Димитър Гърдев: Навални не беше убит, а беше обезсмъртен

Според експерта Русия няма как да излезе от отговорност за смъртта на Навални
19 фев 2024 22:00, Красимир Ангелов
83

"Навални беше една изключително обединяваща усилията на руската либерална позиция фигура. Беше един от най-големите критици на Кремъл. Неговата дейност е от много години. В този случай, властта в Русия няма как да излезе от отговорност, защото той се намира в затвор, а всичко, което се случва в затвора, е естествено регулирано от държавната власт. Дали това е преднамерено убийство, дали това е вследствие на заболяване, дали този човек е получил необходимите лекарски грижи, дали изобщо е бил допуснат до такива, дали умишлено или по небрежност се е влошило неговото състояние, зависи изцяло от държавната власт", заяви международният секретар на ИТН Димитър Гърдев в предаването "Денят ON AIR".

Ден преди смъртта на Навални се появи клип, в който той изглеждаше бодър и здрав, а неговите адвокати също твърдят, че са го видели и не се оплаквал от здравословното си състояние. Според Гърдев това е и част от причината за упреците към управляващите.

"Когато говорим за здравословното състояние на Навални, трябва да си даваме сметка, че той бе сериозно атакуван преди години. Имаше съмнение за използване отровно вещество. Този човек се лекуваше дълго време в Западна Европа. Не може това да не е било видяно, да не е проследявано. Той бе с увредено здраве", отбеляза Гърдев в ефира на Bulgaria ON AIR.

По негови думи е нормално все още да има съмнения към руската власт, тъй като тялото не е предадено на близките и защото все още не е установена причината за смъртта на Навални.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
4
 
! Отговори
Путин. преди 2 месеца
Руснака. Който. Избяга. Във. Украйна. Със. Хеликоптера. Е. Намерен. Мъртъв. Във. Испания. Всички. Врагове. И. Предатели. На. Русия. Ги. Чака. Същата. Съдба. Слава. На. Русия. И. На. Президента. Путин. И. Господ. Здраве. Да. Му. Дава
54
0
 
7
 
! Отговори
Йонко Евреина преди 2 месеца
Нито е убит, нито обезсмъртен! Аман от лаладжии!
53
2
 
5
 
! Отговори
Путин. преди 2 месеца
Слушайте. Ве. ***. Евро. Атлатици. Този. ***. Начални. Ако. Беше. Станало. Президент. Щеше. Да. Съсипе. Русия. Или. Кахто. Стана. Във. България. За. 35. Години. Само. Крадени. И. Разруха. И. Корупция. Във. Цялата. Държавна. Система. Това. Беше. Целта. На. Запада.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички говорят за този Навални, кажете две думи кой е този какво е направил.Това че е бил затворник защото е правел сделки с ми 6 го разбрах, но преди това??
51
1
 
6
 
! Отговори
Путин. преди 2 месеца
Какво. Говориш. Глупости. Той. Беше. Национален. Предател. И. Ти. Мисли. Със. Главатари. А. Не. Със. Задникаси. Чифутчия. Миризлив. Слава. На. Русия. И. На. Президента. Путин.
50
3
 
1
 
! Отговори
Ха така преди 2 месеца
Като четем тука простотии те на няколко примата си казваме абе тия много обичат диктаторът.Ако тук дойде един като оня доктор от Чили който прекрасно се е справил с червената агресивна *** дали тия юнаци тук няма да запеят друга песничка.Той е бил на принципа на зло куче мноооого голям зъл прът като е разбрал че друг начин няма за справяне
49
1
 
6
 
! Отговори
Ха така преди 2 месеца
Аз пък мисля че навални се е самоубил за да направи мръсно на най хуманния диктатор путин
48
1
 
10
 
! Отговори
Laffil преди 2 месеца
Тоя знае че Начални е убит колкото и аз.... Демек не знае нищо но се прави на разбирач...жалки картинки.
47
1
 
11
 
! Отговори
Руснак преди 2 месеца
Разсъжденията на едно евроатлантическо *** и предател, Навални бил обезсмъртен .Абе *** еднорог я си виж твоята родина какъв *** я направихте за 35 г. Не бери гайле на най голямата в света страна по площ и военна сила и четвърта икономика в света , от трета икономика в Европа във момента е 183 та във света,няма армия,няма здраве опазване,няма образование ,няма икономика.... Само смърт ,разруха и политическа мафия !!!
46
0
 
8
 
! Отговори
Руя преди 2 месеца
Този никаквец от къде се взе.Всеки се слага и подмазва.Долни ***.
45
1
 
6
 
! Отговори
ИТН, не че са ми преди 2 месеца
любимци, но да пускат техен човек с подобна теза, за великия глас на демокрацията Навални само си бутат акциите. А изказването на Тръмп е по повод потенциалната тяхна намеса в смъртта на Навални. Все пак не е престижно да си президента на страна, която си позволява да извършва убийства по цялата планета.
44
1
 
12
 
! Отговори
Нормален преди 2 месеца
Дърдорко. Чете от тук от там и след два три дни след като се ориентира, вземе та дрънне глупости. Повърхностен и специалист по всичко....
43
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
***, до кога ще пишете за тоя Навални бе? Те роднините му го забравиха вече, на жена му не му пука, отдавна си е хванала любовник и си живее живота на запад, само вие се намерихте най големите оплаквачи
42
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аман от мисирски блюдолизен вой. То бива целуване на *** и безумие, но тези дни с превъзнасяне и целуване на подметки ударихте дъното. Вашия вой няма да превърне в герой една низка твар, само ще ви причисли в неговата категория
41
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гърдевчо, айде стига се превзема. Ако искаш му направи олтар на Навалния у вас и му се кланяй докато се секнеш! Размазахте се да роболепничите пред посолсъвото!
40
0
 
24
 
! Отговори
ХалтураГърдева преди 2 месеца
Анални беше един фекален екскремент и очаквано кукловодите му го оттекоха в канализацията.
39
1
 
29
 
! Отговори
SyS преди 2 месеца
Путин може да е всичко, но не е ***. Няма никаква логика да убива затворник. Ако искаше да му затвори устата просто щеше да му спре интернета. Който разбрал, разбрал.
38
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стига с този прехвален блогър. На никой в Русия не му пука за него, с на нас в България пък съвсем не ни пука. Нас ни управлява Пеевски и Лена те с руски блогъри ни занимават.
37
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мега противно същество е тоя Гърдев
36
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слушайте думи на полит. Секретар и се майте. Тези живеят на друга планета май. Навални - един от падък по- малко. На никого не липсва. Погледа му беше като на някой от 4-ти километър. Който много ла е, му затварят устата.