите и религиите. ИД е ваше творение, да спре развитието на Европа, за да се запази доминирането на $.
65
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле тоя колко е кух.. "зли неудачници "....сега чакаме Иванка пак да туитне нещо в Туитър за да може загрижения и татко да прати някоя друга ракета и да събори две ,три палатки в пустинята ....ама, ако искаше да накаже истинските виновници -трябваше да почне от Саудитска Арабия ,а не да им продава оръжие за милиарди !!!!!!!!!!!
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Teрорът представлява насаждане на страх с цел обръщане на внимание към социални състояния или събития с които някой се чувтства неоправдан, ощетен или оскърбен.Чудно, с какво ли не са съгласни тия терористи, срещу какво се бунтуват, кое не им харесва и как евентуално може да им се помогне, за да им се харесат нещата в тоя свят?
63
9
 
3
 
! Отговори
Повтарям преди 6 години
Преди избори стават такива убийства... това е запазена марка на Путин!Иска да се обърнат към него за помощ, а той да им обещае, но ако свалят санкциите към Русия...А после ще каже на братята си от ИД - сега ще печелим пари заради глупавите европейци ;)НИКОГА не вярвай на руснаците, те винаги са заробвали другите, само разрушение и бедност са донесли на света!
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя вамп внася оръжие за 400 милиарда в саудитска арапия да подкрепя мира.Ясно е кой е виновен за всички беди на човечеството.Йелстоун е спасението.Колкото по-мощно,толкова по-добре.
61
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките мюсюлмани, пак слаби и отчаяни! Атентаторите на 11 септември не бяха ли почти всичките от Саудитска Арабия, една от най-богатите държави? Слаби и отчаяни хора има по целия свят - Индия, ЮАмерика, Африка. Само на мюсюлманите им пречат всички останали. Катар направи клонове на американски университети, но депортира професорите-евреи от тях. Защо от Западна Европа образовани мюсюлмани с добри перспективи за работа избраха да се присъединят към ИДИЛ? И те ли бяха отчаяни и онеправдани?
60
3
 
10
 
! Отговори
Край преди 6 години
Тръмп нарича "зли неудачници" хора върху чиито близки е изсипал милиони тонове бомби. Тероризма е оръжието на слабите и отчаяните. Янките не се самовзривяват - те трепят с натискане на бутон.
59
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Драги ми анонимнико, дето Фалиш диващината на другаря ти Тудор Джифкоф - невижданата диващина българска в историята на рода адамов, наречена "възродителен процес" настрои цяло едно поколение турци срещу всичко българско, и целият живот на десетки хиляди хора като мене е да работим усърдно срещу балканската *** българия. И иншаллах в не много далечно бъдеще ще я разпарчадосаме между Тюркийе, Македония, Сърбия и Румъния и веднъж завинаги светът ще се отърве от проказата българска! Амин!!
58
1
 
9
 
! Отговори
лицемерие преди 6 години
Тръмп продава оръжие на Близкия изток. За какво съжалява?
57
0
 
1
 
! Отговори
Floriida L.A. преди 6 години
Kade da gi izhvarliame - na plaja, v okeana, v ezeroto?
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намек за исляма,че ги чака нещо от рода Хитлер спрямо еврейте.
55
0
 
1
 
! Отговори
Gayane преди 6 години
Proizvodstvoto na vajeta i pironi ste narasne.
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп и да го обижда по този смешно мек начин, е все едно да вади на умряло куче нож.
53
1
 
10
 
! Отговори
отчето преди 6 години
Западните *** политици превърнаха християнска Европа в *** в името на някакви фалшиви измислени ценности. За престъпленията на политическата мафия плащат невинни хора.Сега ще хукнат да палят свещи , ще слагат плюшени играчки и какви ли не *** измишльотини- фалш и лицемерие! Бог да бди над душите на невинните жертви и да дава сили на разбитите им семейства!
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе то и аз съм не толкова добър и не толкова успял, ама не избивам хора.
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То тва че лапето зло - зло! Ама защо пък неудачник? Всичките му томахавки умериха.