Кремъл: US докладът, обвиняващ Русия в намеса, е вреден

Москва отрече да се меси в политиката в Мексико
11 яну 2018 15:10, Елка Василева
44
Кремъл: US докладът, обвиняващ Русия в намеса, е вреден
Снимка: архив, Reuters

Докладът, публикуван от американски конгресмени от Демократическата партия, обвиняващ Русия в намеса в изборите, вреди на двустранните отношения и на самите Съединени щати, заяви Кремъл, цитиран от Ройтерс.

"Що се отнася до тази кампания, всичко, което можем да направим, е да изразим своето съжаление и да повторим, че тези обвинения остават безпочвени", каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Той също така отхвърли твърдението на САЩ, че Москва се меси в мексиканската политика преди президентските избори там.

Още по темата

"Това е неправилно . . . и безпочвено", каза Песков по повод коментар на американския съветник по национална сигурност Хърбърт. Р. Макмастър, който заяви в разпространен на 15 декември видеоклип, че има "първоначални признаци", че Русия се меси в изборите в Мексико.

Макмастър не даде подробности как Русия се опитва да окаже влияние върху гласуването през юли, на което мексиканците трябва да изберат нов президент на мястото на Енрике Пеня Нието.

Някои анализатори разглеждат водещия кандидат Андрес Мануел Лопес Обрадор като фаворит на Москва, имайки предвид положителното отразяване, което той получава от подкрепяни от Кремъл медии като "Спутник" и РТ.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
9
 
21
 
! Отговори
Цирк сащ преди 6 години
Сащ който се месят постояно и изнудват правителства и държави пускат жалки доклади и пишат глупости.....
8
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Боко така си помисли, ама след като се скара на американския бизнес го викнаха на Козяк и му скастриха крилцата
7
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не трябва да се допуска намесата на американскипосланик във вътр . и външниработи на България .
6
2
 
0
 
! Отговори
кротко преди 6 години
Откри се и обемно проникващо обсебен от черен масов убиец бивш министър председател .Убиец е идентичен с този обсебил Расмунсвн и предизвикал кървави екцесии срещу Тунис,Либия,Египет,Йемен,Сирия,Ирак ,Турция и Украйна//вижте го на снимки работеше в Министерсто в на земеделието Кишинев/2012/
5
8
 
2
 
! Отговори
Язък за Украйна преди 6 години
при проучване на киев 2012 година там в Украйна/Киевска Русия всичко бе по добро от всички страни членки на Европейския съюз. Лично проведох прочуванията които доказаха връзка на въвеждането на латиница в МОлдавия с масови убииства там и отделяне на важен тежко пострадал регион приднестровието където природата изисква охрана чрез литературен Руски и помощни езици Български и МОлдавски
4
3
 
0
 
! Отговори
Има нашествие преди 6 години
доказа се активно античовешко мероприятие с използване на голям медиен манипулатор следящ едновременно милиарди цели .Иначе целта е отвличане на вниманието на МОСква от окупацията на Украйна чрез спец наркотици в бонбони и зомби пиво..за трайно увреждане на над 40 000 000 наши братя в Украйан и над 80 000 000 в Руската федерация ползваха декодиране с под програми на машинен иврит надсложени над телеканали на украински и ..
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тия или чавка им е изпила акъла (ако го имат) или така трябва да се говори, че да има постоянна външна заплаха и при това да е ядрена. Че в противен случай няма да има толкова милиарди военен бюджет и няма поръчки към нашите фирми.
2
6
 
24
 
! Отговори
неразбрал преди 6 години
Тез дето раздаваха курабийки и милиарди на майданя, те ли обвиняват!?!?! Дето подкрепиха "сирийската" "умерена" "опозиция"!?!?! Дето "сбъркаха" с ОМП на Садам!?!?!..............................................................................................................................................................
1
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то остана и да признае... егато глупостите.