Скандал: Посрещнаха жената на Нетаняху с хляб, тя го хвърли на земята

Сара Нетаняху била в лошо настроение още при излитането
Обновена: 20 авг 2019 08:07 | 19 авг 2019 19:38, Елка Василева
241

Съпругата на премиера на Израел Бенямин Нетаняху – Сара, хвърли на земята хляба, с който двамата бяха посрещнати при посещението им в Киев.

Във видеото се вижда как веднага след слизането по стълбичката от самолета Сара и Бенямин Нетаняху са посрещнати от три момичета с украински носии, които им предлагат хляб.

Израелският премиер отчупва парченце от хляба и го изяжда. След това отчупва второ залче, което подава на жена си. Сара Нетаняху озадачено поглежда парченцето хляб и го хвърля на земята.

В мрежата реагираха негативно на постъпката на Сара Нетаняху, пише РИА Новости. „Това е неуважение не само към украинците, но и изобщо към славяните“, пише Art Nord. „Постъпката е, разбира се, скотска. Можеше просто да откаже, оправдавайки се с диета“, написа Александър Безенчук. Някои обаче оправдават поведението й. „Просто го изпусна, не я съдете строго“, пише delafeur.

Израелски медии посочват, че съпругата на Нетаняху е била в лошо настроение още на летището преди излитането за Киев. Тя се разсърдила на командира на самолета, че не я бил поздравил по подобаващ начин при качването в самолета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: хлябкиевСара Нетаняху
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно, ако има видео историята ще се окаже съвсем друга. Както, когато Путин "опипа"скоклива сътрудничка или ББ "спеше" докато си оправяше слушалката за симулативния превод. Меркел също "спеше", докато затвори очи за има, няма три секунди. Но "хванати"в подходящ момент например от съвестен естонски журналист.
150
0
 
36
 
! Отговори
Абдуль преди 4 години
Абла Сара си беше кьоркютук пияна. Вижда се на видеото едвам пристъпва по стълбите.
149
5
 
10
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 4 години
опетко, виждам си доста самонадеян и глуповат, но предполагам, че вината сигурно не е твоя след като си противоречиш в няколко твои изказвания вече. 1) Казваш, че не са номади, НО са били - ами другите евреи по света какви са? 2) Казваш, че те контролират света, обясни как - с факти, а не с спекулации и фантасмагории. 3) Ем казваш, че араби и евреи са "братовчеди" (те всъщонст са с идентична генетика - семити) ем казваш, че арабити били нашественици, демек дошли от другаде. Чел си но не си разбр
148
0
 
35
 
! Отговори
Stonewall Jackson преди 4 години
Питката не е " кашер " и затова тази високопоставена жена от Израел я хвърля с такова отвращение ! Това е нейното и тяхното отношение към нас - неевреите ! Нетаняху е по лицемерен докато жена му е искренна !
147
0
 
33
 
! Отговори
asdf преди 4 години
ми *** си е ***, каквото и да го правиш... А таиз си пада малко и демонче, в буквалният смисъл на думата.
146
0
 
25
 
! Отговори
Кръстьо преди 4 години
До опетковБанкерството не е било разрешено - за всички. В християнството и в исляма лихвата е забранена.
145
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На село всички женски кучета ги кръщават Сара...Даже ба една позната дъщеричката й попитала защо Сара Дж. Паркър е кръстена на куче.
144
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, бе, изпуснала го! С отвращение си разтвори пръстите тази циoниcтка cвиня! Не я ли съдиха тази Сара за някакви измами? То е малко смешно eвpeи да съдят eвpeи за измама, ама само питам...P.S. Xoxлопитеците си го заслужават!
143
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е неуважение не само към украинците, но и изобщо към славяните----Я,укрите са се сетили, че са славяни??? Много бързо, бе! Ние вече 30 години устояваме, даже нова раса можем да измислим, стига да не сме славяни!
142
1
 
28
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Българин до 174: Арабите са се сношавали с камилите, а евреите помежду си.
141
21
 
3
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До ля ля Арабите не са родом от там. И те са нашественици, както и ние "българите" по нашите си "изконни и свещени земи". Когато евреите са били там, не е имало и помен от арабите. Те са се сношавали с камили из арабските пустини, далеч от земите на Палестина. Така че не ми дрънкай врели, некипели, ами вземи се ограмоти. Между другото, поне от библията е видно, че евреи и араби са братовчеди, имат общ корен. Така че боят там си е по роднински. И в далечните времена евреинът е излъгал арабина.
140
26
 
1
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До ля ля Пенчо бре чети. Някога преди години ООН решава в земята Палестина да се създадат две държави: еврейска и арабска. Но арабите решават, че не може да има еврейска държава там и официално заявяват, че ще я унищожат с всякакви средства. И започват войни. Цели 5, като губят всяка една от тях. Евреите ги натикват в *** гъ*з и превземат голяма част от земите им. Така правят победителите навсякъде. Все пак Израел не е против създаване на палестинска държава. Връща голяма част от завзетото.
139
16
 
1
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До Adolf Eichmann Евреите не са номади. Били са такива преди 3000г. И да ги сравняваш с *** е все едно да сравняваш Айнщайн със себе си. Може би все пак си забелязал, че евреите владеят света по един или друг начин (най-вече с парите си). Евреите са разселени принудително в римската империя след като въстават през 70г. от н.е. срещу Рим. Когато християнството става официална религия , започва да преследва евреите. Забраняват им се всякакви професии и дейности. Банкерството е било разрешено
138
6
 
1
 
! Отговори
ля ля преди 4 години
опетков за книжките....... :) нещата отиват на към цял свят да не може да се оправи с тези нагляри.палестинците са им прсото съседи и родом от там :)!
137
2
 
3
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До до опетко Казах, че написаното се отнася само до някои евреи, т.н. "ортодоксални". Ама вие четете без да разбирате. Тези ортодоксални ги мразят и самите евреи, защото те не работят и държавата им ги издържа барабар с многото им деца. Огромната част евреи, които сега живеят в Израел са дошли от други страни- от Европа, Азия Африка и там са били принудени да се омешат с други народи и да се откажат от забраните, наложени им от Мойсей.
136
11
 
5
 
! Отговори
икономист преди 4 години
Защо трябва да е пияна? Може просто да има проблеми с вестибуларния апарат, които са се появили след полета... Не видяхте ли, че след като слезе по стълбите, сякаш изведнъж се оправи? Явно някакво замайване е получила жената, в следствие на подмятането в тоя самолет. Вие ако трябва да слизате по тия стълби, веднага след полет, дали няма да се държите за парапета?
135
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен152 Под османско ни закараха нашите управници по това време. Те се биеха помежду си за власт и за пари като съюзници на османците против Византия. И си даваха сестрите за жени на султана. Колко тъ*п трябва да си , за да си отрежеш сам клона. Българите сами са си виновни за падането под османска власт.
134
1
 
28
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 4 години
Демек, евреите ненавиждат другите хора, странят от тях, не ядат храната им, не искат да се докосват до тях, НО живеят в близост до тях - има едно друго създание на този свят което води същия номадски живот - цигганите
133
15
 
0
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До ля ля И кое им е "горкото" на палестинците? Те пък са *** на квадрат. Не могат една държава да си организират както трябва. Чети книжки и изучи историята момче, преди да драскаш глупости.
132
0
 
18
 
! Отговори
До опетков преди 4 години
Аве в лагерите мааха варени киселици та им пращяха ушите хехе