Сред 48-те ранени в Лондон – и българин. Посланикът ни ще го посети!

Посолството е подало данни и на друга българка към британската полиция
5 юни 2017 15:52,
17
Сред 48-те ранени в Лондон – и българин. Посланикът ни ще го посети!
Снимка: архив Reuters

Има и български гражданин, пострадал при терористичните атаки в Лондон на 3 срещу 4 юни, съобщиха току-що от Министерството на външните работи.

Информация за това е получена в българското посолство в Обединеното кралство от Форин офис.

В момента пострадалият мъж се лекува в болница и е в стабилно състояние. Посланикът ни Константин Димитров е направил постъпки да го посети.

Още по темата

Българското посолство е подало до полицията данните на друга наша сънародничка по сигнал на нейни роднини, за която има съмнения, че е пострадала.

При терористичния акт, извършен на Лондон бридж и Бъроу маркет в британската столица загинаха 7 души и пострадаха 48.

Атаката стана в събота вечерта, като бял ван се вряза сред множество, събрало се на Лондон бридж, а трима души изскочиха от него и започнаха да нападат хората, въоръжени с ножове.

Британската полиция успя да ликвидира нападателите скоро след като получиха сигнал на спешния телефон за нападението.

За атаката отговорност пое терористичната организация "Ислямска държава".

Сред ранените в нападението засега има информация за граждани на Франция, Испания, както и една жертва от Канада.

След атаката британският премиер Тереза Мей призова за нови, по-строги мерки за борба с тероризма

"Стига толкова!", каза Мей в предавана по телевизията реч, която произнесе пред входа на своята канцелария на "Даунинг стрийт" 10 след среща, посветена на сигурността.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
6
 
! Отговори
Чужденеца преди 6 години
Два дни тръбят че нямало Бг. Граждани пострадали,а те били и двама.*** се от лъжи нещастниците герберски.
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нищо! Нищо не е станало.
9
3
 
17
 
! Отговори
1234 преди 6 години
До 7 Анонимен! Ей, не всички в чужбина мият улици, берат ягоди и т. н.! А пък и да го правят , ти какво против тях имаш? Нали знаеш, мечката като играе в комшиите, ще дойде и у нас!
8
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до номер 7... кой както си го направи мой човек,не всички метат улици и мият чинии
7
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страдайте и жалете за робовладелците, на които берете яодите за половин тамошна работна заплата при нечовешки условия, за тези, накоито метете улиците, миете чиниите, бършете подтазовите образования, тези, които ви третират като *** от 4-тия свят, по - нисши и от арабели и патладжаноси!
6
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Агличаните започнаха да плащат за греховете на прадедите си, избивали, колили, бесили и тероризирали робите си от колонизираните земи! Всичко се връща колелото се върти! Първо нацията им бе срината, налагайки хомосексуализма като норма, а скро и задължение (?), а после почнаха да ги изтребват отвътре. Много хитро!
5
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незабавно англетата да си татуират оси, да поднесат плюшени мечета и да започнат консумация на желирани бонбони под звуците на нежни хомо ритми и съпровода на ариана гранде, танцувайки хванати за ръце и обявявайки, че не ги е страх и с толерантност и примирие ще преборят тероризма!
4
1
 
4
 
! Отговори
HARI преди 6 години
До АнонименА кои сме ние?
3
6
 
18
 
! Отговори
Koko преди 6 години
Незабавно бойко* да вдига изтребителите, след което под прикритието на нощта да сринем със земята Ислямска държава..... Ох, забравих, че нямаме изтребители. В този случай незабавно под прикритието на нощта бойко* да вдига самолета към Ислямска държава със сто килотонната бомба Лили.* не е правописна грешка
2
6
 
33
 
! Отговори
Възхитена преди 6 години
"Стига толкова!", каза Мей в предавана по телевизията реч, която произнесе пред входа на своята канцелария!"БРАВО! КАКВА НЕВЕРОЯТНО СИЛНА И БОРБЕНА ЖЕНА, КАКЪВ СУПЕР СИГУРЕН НАЧИН ДА СПРЕ ИСЛЯМСКИЯ ДЖИХАД! .... ВСЪЩНОСТ СТОЙТЕ МАЛКО... ТЯ ПО-ТОЧНО КАЗА, ЧЕ ТЕРОРИЗМА НЕ БИЛ ИСЛЯМСКИ, А "МЕЖДУНАРОДЕН", И ЧЕ ИСЛЯМА Е РЕЛИГИЯТА НА МИРА! ДА ЗНАЕТЕ, МЕЙ Е БРИТАНСКИЯ ВАРИАНТ НА МЕРКЕЛ, САМО ДЕТО Е С 20 КИЛА ПО ЛЕКА. ИНАК СА ЕДНАКВО ГРОЗНИ.......
1
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление ще се излее още доста кръв преди да изритаме евро-комунистите, които приеха милиони друговерци! Както изритахме болшевиките, ще изритаме и вас - бивши комунисти и настоящи либерали!