4,8 по Рихтер в турски град извади хората навън

Епицентърът му на е бил 7 км от град Елязъг
Обновена: 30 мар 2024 09:51 | 30 мар 2024 09:50, Петър Бойчев
9
4,8 по Рихтер в турски град извади хората навън
Снимка БГНЕС

Трус от 4,8 по Рихтер разтърси Турция през нощта, стана ясно от данни на сайта на Европейско средиземноморския сеизмологичен център.

Земетресението е усетено в 03:25 ч. местно време. Събудило е хората и ги е извадило от домовете им. Дълбочината на труса е била 10 км, а епицентърът му на 7 км от град Елязъг, съобщи БНР.

Трусът е бил усетен и в няколко близки провинции, а очевидци го описват като много силен.

Преди малко повече от година, на 6 февруари, мощни земетресения от 7,8 по Рихтер удариха Турция. Те причиниха огромни материални щети в страната и взеха близо 60 хил. жертви, а ранените бяха над 120 хил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от Свят
Байдън посреща Ердоган на 9 май в Белия дом
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Като гледам другите предишни статии СатаНиста пак е писал сатанинска укро пропаганда,пак е включвал програмката за лайкове да манипулира общественото мнение и отново прекалено много е натискал по клавиатурата...толкова силно,че чак там се е разстресло.
7
0
 
1
 
! Отговори
АЙДЕ , УМНИЯ..... преди 4 седмици
....лапай турски краставици и домати с колците за ВЕЛИКДЕН и си трай....ХАХАХАААА....и турските яйца да са ти сладки...!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 4 седмици
Турците са тъпиии , а ти понеже си много умен затова си бил 500 години под властта на Султана....ХАХАХАААА ...и още ходиш у външна тоалетна!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ПРЕЗ ТУРЦИЯ МИНАВА РАЗЛОМА НА ДВЕТЕ КОНТИНЕНТАЛНИ ПЛОЧИ И ТОЧНО ЗАТОВА ТАМ СА И ОГРОМНИТЕ НАХОДИЩА НА НЕФТ И ГАЗ В ЧЕРНО МОРЕ!ДЪНОТО НА МОРЕТО Е ПЪЛНО СЪС СЯРОВОДОРОД И ЩЕ Е СТРАХОТЕН УДАР, ЗА ДОБИВА НА ВОДОРОД !!!
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Турците са тъппиии и не виждат божията ръка, но защо ли най-умно-красивите балканоиддии нито виждат, нито усещат божия кхуйй в газзссоо си?!
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ще бъде голам цирк, когато половин Истанбул се срине, но остане вековната Св. София. Най-големият православен храм в света, превърнат от Ердоган от музей в действаща джамия. Турците, обаче са тъъъпии и няма да видят Божията ръка.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Горките хора :(
1
0
 
2
 
! Отговори
Фукушима преди 4 седмици
И в Япония има силни земетресения, но жертвите са много малко.