Близо 500 000 евро дарения за полиция, застрелял младежа в Париж

За семейството на загиналия са събрани над 76 хиляди
118
Близо 500 000 евро дарения за полиция, застрелял младежа в Париж
Снимка: БГНЕС

Близо 500 000 евро са събрани онлайн в полза на семейството на полицая, който убил подрастващия край Париж, даренията за майката на убитото момче възлизат на 76 000 евро, сочат данни на два сайта, където се събират дарения, предаде БГНЕС.

В поканата за дарения под името „Подкрепа за семейството на полицая от Нантера“ на сайта за дарения Gofundme се казва, че за два дни са събрани 493 166 евро, докато първоначалната цел е била 50 000 евро. Над 24 000 души се включиха в дарения. Призив за дарения на сайта Leetchi в помощ на майката на 17-годишния Наел, който беше убит в Нантер, събра 76 323 евро. В него участваха близо 5000 души.

38-годишният полицай е задържан под стража срещу обвиняемите по дело то за умишлено убийство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: париждарения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
32
 
4
 
! Отговори
Дядо Йорго преди 10 месеца
Според вътрешно разследване на френската полиция, видео от камерата на полицая, убил младежа ясно показва, че полицаят го удря няколко пъти по главата с пистолета и младежът припада от ударите и явно кракът му не натиска повече спираяките на аФтономобила с автоматична трансмисия и колата тръгва. След което полицаят го застрелва. Затова полицаят е задържан и е с обвинение за предумишлено убийство. Та такава е истината, дечица мои.
69
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не е убийство, това е изпълнение на служебните задължения и всеки полицай има право да използва сила като в този случай поради обстоятелствата е използвана най-крайната мярка.
68
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Даренията за Полицая ,вероятно ще надхвърлят милион
67
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не е ли редно да изпратим и ние оръжие и военни санитари в поддръжка на Евромайдана във Франция?
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 49. Нямаш си на представа колко си заблуден.
65
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Kaмeлuя, не "полицая, който убил", а "полицая, кой то е убил". В началните класове трябва да са ви учили за глагола "съм".
64
17
 
9
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 10 месеца
Французите са *** народ,избраха си Макарон да ги управлява(мисли се за Путин )...краят му обаче ,ще.дойде бързо,защото заспалото племе се събуди!!!
63
4
 
31
 
! Отговори
в Русия преди 10 месеца
Гастарбайтерите не са руснаци. Всички 190 националности които живеят в Русия са равноправни руснаци и нямат нищо общо с гастарбайтерите които идват от бившите на СССР. И като толкова искаха да се отделят от СССР, сега защо ходят да работят в Русия.
62
1
 
55
 
! Отговори
Просто и ясно преди 10 месеца
Полицаят откъде би могъл да знае какъв е този в автомобила, който се е опитал да прегази него и колегата му? Откъде да знае дали това не е опасен психопат, който е тръгнал да гази и убива наред, защото този ден е чул някакви гласове в главата си? Полицаят е длъжен да го спре, за да го провери. Спомняте ли си онзи, който с камион връхлетя да гази хора в Ница в празничен ден? Как би могъл полицаят да знае, дали този случай не е точно такъв? Длъжен е бил да направи всичко възможно, за да го спре!
61
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Заразно зло 55. Единственото, което ти разбрах, е "еФтини".
60
2
 
41
 
! Отговори
aZ-ът преди 10 месеца
Това е добра новина. Западът започва да се отърсва от либерастията. Хората осъзнават, че е възможно този човек да е прибързал с изстрела, но това е единствената форма на протест, която им е останала срещу вакханалията на LGBT, черни , ***, мюслюми и всеки останал дехенерат, който е решил че е по важен от всички останали и че може да прави каквото иска да сметка на всички останали.
59
3
 
27
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
За първи път се радвам, че България е бедна за да не я напъплят ордите на злото.
58
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Франция е смешна държава, ей го на продават някакви смешни сапунерки като Рино Меган Етех близо 100к за 4 метра кола защото била на батерии и освен това наглеят да слагат мита за китайчетата които ще ги смажат!
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Европеец 53. Правилно! Не гледам аз да съм добре, а на Вуте да му е зле.
56
3
 
19
 
! Отговори
Някой до 54 преди 10 месеца
Аз съм в Германия и се радвам, че в България няма и няма и да има защото в България пари на аванта няма и ще ядат бой от полицията и подкрепяни от нас. Много българи започнаха да се прибират.
55
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 49 Защо не се разходиш до Москва или някой друг от големите градове на Русия и не поговориш с гастарбайтерите от бившите съветски републики? Да ти кажат колко много ги "обичат" местните?
54
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
не бе, не бе, те не се интересуват от Русия, в Европа си е добре, кой го интересува изостанала Русия...
53
0
 
9
 
! Отговори
Заразно зло преди 10 месеца
Всеки хедшот трябва да се заплаща подобаващо. Зомбитата на мемет са много и ефтини !
52
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Някой - какви мигранти бълнуваш, в България няма мигранти и никога няма да има, мигрантите заобикалят и никой не искат да идва в тази мизерия.
51
39
 
4
 
! Отговори
Европеец преди 10 месеца
По-добре безредици, разбити магазини, грабежи, улични боеве и автомобила ми да гори на улицата, отколкото да се навеждам на Путин и на Русия. Сега най-важното е да помагаме на Украйна на всяка цена, президънт Зеленски обяви, че украинската армия с голяма вероятност вече ще може скоро да опита да направи някакъв пробив от няколко километра и да настъпи успешно по всички направления, и тогава Русия всеки момент ще рухне, просто трябва да продължаваме да сапортваме Украйна каквото и да ни струва това.