Кремъл: Преговорите с Украйна са задължителни

Важното е, че продължават, заяви Песков
108
Кремъл: Преговорите с Украйна са задължителни
Снимка: БГНЕС

Преговорите на Русия с Украйна не бяха лесни, но основното е, че те продължават. Това съобщи говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред Риа Новости, цитирана от NBC.

Песков допълва, че Русия би искала да продължи преговорите с Украйна в съседна Беларус, но Киев се е противопоставил на идеята.

Русия и Украйна проведоха няколко кръга от преговори в Беларус миналия месец преди тяхната делегация да се срещне в Истанбул на живо преди дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
7
 
! Отговори
Факиров преди 2 години
Верно ли така е казал тоя мaзник? Да не е грешка в превода или развален телефон?
41
6
 
10
 
! Отговори
Петя преди 2 години
Стига бе,вие нали бяхте ,,непобедими".Ха,Ха,ха
40
9
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Слава на Украйна!Не украинците нападнаха Русия, а руските *** ги нагазиха!
39
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо да бъдат в Бешорус? От белорус изстрелват ракети срещу мирни жители, не ми звучи разумно там да има мирни преговори.
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен===Гладна кокошка просо сънува!!!
37
9
 
13
 
! Отговори
Слава на Украйна преди 2 години
Клякат, клякат ордата на малкото изчадие. Преговори при *** Лукашенко обаче искат. А що не в Хага? Някой от варварите-мужици ще посмееш ли да иде там? Ама Лукчо е хитрец. Врътна едно батальонче два дена в Украйна и си ги прибра, след като видя пълната некадърност на впиянчената и изродена руска армия. Дори верният пес Лукашенко не иска да си жертва войниците за безумното фиаско на руските нацита
36
8
 
22
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
Драги русофиллистици и руски трролове, само един въпрос. На Песков дъщерите, що имат американско гражданство и живеят в САЩ, а синът му в Париж ?
35
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам какви и мислите, ама У-Крайна привърши. Никога няма да я оставят цяла и в предишния й вид. Що мислите че Путин оставя цивилното население да се маха? Махат се тия, дето не са про-руски настроени. После какво остава? Компактно про-руско население. А колко от укрите мислите ще се върнат от ЕС? Че те мечтата им е да отидат в ЕС и да не се върнат. Мислите че ще се върнат в руините и ще изграждат всичко наново и ще чакат 10-15 години да ги приемат в ЕС, че след това да градят икономика?!?
34
2
 
12
 
! Отговори
Z преди 2 години
Провала дойде,бегам обратно
33
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
накрая ще ти оскубят мустачките преял папагал
32
4
 
22
 
! Отговори
професор пръц преди 2 години
Идат като тигри,бегат кат овци....Иван Вазов
31
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След 15 г. Какво щяло да стане... Той дядката в бункера след 15 г. може и да не е жив.
30
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля че малко познавам руснаците. От украйна след време няма и спомен да има. Койт разбрал. Не е задължително да приемате мнението ми
29
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко смешно...Украйна им вика да се изтеглят и тогава ще има преговори и като почнат да се изтеглят се почват новини как Украйна печелела и си върнала това и онова.Да живее манипулацията!Нали ако се изтеглят от Крим онея нацисти с пречупените кръстове ще изколят хората?15 години преговори за Крим...никой нормален няма да е съгласен.Това означава война след 15 години и вашите деца ще умират в нея,защото ще въвлекат натовски страни в конфликта,защото ще са гаранти.
28
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наистина тази война беше ненужна и даже вредна. Вредна за Русия. За Украйна е очевидно че като нападната държава не е доволна. Но Русия унищожи икономиката си. Всички тези мантри за газ в рубли, азиатски пазари са за простолюдието. Русия не беше само "бензиностанция" а се беше превърнала в производител на западни технологии. Автомобили и битова техника. Голям резил за Путин. Жалко за руския народ.
27
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изтеглят се от Украйна, включително Крим и тогава може да има преговори
26
7
 
23
 
! Отговори
Хичо преди 2 години
Сринаха една мирна държава,убиха деца,и сега ще преговарят,все едно нищо не е станало?Ще си бършите с рублите си....
25
3
 
22
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Руски инсинуации, Беларус не е неутрална страна, от нейна територия окупираха Украйна. Преговори се водят на неутрална територия. Дмитрий Песков да си опасе дипломата.
24
16
 
8
 
! Отговори
Иисус преди 2 години
Няколко бележки до българската интелигенция. България е много по-опасна и стратегическа цел от украйна чрез козлоду235. Обаче до сега не сме имали политиьи а украински мафиоти във властта в България. Всички схеми заигравки със ес или русия са платени циркове и импоттентни обслужващи алчни необразовани селяяяци. Имаме късмет че русия спря 1945 фашистите.
23
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кефите се кой какво губил,а не виждате,че вие губите.По-бедни сте,имате по-малко права и доходи от украинските бежанци,може да стоите на студено и да няма какво да ядете.Балъци...продължавайте да взимате страна и да повтаряте до малоумие пропагандата.