След заплахите на Тръмп: Все по-възможно е Пхенян да удари САЩ

Външният министър на Северна Корея нарече Тръмп "ментално увреден човек"
Обновена: 23 сеп 2017 22:33 | 23 сеп 2017 22:32,
181
След заплахите на Тръмп: Все по-възможно е Пхенян да удари САЩ
Снимка: Reuters

Външният министър на Северна Корея Ри Йонг-хо нападна американския президент Доналд Тръмп още в встъпителните думи на речта си пред Общото събрание на ООН, като го нарече "ментално увреден човек, обсебен от мегаломания", предава AFP, цитира "Фокус".

Освен това, севернокореецът каза, че заплахите на Тръмп да "унищожи тотално" Северна Корея са направили възможността ракетите на Пхенян да посетят американската северноамериканска територия по-вероятна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
4
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Американски Бомбандировачи патрулират около бреговете на СК .Това е новина от Западните медии.Да наистина Пхенян ще удари Пръв. В това няма съмнение.Ще свалят някой самолет или ще потопят някой кораб който съвсем "случайно" ще се окаже на мястото на взрива на следващия ядрен опит.Това ще е Основателна причина Американците да отприщят ядрената си мощ.От там насетне им давам 1 час живот на Северна Корея.
127
2
 
2
 
! Отговори
до 142 111 преди 6 години
Рано в неделя си се напушил !
126
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 111: Как се свалят подводници, хаха. Сигурно летят. И се пише памтивек
125
10
 
6
 
! Отговори
111 преди 6 години
До МаоНе пиши глупости бе ,платен русофилски ***.Подводниците на Северна Корея са от панти века ,и ще бъдат свалени още като излезнат от тяхното крайбрежие.Дори и муха неможе да излети от Северна Корея ,без да се засече от САЩ.
124
4
 
14
 
! Отговори
Хахахахахах преди 6 години
Абе кви ракети на Пхенян бе? Кой плашите вие ? Хахахахаха Айде ударете САЩ, да гледаме сеир ;) Това е като Давид срещу Голиат, ама Давид дори няма пражка! С голи ръце е.С.Корея ще стане, като изорана нива за часове.Ада ще им се изсипи не главата! Ако си мислят, че някой ще им помогне или че смешните им ракети дори да будат изстреляни ще стигнат до целта, значи тия хора живеят в измислен, нереален свят.Голям цирк...
123
7
 
8
 
! Отговори
Мао преди 6 години
50,подводници натоварени яко на Северна Корея вече пътуват към САЩ обяви южно корейското разузнаване.Краят на янките е близко.
122
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп е пълен психопат надеждата е че техните военни не му дават да пипа по червените копчета. Сега направи огромен скандал и с големи спортисти от nfl и nba, тоя път няма да му се размине леко, ще го изядат с парцалите. голяма грешка
121
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми хайде де? Удрайте? Или пак само ще си говорим ей тъй.
120
2
 
5
 
! Отговори
до 143 преди 6 години
До кристинаПърво вкарай в ред главата си!После вкарай в ред хората!И чак след това си възмечтавай справедлив свят,в който хората ще се обичат!Ще ти дам бонус:в детски градини след непрекъснати апели за доброта и обич децата страшно са се намразвали!За това пишат детски психолози!Защо се е случило?Така че,първо му удари едно яко мислене,пък после си разхождай мераците по кьошетата на живота си!
119
10
 
2
 
! Отговори
До До Манго преди 6 години
Тя Меркел някъде повдигнавъпроса за затягане на санкциите.В КГБ се бият по главата че и този проект се провали.
118
2
 
7
 
! Отговори
До Отоман Легаси преди 6 години
Той не напразно Кемал Мустафа - Ататюрк като освободи турците забрани халифата.Турците няма да позволят завръщане на Отоманците.
117
19
 
8
 
! Отговори
До Манго преди 6 години
Ми САЩ не са сами. Япония е с тях, Европа . . . и целия цивилизован свят.Работата е опечена. Путин се пробва да говори за дипломация като имаше предвид отстъпки. Отстъпки за Кореа и като повлекат крак, отстъпки за Русия.Путин сега изнудва САЩ чрез Северна Кореа така както изнудват нас със българите мохамедани дето нарекоха турци за да създадат разделителна линия между Българи от България и Българите живеещи в РФ.
116
5
 
15
 
! Отговори
манго преди 6 години
До АнонименКраварите нямат спечелена война сами до днес !!!!!!!!
115
6
 
7
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY преди 6 години
Kim..nakaji satanata..Pokaji na Trump..topkite si!..USA..target legjtime
114
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не му стиска на Кимчо,-пълничката лайкучка,ще се наложи да отслабне ударно!
113
14
 
5
 
! Отговори
Кристина-дърт комуни преди 6 години
Кристина мязаш ми на дърт комунист - ха-ха-ха !!!
112
15
 
38
 
! Отговори
кристина преди 6 години
Капитализмът е остарял строй и трябва да се замести с друг, по-добър.. за съжаление ние хората сме твърде м а л оу м н и, алчни и завистливи за да построим един нормален свят, в който за всички ще има храна, вода и покрив над главата си, хората да са заети с опазването на планетата и опознаване на човешкото тяло, душа и Бог. А капитализма няма да се 'предаде' без бой и кръв това е ясно, така че войната е неизбежна :(
111
9
 
15
 
! Отговори
кристина преди 6 години
Капитализмът е остарял строй и трябва да се замести с друг, по-добър.. за съжаление ние хората сме твърде ***, алчни и завистливи за да построим един нормален свят, в който за всички ще има храна, вода и покрив над главата си, хората да са заети с опазването на планетата и опознаване на човешкото тяло, душа и Бог. А капитализма няма да се 'предаде' без бой и кръв това е ясно, така че войната е неизбежна :(
110
2
 
6
 
! Отговори
има и последствия преди 6 години
В бг е така от 45 г. и продължава още 27.
109
20
 
27
 
! Отговори
Комунизмът е пагубен преди 6 години
Кажете ми една страна в света където комунисти управляват и народът да е добре. Например Венецуела е най-богатата държава на петрол , а народа гладен , няма ток , няма вода и т.н. В другата комунистическа държава Куба средната месечна заплата е около 20 долара. Това е голямото постижение след повече от 60 години социализъм. Да не говорим за мизерията в Северна Корея. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Прости, фанатизирани и необразовани хора не могат и не трябва да управляват .