Какво мислят мъжете за вибраторите?

Вибраторът може да осъществи фантазията за "тройка"
16 май 2012 11:10, Мария Дуковска
12
Какво мислят мъжете за вибраторите?
Снимка: Reuters

Най-популярната секс играчка безспорно е вибраторът. Какво мислят за него мъжете? Възбужда ли ги идеята за допълнително стимулиране на партньорката в секса или се страхуват от изкуствения пенис до жена им?

Отговорите на всички тези въпроси зависят от това какъв човек е вашият партньор и доколко голямо е любопитството му да опита нещо ново. Ако е авантюрист, не се страхува от нови неща, със сигурност би опитал и секс с вибратор.

Някои мъже предпочитат само да гледат как жената използва вибратора, други пък ще се включат и ще направят "тройка", но едва ли има мъж, който иска да бъде изместен от машина с батерии. Тогава рязко ще спадне не само самочувствието му на изкусен любовник.

Правото на самозадоволяване не се определя по полов признак, както някога. Търсите ли разнообразие, още по-горещ секс или да развиете креватните си умения, включете и вибратора в играта, но без да забравяте за партньора си все пак (случва се).

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
ха ха преди 11 години
нищо му няма на вибратора , и въобще не ме притеснява ,както не я притеснява приятелката ми че гледам порно и после отивам бегом до банята ,
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На кого му пука? Не мисля, че има мъж, който да не се възбужда от гледката на мастурбиращата си приятелка и да не я обладае след това както само той си знае. А дали тя мастурбира с вибратор или не - мисля, че не е от голямо значение. Стига крайният резултат да е секс... всичко друго е маловажно.
6
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
бе какво се притеснявате...не можем всичките да ги ревнуваме..рано или късно всички се качват на жив вибратор..както и ние яхаме чуждо..това си е закономерно харесва ни/ви или не..та много важно за вибратора
5
3
 
6
 
! Отговори
MAJ преди 11 години
Ne q psuva, ne q bie, nqma deca ot nego, s koito da go reketira. Po dobar E.
4
0
 
3
 
! Отговори
kireza преди 11 години
на АнонименА такаааа,значи журналистите искате да оправяте,браво,браво......Е ако са журналистки и аз нямам нищо напротив да се включа,но журналисти нееее......
3
4
 
16
 
! Отговори
kireza преди 11 години
ПО ДОБРЕ ВИБРАТОР ОТ КОЛКОТО РОГА:)))))))))
2
2
 
23
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Е че що мъжете бре, то се вижда, че вече не сме ние, ами вибраторите! Иначе вибратора за една жена в леглото е по-добре, хем не пие, хем не пуши, ако си е купила батерийки може и цела седмица да не и излезе, само дето не носи парички и като иде в мола не и плаща сметката, ама то сега жените нали еманципация сами требе да си плащат!
1
6
 
7
 
! Отговори
:D преди 11 години
Хайде мъже,вие сте:D