Пхенян плаши Вашингтон "с най-големи страдания и болки"

КНДР скочи срещу исканията на САЩ за по-строги санкции
11 сеп 2017 08:15,
124
Пхенян плаши Вашингтон "с най-големи страдания и болки"
Снимка: Reuters

Северна Корея заплаши Съединените щати, че ще им причини "най-големите страдания и болки", ако продължават да настояват ООН да затегне санкциите срещу Пхенян, след шестия му ядрен опит, предаде Франс прес.

В комюнике, разпространено от официалната агенция КЦТА, севернокорейското външно министерство предупреждава, че ако Вашингтон прокара "тази незаконна резолюция за втвърдяване на санкциите, Северна Корея ще направи всичко възможно САЩ да платят за това".

"Мерките, които ще бъдат взети, ще причинят на Съединените щати най-големите страдания и болки в цялата им история", посочва министерството.

"Светът ще стане свидетел на начина, по който Северна Корея усмирява американските гангстери, предприемайки поредица от действия, които ще бъдат най-твърдите, които някога са си представяли", добавя севернокорейското външно министерство.

Съветът за сигурност на ООН беше призован от Вашингтон да приеме днес нови строги санкции срещу Северна Корея, обвинена в заплашване на мира с програмите си за ядрено и конвенционално въоръжаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
Опа преди 6 години
От нападение в защита - това е в монетна позицията на Съединените Американски Щати(много гръмки звучи)
104
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам тука бобито и някъФ слейв ръсят това от което най-нямат.
103
3
 
5
 
! Отговори
Французин преди 6 години
В света има само няколко държави защото най-после Евреите и капиталистите с голяма мъка превзеха света сега държат всички медии големи компании точат парите заблуждават простите хора като нас да спорим а те правят кинти и се смеят в историята този народ е съсипал големи империи сега ще разсипе светът
102
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре бе ,комунистчета смешни,като е толкова хубав тоя комунизъм защо има останали само няколко комунистически държави на фона на над 200 страни по Света ? Кво излиза..че хората по света избират гадната демокрация пред хубавия комунизъм ,така ли ?
101
5
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 104Ано Неадекватни Давам ти само един пример. САЩ ПРУРК Джавелин и Руския Метис-М2Двата комплекса даже не са в един и същи клас поколениеСАЩ е с интелектуална глава за самонасочване стреляй и забрави няма танк да му се опре защото атакува отгоре. Но един обикновен флаш флаер за даване на сигнал го отклонява от целта Цена 125 000$Метис е наследник на Свръхевтината Малютка(ракета за 500 рубли). Да Съвременен танк ще отклони ракетата но всичко останало... цена 1000$ :-)
100
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До славянин ;Сам го каза че е било преди 69год...Когато всички сили са били еднакви и само се е разчитало на кой картечницата ще издържи повече.В момента живеем в ерата на технологиите в които САЩ са безспорни водачи и нямат конкуренция.Ера в която ако ще и 1млн армия да имаш ,минават американците и те заличават.Сега по-ясно ли ти стана неадекватен руски *** ?
99
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боби, който е живял в друг комунизъм и друга паралелна реалност. Явно е бил близък до властта ...хапвал е пийвал е ..някоя земя е намазал ... Няма как иначе да хвалиш така една пропаднала идеология и система, в която всички бяхме гладни, жадни и бедни.
98
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АгджатаИ после да пробват ракетите в Черно море, посока Крим.
97
5
 
11
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
БВП на СК е колкото на Македония - 11 млрд. долара. На България е 52 млрд. долара, начи в София да отварят реактора на БАН е да почват да правят бомбата. Бюджет има, може и с еврофондове да я направят!
96
12
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 95Афганистан Затри СССР - Глупости на търкалета само войските в Германия са няколко пъти повече и като издръжка и като бройкиЧернобил Затри СССР - да финансова загуба от 10 милиард $ но чак да срине СССРГонката във въоръжаването затри СССР? Глупости и даже сега 28 милона рубли е модернизацията на един Т-72Б3 2016 г. това са 480 000$ или един Армейски джип Хамър за САЩ армия...Остава Политиците(тоест фракциите в Компартията) разцепиха Съюза всеки да има част от баницата ...
95
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аве приеха ли я тая резолюция за якото ембарго вече, да мирнат руските ***,ч е се запенили тгука, да се побъзикаме с тях малко.....
94
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
накривил съм го, че ме запалшвал Пхенян ,аве гати плашипут..ника етоя жълтия! А Бобчо, ти пиян ли си или неграмотен? Нищо не ти се разбира!
93
13
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 93Ако брат ти е на барикадата отсреща на улицата и яросно изстрелва патрон след патрон в твоя посока се стига до едно и също рано или късно или умираш или отвръщаш на огъняА Кимчо не се стяга да умира нито СКорея
92
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боби, аз съм професионален историк, а неграмотници като теб не могат да се мерят с мен! Да оставим, че нямаш грамотност с пунктуацията за 4 клас, но и мисълта ти нещо не ти се разбира! Направи втори опит да ми обясниш какво искаш да кажеш!
91
9
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 92Ано НАИВНИВъв всяка организация има групи и групички - или ще ми кажеш че ти лично всеки следващ ден каниш всеки следващ твой колега по азбучен ред да ходите примерно на обяд за да им обръщаш еднакво внимание?А във Властта - Фракциите, Групичките, Заговорите са ... Много и от много сериозни хора които не се плашат от проливане на кръв
90
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тр. да започне въоръжаването на Япония с ядрено оръжие, да ги смъдне рашките и китайците. А мн. ми е интересно как Кимчо ще хвърли атомна бомба в съседна Ю Корея, при това - собствен народ... Това значи самоунищожение...
89
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боби,защо след Брежнев СССР няма силен ръководител?Къде дреме Партията,Ъ?Това е т.нар. "социализъм"."Една пушка не гръмна"- както народът казва -и се срина "Великият СССР"
88
12
 
4
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 89След това изказване всеки разбра че нищичко не си научил от историята. Ако вярваш на "Историята" която се тиражира от Медиите на ЗАПАД сам си си изкопал гроба(САМОЗАБЛУЖДЕНИЕТО) и сам си влезнал че и си горд с това.След Брежнев няма силен СССР ръководител а и самите ръководители начело на съответните фракции нямат време да "изчистят терена" ръководители бързо заминават в гробаПо времето на Гроби Всяка месна Компартия вече дърпа чергата към себе сиПолупияния Елцин разцепва СССР
87
2
 
14
 
! Отговори
... преди 6 години
Бре това е се едно некое от тия малките кученца дето мадамите си ги носят по чантичките да лае срещу тия кавказките овчарки! Значи да речем, че почнат бомбандировките баш с атомни оръжия! Ми след тия бомбандировки то едва ли ще има корейски полуостров! При това чисто географски говоря!
86
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бе те и руснаците имаха бомби, бяха горди, че и газ и петрол имаха, и космически програми, ама се наложи Горби да закрие цирка...