След заплахите на Тръмп: Все по-възможно е Пхенян да удари САЩ

Външният министър на Северна Корея нарече Тръмп "ментално увреден човек"
Обновена: 23 сеп 2017 22:33 | 23 сеп 2017 22:32,
181
След заплахите на Тръмп: Все по-възможно е Пхенян да удари САЩ
Снимка: Reuters

Външният министър на Северна Корея Ри Йонг-хо нападна американския президент Доналд Тръмп още в встъпителните думи на речта си пред Общото събрание на ООН, като го нарече "ментално увреден човек, обсебен от мегаломания", предава AFP, цитира "Фокус".

Освен това, севернокореецът каза, че заплахите на Тръмп да "унищожи тотално" Северна Корея са направили възможността ракетите на Пхенян да посетят американската северноамериканска територия по-вероятна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
7
 
4
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
До до 87Ако наистина се подържа от Китай то тогава рижавият клоун и Сащ където не.рите им е.ат жените ги пиши бегали брат!
87
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С. Корея няма да си изхабят козът ей така. Нападнат ли първи до час е свършено с тях.
86
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ нямали нужда да рекетират ли? Защо тогава нападнаха Либия? Те не са водили никакви войни, дори спираха бежанския поток към Европа. Кадафи беше суперполезен на света със стабилността, която осигуряваше в региона. Както и Саддам. Но втория започна война и това беше само предтекст. Защото 1000 други водят войни и са недемократични, но това не пречи на САЩ... Попречиха му петролните държави, желаещи да търгуват в Евро... ;)-
85
4
 
11
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
Мдам Светът не е кат през 70-те Китай до 89-та бяха на колела и нямаха нищо сега карат Ферарита и са най-големият автопазар с достъп до всякакви технологии.Руснаците до 89-та нямаха технологии сега имат западни заводи а ако има санкции внасят през Китай.Що не наложат санкции на Китай щот са пазар от над милярд хора.Ахаха.Нямало да има Северен паток 2 ми то немците ше го из.у.ат кат им набичат американски втечнен за 5 пъти по-висока цена!
84
11
 
6
 
! Отговори
до 87 преди 6 години
СК била напълно изолирана и развивала всичко сама.Ти новини не четеш ли.Тук всеки ден хората ти обесняват че СК се подържа икономически и материално от Китай и Русия.Дори САЩ и ЕС въртят бизнес с тях.Парите на дебелия Ким са в швейцарски банки.Как ще им налагат санкции,в това чиско и Китай,ако СК се издържа напълно сама.И ракетите им са подарък от психопата в Кремал,който толкова се е оплел в шахматните си ходове,че не му остава нищо друго освен да дрънка пак ядрено оръжие.
83
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 6 години
До Анонимен - Какви 12% ако загубят?! Всичките пари и всичките бизнеси които се въртят с тези всички пари са в еврейски ръце, също всичките правителства и армии на света! Може 100% от американската икономика да изчезне и сдващия ден ще бъде възстановена от огромната световна хазна! А кой плаща?! Ми, такива като нас - защо имаме африкански заплати, къде е златното находище, къде е населението?
82
0
 
4
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
До муспиТе едни ПКК въоръжени с ловни пушки немое изпепели стана 30 години.Ааххаха.Султан неща.тници!
81
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но с Русия няма да преиграват дълго - Индия и Пакистан станаха ядрени държави. Сега Северна Корея. После идва ред на Иран и Египет. Малко по малко всички, които се чувстват заплашени, ще станат ядрени държави. Това са последиците от преиграването с Русия. И ние също ги понасяме - Турция ни взе потоците и аеците, германия ни трови и обира инвестиции, проекти и работни места за стотици милярди по сиов път... Ама вие си знаете - щом така ви харесва, дерзайте ;) Аз ще опитам да продам всичко и...
80
2
 
12
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
Победиха Милошевич като докараха да се бият освен те немци французи англичани холандци и тн.Използваха базите Рамщайн в Германия и Авиано в Италия срещу 10 Миг-29 от съветско време с неработещи радари другите бяха 15 Миг-21 бис и ударни самолети Галеб и Орао а ПВО на сърбите беше Ц-125 нева от 60-те и ц-75 от времето на виетнамската война.При което с Ц-125 свалиха стелта и Ф-16 и няколко повредени Б-52.Малиии каква технологична държава та тва е за срам не за хвалба!Толкова им е армията.Палячовци
79
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В САЩ има изчисление, че ако загубят 12% от икономиката си, свършени са. Свършени са кати военна, политическа и икономическа сила. Това значи, 1 удар по някой мегаполис с по - голямо икономическо значение и са готови. Това е и най - големия им страх. Затова и не смеят да нападнат държави, които могат да им нанесат сериозни икономически вреди. За жертвите и страданията на останалите не им пука. Там пипат нежно и внимателно. А за Русия знаят, че имат насреща си отговорни хора и преиграват.
78
4
 
6
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
До до 87Само се замисли в тва дет си написал как така най-мощната държва в Света с незнам си кви бла бла технологии не смее и не може да направи нищо срещу един тоталитарен режим на една държава колкото България по площ напълно изолирана без технологии която разчита на собствено доразвиване на ракети Скъд от съветско време!*** великата държава честно!Пълни клоуни и въздух под налягане са Щатите и винаги са били СССР сложи ракети в Куба и още тогава се на.раха!
77
7
 
0
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Султан Ердоган е казал, че ако не му пречат и то от завист, ще отиде с авиацията на исляма и ще изпепели тези жълти джуджета с радиоактивна смръдня. Но Запада все игнорира турция, - да се оправят сами тези евнуси! Що се отнася до Дунавските Вилаети - приключил султана, - това са си турски земи!
76
3
 
11
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
До АнонименНе бе правят го щото се променя баланса на силите установен след Втората световна война който е в полза на Сащ.Те преди това са имали армия по-малка от полската.А през първата световна воюват въоръжени с френски и англииски самолети щото нямат свои.Америка е велика сила от едно 70 години.България е велика сила в продължение на столетия!Исторически погледнато Америка е просто една плюнка!Закривай!
75
6
 
4
 
! Отговори
до 87 преди 6 години
Имат как да нямат.Могат да извадят от действието няколко завода за ракети и бомби и готово.Сега ще кажеш -"ама те са под земята" така е обаче онези имат начини да разберат кога севернокорейците ще изстрелват ракета и съответно да я прихванат и унищожат.След няколко унищожени ракети може отново да се подходи дипломатично_"видите ли очевидно няма смисъл от тая ядрена програма,защото нашите ракети са доста по добри от вашите и винаги ще ги губите"Ония ще осъзнаят че няма смисъл.
74
6
 
7
 
! Отговори
до 87 преди 6 години
И още,след втората световна,САЩ превръщат Западна Европа в най богатото място в света.Западноевропееца живее по богато и уредено от американеца,дори и сега.САЩ превръщат Япония и Южна Корея в богати развити икономики,като затварят собствените си заводи,и отварят работни места там.САЩ правят съюзи и бизнес,като много често съюзниоците им живеят по добре от тях.
73
10
 
7
 
! Отговори
до 87 преди 6 години
САЩ нямат нужда да рекетират никого тъй като са най богатата и мощна държава в света която произвежда абсолютно всичко,имат огромна територия,невероятно природа,природни ресурси и най мощната армия в света.Абсолютни пионери във всичко което се произвежда.САЩ утре ако решат си затварят пазара за Китай,отваря заводи и почват да произвеждат.Имат население,ресурси,технологии,пари и квалифицирана работна ръка.Но какво прави Китай,на кой ще продава,освен ЕС,всички други са бедни.
72
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отделен е въпроса, че ако САЩ изстреля дори 1 ракета, държавите, които се чувстват притиснати от тях и притежават ядрено оръжие, ще осъзнаят, че американците са готови да го използват и може да се потготвят за организиран превантивен удар... Излети ли ракета, САЩ губят при всяко положение. Нямат полезен ход. Нямат полезна реакция. Ситуацията е патова. Те затова се борят с всички сили за неразпространение на ядрените оръжия. Защото ако ги имат всички, те не могат да рекетират никого...
71
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достатъчна е една ракета да падне в САЩ в някой голям град и да гръмне и всички онеправдани от тях ще се втурнат да си правят ядрени бомби. Можете ли да си предфставите колко народ им имат зъб на тея ;) Повече отколкото на Германия след втората световна ;)
70
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най - много *** в Европа има от Украйна. И в повечето случаи са инструктирани да се представят за рускини, защото е по - елитно. Така е по цял свят. Когато не са в националистическа среда украинките се представят я за рускини, я за чехкини ако могат. Винаги ги е било срам да си признаят, че са украинки. и има защо де ;)-
69
7
 
12
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Баф маа му и сапунада. Робинята Изаура пасти да яде. Тръмпи яко се е филмирал. Интересно, в Афганистан и Ирак си влезноха като у дома си, а тука само се усукват кат вдовица за Х...й. Хахаха. Краварите са смешници. Само знаят да харчат парите от данъци за все по скъпи нокому ненужни играчки.