Северна Македония въвежда по-ранен полицейски час

Какви други мерки се вземат за ограничаване на пандемията?
8
Северна Македония въвежда по-ранен полицейски час
Снимка: БГНЕС

Във връзка с ограничението на разпространението на коронавируса правителството на Република Северна Македония реши от 6 април 2021 г. в страната да бъде въведен полицейски час.

Забраната за движение на граждани е в часовия диапазон от 20:00 ч. до 05:00 ч. за срок от две седмици, съобщиха от външното ни министерство.

Досега полицейският час на територията на страната започваше в 22:00 часа.

Властите в Република Северна Македония взеха и решение да затворят всички обществени заведения и фитнес зали в периода 07 - 20 април 2021г. Изключение ще бъде направено за заведенията на двете летища в Скопие и Охрид, които остават отворени. Забранява се провеждането на семинари, обучения и конференции.

От МВнР съобщават, че при необходимост от съдействие българските граждани могат да се обърнат към посолството на Република България в Скопие на следните телефони: +389 2 3229 444; +389 2 3246 491; +389 75 280 013.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Филип от Филипополис преди 3 години
Псевдодържавицата на югоселяндурите, сърбогъзолизачите и стиропорените мегаломани трябва да се постави под 24 часов полицейски час за да не мутира короната в антикопедеросеверджански щам!
6
0
 
4
 
! Отговори
Е преди 3 години
Защо бе, нали братята сърби им дадоха ваксини !?!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид мародерите се развихрят....ХУБАВОТО Е , 4Е НА ХОРАТА СКОРО ЩЕ ИМ ПИСНЕ!!
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирус ходи по нощите, а щом се смрачи, скача на минувачите. Ех божеее задни тестове, двойни маски, вечерен час, и все не стопляте и не стопляте как се бъзикат с вас? Кога ще стоплите бе? Като почнат да ви мажат физиономията с катран, да пази от вируси? Не знам вече какво трябва да кажат, че да се сети ковиовчето стадо, че всичко е майтап...
3
4
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Боку да не прочете за този...полицейски час,че да не ни го...тресне и той;за...изпроводяк.
2
5
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ВЕЧЕРНИЯ ЧАС Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ ВЪЗМОЖНА!! ЩОТО ТАКА КАРАШ ХОРАТА ДА СЕ ГЪЧКАТ ДА СЕ ПРИБИРАТ С ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ДО ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ!!!ВЕЧЕРНИЯ ЧАС Е ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА ТОВА КАК ЕДНИ УПРАВЛЯВАЩИ ПОМАГАТ НА ВИРУСА!
1
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имате впредвид Западна България