11 души са пострадали при инцидента в Лондон

Полицията изключи версията за тероризъм, става въпрос за катастрофа
7 окт 2017 23:20,
24
11 души са пострадали при инцидента в Лондон
Снимка: БТА

11 души са ранени при инцидента в Лондон. Пострадалите са с наранявания основно по краката и главата. Девет от тях са останали в болница, съобщава АФП.

Още по темата


Припомняме, че автомобил се качи на тротоара и се вряза в пешеходци пред Музея за естествена история.

В крайна сметка лондонската полиция заяви, че инцидентът в Южен Кенсингтън не се третира като свързан с тероризъм, а е пътно-транспортно произшествие.

По-рано от полицията съобщиха, че изчакват със заключенията за инцидента и уточниха, че е отворена възможността за терористичен акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
18
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Защо у нас ще се открива посолство на терористите от СА? а властта крие, скоро атентати и у нас
17
0
 
20
 
! Отговори
Кольо преди 6 години
Съвсем скоро ще стане ясно, че в основата на терористичния акт, стоят полски водопроводцици и български лейбъри и чистачки.
16
0
 
21
 
! Отговори
брексит преди 6 години
Това ще са били източноевропейци !
15
0
 
17
 
! Отговори
оръжие блок съзнание преди 6 години
У Нас подобно обемно проникващо блокиращо оръжие засякохме преди четири години.Спрял Опел на МВР на пешеходна пътека.Минавам бавно край него ,от опела ме облъчват с обемен скенер прави блок реакция на водача на МПС .Пропускам 50 сантиметра при навлизане в кръстовището ..спирам веднага.
14
0
 
17
 
! Отговори
JJIvanov преди 6 години
Приближава огромен космически боен кораб на НАШЕСТВЕНИЦИ.СЛеди трилиони цели едновременно вкл всички сканери : HG,HAlogen<LED<XEnon монтирнаи на автомобили , в офиси ,банки по улици и детски градини..Високовредните радиоактивни скенери целеуказват на НАШЕСТВЕНИКА цели по дъното на ТРопосферния океан.Зад кораба искарват в момента малки до 12000 метра дълги летящи обекти Следи и холограмни скенери вкл на цигарени кутии и автомобили.НАд 200 ядрени реактора следят
13
0
 
18
 
! Отговори
Аномална зона на преди 6 години
ИМа нагло престъпен полицейски терор на снимката.Терористи чрез корупция и обемно проникващ ДМК са внедрили обемно пресканиращи камери и скенери ..УВрежданията са видими.. Увредени са огромни обеми над Лондон над магистрали и градове.Има активирани милиони нови аномални зони охранявани строго до преди 15 години от атмосферния океан.
12
0
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Всеки път първо замазват и омаловажават инцидента и чак след това се оказва , че шофьора е мюслим и това е терористичен акт. Понеже няма убити от утре случаят ще е умишлено забравен!
11
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отново Мей замазва опита за убийство на невинни граждани. Смях се, транспортно произшествие???? С 11 човека мачкани последователно на тротоара??? Е, да си жертват хората тогава, вместо да вземат сериозни мерки. Например, цялото семейство се изселва откъдето е дошло, а този "невинен", 20 години или доживот. Представям си как живеят обикновените англичани днес!!!!
10
1
 
51
 
! Отговори
BiBi преди 6 години
Ако гази наред, но не вика "алах акбар" не е атентат ами най-обикновен битов инцидент
9
1
 
49
 
! Отговори
Миризлив преди 6 години
"лондонската полиция заяви, че инцидентът в Южен Кенсингтън не се третира като свързан с тероризъм, а е пътно-транспортно произшествие."БРАВО! ТОЧНО ТАКА! А ПЪК "ИНЦИДЕНТЪТ" В МАРСИЛИЯ ОТ ПРЕДИ СЕДМИЦА, КОГАТО МОХАМЕДАНИН СЕ ОТДАДЕ НА ПОВИКА НА КОРАНА И ЗАКЛА КАТО ПИЛЕТА ДВЕ ФРАНЦУЗОЙКИ НЕ СЕ ТРЕТИРА КАТО ТЕРОРИЗЪМ, А КАТО ЛЮБОПИТСТВО - ПРОСТО ПОСЛЕДОВАТЕЛЯ НА МОХАМЕД Е ИСКАЛ ДА ПРОВЕРИ ДА ВИДИ КОЛКО ОСТЪР МУ Е НОЖА!
8
0
 
37
 
! Отговори
Кант преди 6 години
"В крайна сметка лондонската полиция заяви, че инцидентът в Южен Кенсингтън не се третира като свързан с тероризъм, а е пътно-транспортно произшествие."===Ааааахахахаххаха! Омраза към "неверниците". В Корана е.
7
0
 
42
 
! Отговори
хаха преди 6 години
не са го чули да вика алах малах, затова
6
5
 
17
 
! Отговори
х преди 6 години
До 4 наистина си прав. И като така се тълкуват действията, дали ще бъде такава психозата.Там в Лондон има много хора и дори да спукаш гума пак може да убиеш много хора.
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И там ли достигна турската npokaза
4
0
 
41
 
! Отговори
Циник до 4 преди 6 години
А ако напишеш подобна тъпня като твоята...си алаходупен глу пак!
3
0
 
53
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Кюмюра е сменил камилата с автомобил...
2
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно не само ги е мачкал но и гонил по тротоара. Ам хич не е терористичен акт.
1
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха, катастрофа била, дори нашите хамали и джигити не могат да предизвикат 11 ранени в една катастрофа, ама спокойно не е тероризъм тяхното...