Ген. Киров: Русия и Европа ще са основни цели на терора

Целта е светът да живее в тревога, смята той
4 юни 2017 18:32, Анисия Иванова
44
Ген. Киров: Русия и Европа ще са основни цели на терора
Снимка: БТА

Ал Кайда и Ислямска държава ще опитат географски да пренесат своята терористична дейност в близост до Русия. Това коментира за "Фокус“ бившият ръководител на Националната разузнавателна служба ген. Кирчо Киров по повод снощните нападения в британската столица.

Става въпрос за територията на бившите средноазиатските републики от Съветския съюз, които са в превес на население от народи, изповядващи ислямска религия.

"Другата основна насока ще бъде Европа. Видимо Русия и Европа ще останат и занапред основни цели на тероризма. Терористичният акт от Лондон се вписва напълно в профила на Ал Кайда, ИД и на другите терористични организации. Изпълняват поръчките, поставени от ръководството на Ал Кайда преди няколко месеца към своите симпатизанти и привърженици по целия свят", обясни ген. Киров.

Той отбеляза, че основната цел на тероризма е постигната - цивилизованият свят да живее в тревога и очакване на следващото нападение. Притеснителен е фактът, че глобализацията на този екстремизъм нараства географски.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Кирчо, ислямският тероризъм може да се окаже само ' загрявка'. Няма африканска държава колонизирала европеиска и няма държава в Африка неколонизирана от европеици! Ами ако те тръгнат "да си връщат"? Трябвада им се разясни за скачените съдове-прелива от по-високото към по- ниското. Схващаш ли? Иначе ... !? И Русията да не бърка в тези неща, че само глупости може да насътвори.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В мадър раша меките китки не са на почит и трористчетата знаят че ще ядат бой до повръщане - затова бият по-слабите.
29
0
 
1
 
! Отговори
Ма верно? преди 6 години
"Ген. Киров: Русия и Европа ще са основни цели на терора..."След като руснаците подбраха бармалеите в Сирия, западните и прозападни екперти предричаха че Русия ще я отнесе терористична вълана. А тука що се спряга Европа сега?
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин праща терористите в лагера Гулаг още докато са бебета. При него няма шест пет.
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е единствената държава, която води реални бойни действия срещу брадатите терористи. ЕС и ФАЩ просто ги въоръжават за да държат в страх и подчинение собствените си народи.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На некадърен и калпав евроатланик все Путин му е виновен. На бамбуков шоп все Русия му крива. Кютук от класа.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя ген. Киров ще да е някой гений, изобретил топлата вода. И хладката даже.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29Знаеш ли, много си прав! А да добав, че такава нация преди стотина-двеста години даже ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ! Всичко това е изкуствено създадено от австро-унгарската империя с цел да се противопоставят на русите (малороси, великороси).
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами естествено че Русия ще е мишената! На краварите им е важно разбиването и на нея и разбиването на еуропката! Че няма терористите да избиват бащите си от обора!!!!
22
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путинова Русия не е цел, а генератор на тероризъм.
21
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русията не я мислете. Техните спец служби са наследили много от стила и похватите на работа на КГБ . Мюслитата много добре знаят че няма блага на този и другия свят за които да си струва да минеш през тях.
20
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Украйна никога не е била перлата на Русия. Потдържаха там по - висок стандарт само защото това беше първата и обикновено единствена контактна точка на запада с СССР. Но това беше изкуствено. Свръхамбициозни психопати, мързеливи, недисциплинирани и слабо образовани - те това е същността на средния украинец. И винаги е било така. За разлика от чехите, например, украинците винагио са жертвали общите интреси за сметка на малка лична далаверка. Много подобно на нас българите.
19
4
 
8
 
! Отговори
До Шопа преди 6 години
Европа с технологии и население и Русия с ресурси и население ставаха най-мощното икономическо убразоввание, застрашаващо Америка, Затова Ам направиха това в Украйна , Взеха на рРусия Перлата и я отделиха от. Европа
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Терористите от всяка религия да се трепят като плъхове каквито са.
17
3
 
15
 
! Отговори
Vlado преди 6 години
Кирчо Киров бавно и убедително сее запътил към затвора, където заслужава да бъде. Но незнайно защо регулярно си плаща и дава мнения за щуло и нещяло в този сайт. Навсякъде другаде е герой единствено в статии, свързани с делата , водени срещу него
16
4
 
2
 
! Отговори
с преди 6 години
Този дядо всичко знае русия знае терористи англия франция нали мн умни там има непрекъснато
15
31
 
11
 
! Отговори
Тинк преди 6 години
Русия има най-гоям интерес от това а не САЩ. Русия иска разделена Европа, за да си заграби каквото може без някой да и се противопостави. С терор това става лесно и евтино. Руснаците имат връзките в близкия исток и могат да организират това много лесно. Запомнете, не САЩ а Русия е начело на тези кървища. САЩ се опитаха да го предотвратят но не успяха съвсем.
14
28
 
13
 
! Отговори
demograph преди 6 години
***. Русия е част от терора срещу белите хора. Руснаците са ренегатите на бялата раса и на християнството. Те вече не са дори и православни християни. Те са РуслЯмисти. За да избият комплексите си за малоценност се доказват по същия психарски начин както гъджвите. С насилие и лъжи. Кремъл стои зад кръвта по еврооейските площади. Когато това се разбере, с терорът им е свършено. Желязна завеса и лов на вещици!
13
6
 
29
 
! Отговори
СВЕТИ ПЕТЪР преди 6 години
Защо намесвате и Русия? В моя тефтер за записване греховете-такава страна Русия не съм записал с грехове каквито имат САЩ,Белгия, Англия.....
12
6
 
22
 
! Отговори
извод преди 6 години
Значи кой организира терора? Очевидно не Китай и Корея.Тогава -сащ,който продава оръжие на араби и прави мюсюлманско нато.