Скандал: Посрещнаха жената на Нетаняху с хляб, тя го хвърли на земята

Сара Нетаняху била в лошо настроение още при излитането
Обновена: 20 авг 2019 08:07 | 19 авг 2019 19:38, Елка Василева
241

Съпругата на премиера на Израел Бенямин Нетаняху – Сара, хвърли на земята хляба, с който двамата бяха посрещнати при посещението им в Киев.

Във видеото се вижда как веднага след слизането по стълбичката от самолета Сара и Бенямин Нетаняху са посрещнати от три момичета с украински носии, които им предлагат хляб.

Израелският премиер отчупва парченце от хляба и го изяжда. След това отчупва второ залче, което подава на жена си. Сара Нетаняху озадачено поглежда парченцето хляб и го хвърля на земята.

В мрежата реагираха негативно на постъпката на Сара Нетаняху, пише РИА Новости. „Това е неуважение не само към украинците, но и изобщо към славяните“, пише Art Nord. „Постъпката е, разбира се, скотска. Можеше просто да откаже, оправдавайки се с диета“, написа Александър Безенчук. Някои обаче оправдават поведението й. „Просто го изпусна, не я съдете строго“, пише delafeur.

Израелски медии посочват, че съпругата на Нетаняху е била в лошо настроение още на летището преди излитането за Киев. Тя се разсърдила на командира на самолета, че не я бил поздравил по подобаващ начин при качването в самолета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: хлябкиевСара Нетаняху
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Киро, пиянде пропаднало, веднага отивай да си измиеш калния врат!
130
0
 
14
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До 12345 По начало някои евреи, т.н. ортодоксални, които продължават да спазват законите на Мойсей, смятат всяка храна, докосната от неевреи за ***. Поради това евреин никога не би седнал на една маса с "нечист" човек от друг народ или да докосне храна, приготвена от т. Това е една от основните причини да ги мразят по целия свят. Пише си го в библията. Този закон на Мойсей е отхвърлен от Христос, което пък е една от причините той да бъде осъден на смърт от еврейските управници по това време.
129
2
 
9
 
! Отговори
ля ля преди 4 години
евреите са и*зроди данд а не ви тябва много време за да го разберете мили съграждани! дано да се появи един достатъчно силен диктатор и покаже на Света истината !горките палестинци!!
128
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая заслужава да й се строши колата точно в центъра на Ивицата Газа, видим после дали ще хвърля палестинския хляб като дойдат да я посрещат :)))
127
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Киро вземи се ограмоти,как се пише в множ.число.Името си не можеш да си напишеш
126
0
 
21
 
! Отговори
... преди 4 години
Бе тя пияна кат кирка бе. Не виждате ли как слиза и си мери крачките? Все едно в тикви стъпва :D И парапета гледа да не пуска и ръката на мъжа си, щото ще се търкаля по стъпалата :D Тая е най малко на 3 питиета :D
125
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е задължително да изядеш хляба, но изхвърлянето му е изключително неуваженителна проява. Можеш да го откажеш, можеш да го дадеш на някой от обкръжението си или дори на гладно куче. Грозна постъпка.
124
0
 
8
 
! Отговори
postradal pasi преди 4 години
викат му хуцпа или ние сме богоизбрани и си правим каквото си искаме
123
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно тия разпнаха Бога
122
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сара,предателката на България,вкара ни под осман-ско робство
121
1
 
8
 
! Отговори
Кромуел преди 4 години
Списъка на Шиндлер колко много направи за тия,кокош... а те на гроба му,вместо китки го затрупаха с камъни,та да му тежат в задгробния живот
120
1
 
7
 
! Отговори
Ао-швиц преди 4 години
Какво представляват,еврейките.Хитъра малко е постъпил към подобни майм.....
119
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако това беше примерно Кубрат Пулев и жена му така хвърли хляба ще последва моментален ъперкът в зурлата на самозабравилата се киффла точно пред камерите ама тоя пундьо евреина няма топпки - "мъж" под чехъла на дебела, грозна, и проста жена...
118
0
 
21
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 4 години
Можеше да не хвърля хляба и да си чисти ръцете пред камерите а да го подържи за малко и после да го хвърли ама от къде толкова мозък хехе. Извода е, че гувядото разбира само от бой и токати.... просто такъв е живота, ко да прайш
117
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека си отчупи една трохичка и я изяде за да не обиди гостите. На жената не и пукаше и въпреки, че подаде и на нея една трохичка тя я пусна на земята. Може би по религиозни причини или други не щат хората и толкова. Банкянския например щеше да оплюска половината пита, различни хора.
116
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
15000? Малко са, тая като я гледам веднага да я карат в Родопа за разфасова бухахаха
115
18
 
1
 
! Отговори
. преди 4 години
само така! фашисткият хляб е клисав! хляб от скотовете убили 15 000 еврей на Бабий яр!добре че не им се изплю в муцуните!
114
1
 
9
 
! Отговори
12345 преди 4 години
До Анонимен #74А ти не забеляза ли с каква отврата си очисти ръцете/пръстите след като захвърли къшея хляб, подаден и от съпруга и?
113
0
 
18
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 4 години
Такива префърцунени надути юдейки най-ги обичахме в лагерите. Ох как ги обичахме само :))
112
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лош човек с грозна душа .