Великобритания със санкции към още двама руски олигарси

В списъка попаднаха Алишер Усманов и Игор Шувалов
47
Великобритания със санкции към още двама руски олигарси
Алишер Усманов. Снимка: GettyImages

Правителството на Обединеното кралство заяви днес, че налага санкции на милиардера бизнесмен Алишер Усманов и бившия вицепремиер Игор Шувалов като част от наказателните мерки във връзка с инвазията на Москва в Украйна.

Двойката, която притежава общо имущество на стойност 19 млрд. долара (14 млрд. паунда) и има "значителни интереси в Обединеното кралство и тесни връзки с Кремъл", е "санкционирана с незабавен ефект", съобщиха от британското министерство на външните работи.

През 2007 г. Алишер Усманов стана собственик на лондонския Арсенал. Съпругата му Ирина Винер е главен треньор на националния отбор на Русия по художествена гимнастика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
9
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Санкциите станаха спорт за англосаксонците :) По цели нощи не спят, за да ни сюрпризират на сутринта с нова санкция. Ама аз да им издам далаверата. Санкционирате цяла Русия и лягате да спите спокойно. Когато направите това ще разберете, колко сте смeшни.
12
1
 
17
 
! Отговори
Тоя на снимката преди 2 години
е бил партиен секретар в завода.Днес е от най-богатите милиардери около Путин.Така се каляваше стоманата и в България. Около Румен Радев е същата червена M*pшa........
11
4
 
11
 
! Отговори
Боби преди 2 години
И какво стана реално Лондонския Арсенал няма да участва тази година и сигурно ще фалира - което опорочи целия сезон на острова. И това го направиха сами на себе си Англичаните. ПП Всеки олигарх от сега нататъка на всякъде по света вече няма да си държи парите в Великобритания(която има само интереси не и съюзници) а и САЩ също Офшорната Зона Санкт Петербург и Владивосток ви Очакват Гаранция няма да ви пипнем парите след като си платите такса обслужване на сметките(сериозно зоните съществуват)
10
2
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Айдеее нашия Григор пак закъса, таман намери богата булка и им резнаха гювеча. Карай Гришо зарежи я таз руска маца е се огледай там за некоя сбръчкана баба във Флорида да ти е мирна главата
9
0
 
19
 
! Отговори
Крадци преди 2 години
Като им вземат всичко ще разберат как живеят истинските руснаци.Досега само са крали.Пуснете ги на червения площад , гладните руснаци сами ще ги разкъсат.
8
1
 
14
 
! Отговори
На тоз преди 2 години
богат *** , крадец жена Винер се подиграваше и хулеше Българските гимнастички на Световното в Япония. Тея ***- крадци са срам за руското общество.
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти този нерез го остави.Ами другия?Бивш вицепремиер милиардер.Няма корупция в Русия.Неее.Няма и крадци олигарси.
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре де, как може такова нещо да е милиардер? А разни красиви, благородни, почтени руснаци да си броят стотинките...
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англичаните не случайно са бащата на Американците , от всяка ситуация знаят как да си напълнят джоба, обаче синовете им Американците са по тарикати от баща си и по умело действат.
4
9
 
4
 
! Отговори
дедо поп преди 2 години
Той/Путин/ ша ви врътне кранчето. Стойте мирно
3
0
 
19
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Горките,толкова да са работили,сигурно денонощно в някой завод за да спестят някоя и друга рубла и сега лошите англета да им вземат паричките,яхтите,замъците.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като им е толкова акъла да си набутат парите в Британия да си плащат.
1
4
 
6
 
! Отговори
Не разкрито убийство преди 2 години
Гешев кой уби Юрий Галев с 7 куршума заради жена ти Детелина!?