Тръмп: Крайнолявата паплач се опитва да унищожи историята ни

Редица статуи бяха разрушени в САЩ по време на протестите
21 юни 2020 09:18, Анисия Иванова
103
Тръмп: Крайнолявата паплач се опитва да унищожи историята ни
Снимка: БГНЕС

Радикалната левица иска да унищожи нашето наследство, за да може да наложи своя нов репресивен режим, заяви президентът Доналд Тръмп на митинг в Тълса, цитиран от Асошиейтед прес.

"Откачената крайнолява паплач опитва да унищожи нашата история, да оскверни паметниците ни - нашите хубави паметници - да събори нашите статуи, да накаже, да зачеркне и да преследва всеки, който не изпълни техните искания за абсолютен и тотален контрол. Ние няма да се подчиним", каза Тръмп, цитиран от Ройтерс.

"Преди два дни леви радикали в Портланд, Орегон, събориха статуята на Джордж Вашингтон, загърнаха я с американското знаме и подпалиха американския флаг", каза Тръмп под бурните възгласи на възмущение от свои привърженици. Президентът призова да се приеме закон, съгласно който всеки, който оскверни националния флаг, да бъде осъден на една година затвор, предаде ТАСС.

"В Америка на Джо Байдън грабителите и чужденците без законен статут имат повече права от американците, които спазват закона", каза президентът. Тръмп нарече своя съперник на президентските избори на 3 ноември "марионетка" на "радикалната левица", предаде Франс прес.

Редица статуи бяха разрушени в много американски градове по време на протести, последвали убийството на афроамериканеца Джордж Флойд в Минеаполис, включително на исторически личности като Христофор Колумб, Джордж Вашингтон и Юлисис Грант.

"Байдън си стои в мазето и думичка не казва за това жестоко нападение срещу нашата нация и срещу ценностите на нашата нация. Джо Байдън се е предал на своята партия и на левичарската паплач", каза Тръмп.
"Изборът през 2020 г. е много прост. Искате ли да склоните глава пред левичарската паплач или искате да вдигнете гордо глава като истински американци", заяви президентът. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
7
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
До Василев 37Хайде бе, агент Василев, къде ходиш? Липсваш ни. Разясни ни на нас, селяните прости, спецификума на геотектоничните процеси, защо е в криза ляволибералния глобален елит и кой ще са центровете на зараждащия се нов световен ред. Ама по-подробно така. Ние сме селяни прости и чакаме да ни кажеш. Не ни оставяй - кажи ни.
34
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рижко пак се е надъхал с лепило...
33
10
 
6
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Търговското салдо между България и Турция винаги е била в полза на България с много малко плюс!!!А търговското салдо между България и Китай е унищожителен за българската икономика!Същата е картината между България и Русия!!!Агент Люк Ейбрахам!ЦРУ!!!
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марионетки са и двете, на практика единствено позволени, партии. Смехотворна е цялата им избирателна система!Начинът да се превърнат в естествена държава е да спре притокът на свежа кръв отвън. Да спрат да идват европейци, китайци, палестинци, всякакви араби и индийци, освежаващи интелектуалното им ниво.
31
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ядрената технология я издава един тп германец работел по проекта Манхатън който искал да "балансира" Световният ред.И след това рашките я дават на Китай и други *** и те така.Немците са изключително глупави и недалновидни хора.
30
18
 
3
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Те ако са искали да смазват Рашка няма да предоставят на тепсия технологията за създаването на атомната бомба и да я направят втората ционистка провинция в света с ядрено оръжие!!!САЩ и Русия са ционистки провинции!ЕС е ционистка провинция!Китай не е завладян от ционистите , а само са го използвали успешно в смазването на средната класа по света!Иран е втората страна в света , която не е завладяна от ционистите!!!Вие сте ционистки слуги на Москва и управлението на Борисов го показва!ЦРУ!!
29
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едтествено българските русофили не знаят руски и четът само български медии.Но който чете руските медии му е ясно че в Сибир руснаците протестират срещу новодошлите китайци и как населението на Сибир се подменя но Рудката държава прикрива всичко.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От цру към василев. На теб май от цру не са ти споменали за турският дъмпинг и куфарните търговци. Китайски са сега откак има кауфланд. Преди бяха турски и такива като теб казваха че в пазарната икономика не трябвало да има мита и оставяха всичко да се зарие с турска стока, българина пари за западна нямаше. Нямаше и бдс, било от едно време, не трябвало да има, нали така василев?
27
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Управляващите там.Тепърва ще берат плодовете на прехвалената си " демокрация"! Честито!-:)
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мойто момче Катай беше създаден през късните 70-те до сега за да се противопоставят на Русия.Сащ искат да смажат Рашка но чрез някой друг и понеже ЕС има застарявящо население разединени са и нямат сила заложиха на Китай които имат голямо население и когато не им достигне теритоеия ще тръгнат към Сибир който е слабонаселяван което и правят.
25
6
 
8
 
! Отговори
Тръмп 2024 преди 3 години
Голям държавник
24
13
 
12
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Нека всички българи селяни прости, да не забравят че Китай и китайската икономика бяха създадени, за да се подтиска средната класа по света и най-вече ЕС, и хиляди български заводи бяха унищожени, след прехода и контрабанден нелегален бум на китайски стоки!Агент Даниъл Бърджис!ЦРУ!!!
23
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е да се уведоми афроамериканеца като го арестуват, че има право да не диша
22
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошото е, че е прав. А, аз не съм расист и не ми пука какъв е по произход човека пред мен. А как как се държи. По тази логика на колко римски и гръцки философи трябва да им съборим паметниците? И да ги изтрием от историята. Да забраним трудовете им? Страшно е човек да е ограночен и зомбиран с някакъв "идеал".Морган Фрийман какво бе казал за борбата с разсизма:"Просто трябва да спрем да говорим за него". Мойте наблюдения показват, че етническо напрежение има там,където се месят политици и НПО-та.
21
6
 
9
 
! Отговори
да ви обадя преди 3 години
Америка ще я палят, шефовете й. За прикриване на следите към парите от десетките трилиони дълг, хилядите тонове злато от златния резерв и грабежите от войните. Подобно както банковите обирджии палят колите след обира за заличаване на следите и уликите.Ще я палят под прикритие на "майдан".
20
6
 
7
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Винаги откакто съществуват банките и олигарсите, най-богатите хора са подкрепяли най-бедните хора, като са им създали и марксистка теория, която е по-силна от религия, защото надеждата за равенство, братство,свобода винги е актуална за всяка страна и всеки народ!!!Колкото повече хора има бедни и крайнолеви по света, толкова по-малко но с повече власт ще бъдат и най-богатите хора, и ще раздават кредити, и ще правят кризи, ,безредици, цветни революции и хаос!Нищо не се е променило от векове!ЦРУ
19
6
 
12
 
! Отговори
отегчен преди 3 години
"Леви" "десни", "демократи" "републиканци", бесепе герб... това са залъгалки за 80% по света и у нас. Да зяпат, докато ни заробват, обират златото, земята... че накрая и децата ни да вземат, "В името на мира, свободата, демокрацията и правата на човека", ама друг път.
18
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президента Тръмп трябва да взима пример от г-н Борисов в борбата му с комунизма за да може САЩ върви напред.При посещението на Борисов при Тръмп, вторият с такова пренебрежение и отегчение гледаше на нашият премиер... С Орбан може и да е обърнал резбата!
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се разрушава паметта на народите, е варварство. Няма значение какво унищожаваш - паметници, книги, език... "Управлението" на хаоса ще ни взриви. Отмъщението на поруганите истина и справедливост е неизбежно. Но историята учи, че никой не се учи от историята. Когато разумът спи, сънят ражда чудовища.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръм да събира американзите на митинг