Защо обвързаните мъже флиртуват

И как трябва да действате, когато флиртуват с вас
17 авг 2012 21:00,
51
Защо обвързаните мъже флиртуват
Снимка: sxc.hu

Защо мъжете флиртуват, когато са женени или обвързани? Този въпрос тормози почти всяка жена, която си е имала вземане-даване с ангажиран мъж. Това, което най-много я озадачава, е защо той е инициирал свалката и флирта и естествено след това се е върнал при половинката си, законна или не.

И тъй като в женската глава филмите, породени от ситуацията, са много и все с фантастични елементи, отговорите ще даде един мъж. Авторът на книгата „The Manual" и автор в сайта BadBoysFinishFirst.com Стив Сантагати дава своята гледна точка по този въпрос, базирана на опита му и на мъжката му същност.

Според Стив мъжете и жените си приличат. И както едните, така и другите са готови за флирт. Просто жените го правят непрекъснато, но по един пасивен начин – слагайки късата пола, високите токчета, танцувайки предизвикателно и сучейки кичур около пръста си. Те го правят без значение дали са обвързани, или не, това е част от тяхната същност, его, стремеж да бъдат забелязани и харесани.

Мъжете от своя страна няма как да сложат минижупите и да акцентират на дупетата си, нито цупят устни като дамите.

Сантагати акцентира на факта, че те са непрекъснато възбудени и много често флиртът им, който дамата може да приеме по-сериозно, не е нищо повече от автоматично поведение и тренирани действия, в които няма никаква емоция, освен сексуално привличане или дори желание да погалят само собственото си его.

Ето какви са причините мъже, които са обвързани/женени да флиртуват с други жени:

1.Правят го просто защото им е забавно.

2. Правят го, за да запалят искра в друга жена, която да им служи като резервен вариант, в случай че нещо се случи с настоящата им връзка.

3. Правят го, за да почешат егото си, когато видят как жената им отвръща.

4. Правят го, за да си докажат, че още ги бива.

5. Това е като инстинкт – палаво и игриво им позволява да развихрят въображението си и да си кажат „какво ако", макар че знаят, че трябва да са верни.

Как да се предпазите от излишни драми, ако ви сваля обвързан мъж, научете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
2
 
! Отговори
бамби преди 11 години
Флиртуват и коли и къщи копуват -когато в къщи имат *** със селяски меса увиснали-и пари дават за нещо ново,различно,и по-яко-И не всички флиртуват-когато жените им са като бижута-защо да ходят при мазни *** със сланнини-зависи кои са и какво имат в къщите си-
49
0
 
3
 
! Отговори
Spectator преди 11 години
Когато жените флиртуват - В повечето случаи го правят "Просто така" без намерение да стигат до секс или нещо по различно от "Само гледаш без да пипаш"Когато мъжете флиртуват - обикновенно има ясна цел спрямо обекта на флиртаОбвързаните мъже флиртуват - За да разберат дали се харесват и са желание от други типове и видове жени - различни от тяхната съпруга,гадже,приятелка или интимна половинка.
48
3
 
17
 
! Отговори
Веско преди 11 години
Защото са комплексари, затова ! И тъй като тук чета коментари само на незадоволени дрисьовци, които явно са си имали много повече работа с каките на компа и си дясната ръка, отколкото с истински жени, пиша само за да покажа че не всички са такива и да отсрамя малко мъжката ***. На 42 съм от 18 години съм женен, съпругата ми е чудесна и я уважавам много, затова никога не бих си позволил да се занимавам с друга жена. Имало и такова животно бе!!!... Много сте жалки останалите, да знаете! :)
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абсолютни комплексирани....(n)
46
0
 
0
 
! Отговори
Radky преди 11 години
Абсолютна глупост. Това сигурно го е писала жена??? Питайте мъжете и те ще ви кажат.Просто след време, след многократни лягания заедно, спира да им става. И секса го приемат като досадно задължение.А после вече се сещате за благодарността и семейството.
45
0
 
14
 
! Отговори
xxl преди 11 години
Попитали Дядо Поп:- Дядо Попе, грешно ли е да спим с чужди жени?А Дядо Поп им отговорил:- Не е грешно чада мой да спите, ама Вие не спите!
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте се правили на големи моралисти ! Всеки му се иска чуждо ! Щото хората са казали : Чуждата кокошка на фитка прилича ! Иначе кво ? Да не ги се.е квадратни ?
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До mlad6ito Много си прав с това за жената с децата ама .....другият/баджото/ не мисли същото
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защото им се онодва....
41
4
 
20
 
! Отговори
kalin преди 11 години
ЕДНА ЖЕНА ИСКА ВСИЧКО ОТ ЕДИН МЪЖ,А ЕДИН МЪЖ ИСКА САМО ЕДНО НЕЩО ОТ ВСИШКИ ЖЕНИ....
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много вярна статия, от години се чудя защо го правя :)
39
15
 
7
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
примерно с жената секса особено като имате деца е някак си доста по обуздан, има неща които не може да праиш с женати все пак после целува децата.
38
1
 
11
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
че само ние ли флиртуваме и изневеряваме. познавам 1 жена виждахме се нищо че е женена в последствие разбрах че се вижда с още 2ма
37
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Те ако само флиртуваха няма лошо! Понякога обаче така оглупяват, че се оставят тотално да ги омотат и забравят и деца, и жена, и семейство, и отговорности! Много *** парчета има!
36
12
 
18
 
! Отговори
мак преди 11 години
защото са *** затова един уважаващ себе си и жена си мъж не би го направил защото е гнусно и лигаво
35
12
 
25
 
! Отговори
nespetel преди 11 години
при толкова болести пак одете по чуждо
34
3
 
41
 
! Отговори
Паричко преди 11 години
Според изследването докато имаш влияние и *** го ползваш неограничено.
33
1
 
28
 
! Отговори
hhh преди 11 години
такааа.мъжа е.е,когато си поиска и жената,когато си поиска.стига сте влизали в некви *** разговори.вси4ко е природа и строго индивидуално
32
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ОМЪЖЕНИТЕ ЖЕНИ НЕ ФЛИРТУВАТ ЛИ ??
31
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според днес.бг мъжете винаги се обобщават в 5 точки... честито на вярващите.