Как да откраднете бившата си приятелка от новия мъж

Стратегия, която ще ви помогне да се съберете със своята бивша приятелка
Обновена: 6 май 2013 14:56 | 6 май 2013 14:55,
65
Как да откраднете бившата си приятелка от новия мъж
Само не се бийте! Снимка: outnow.ch

Съсипаното его и любовната мъка след раздяла могат да бъдат силно деструктивни. Още по-лошо е обаче, да разберете, че вашата бивша приятелка се среща с друг мъж. Новият човек представлява сериозна конкуренция за вас. Сега вие трябва да се борите с проблемите във връзката си, довели до нейния край, както и да се състезавате с друг мъжага за любовта на любимата жена.

Не всичко е загубено, дори да се появи „трети“ човек в картинката. Повечето мъже се отказват именно на този етап и губят всякакви шансове да се съберат отново със своята бивша. Ако искате да се борите още, трябва да се въоръжите с търпение, трябва да мислите позитивно и да положите някои усилия.

Следвайте следните и не се отказвайте от любовта си. Ако пък не стане, поне ще знаете, че сте опитали всичко.

1. Пуснете приятелката си на свобода. Преди да започнете да я печелите отново, трябва да я оставите да си тръгне. Въпреки че това може да ви нарани, мислете за него като за нещо временно. Помнете, че отдалечаването е важна част от цялостния план. Получаването на жена от друг мъж не е нещо, което става за една нощ. Имайте търпение, не казвайте нищо и не показвайте ревност.

2. Отдръпнете се за известно време. Оставете бившата си приятелка съвсем сама, докато изживява „медения месец“ в новата си връзка. Не ѝ се обаждайте, не ѝ изпращайте съобщения, не ѝ пишете в социалните мрежи. Правете се, че не знаете за новия мъж и не отговаряйте, ако бившата ви приятелка ви звъни или ви пише.

Това поведение ще ви помогне да се завърнете отново в мислите ѝ. След вашето „изчезване“ тя ще се чуди къде сте, защо не ѝ отговаряте, мислите ли си още за нея, имате ли си друга. Точно в този момент бившата ви ще усети, че вие ѝ липсвате – още една важна част от плана.


3. Съсредоточете се върху себе си. Сега, когато имате малко повече свободно време, трябва да го използвате по най-добрия начин. Започнете да работите върху усъвършенстване на своя външен вид, за да впечатлите бившата си приятелка, когато отново ви види. Ходете на фитнес или тичайте в парка. Известно е също така, че упражненията гонят стреса и зареждат тялото с положителна енергия. Когато започнете да влизате в по-добра форма, трябва да посетите магазините за нови дрехи, обувки и аксесоари.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: връзкабившадруг мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
Verona преди 2 седмици
Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, приятелят ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445.
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора, много ми е интересно как се връща при вас човек след толкова години раздяла? И колко пари заплатихте на тези заклинатели или доктори?
82
0
 
0
 
! Отговори
Camila Vergas преди 1 година
Просто трябва да дам това свидетелство тук, Любовта никога не се предава, никога не губи вяра, винаги се надява и издържа при всякакви обстоятелства. Отдавам цялата слава на Бог, че доведе д-р I've Ajayi в живота ми, той ми помогна да възстановя разбития си брак, когато отново нямаше надежда за мен, той ми помогна да върна съпруга си и сега ние обичаме и уважаваме всеки друго, толкова много любов в брака. Д-р Иге Аджаи. Специализира се в правенето на любовни заклинания. Искате бившия си съпруг, бившата съпруга или всеки, когото искате, да се върне в живота ви. Свържете се с него по имейл: drig
81
0
 
0
 
! Отговори
Martha Pote преди 1 година
просто искам да споделя моето свидетелство тук. Казвам се Марта Поте. Искам да отдам цялата слава на Бог, че доведе д-р Иге Аджаи, за да ми помогне да възстановя брака си. Много обичам съпруга си, той се разведе с мен заради друга жена. молех се и плаках, но нямаше как. Веднъж верен ден просто търсих в интернет и попаднах на заклинател (д-р Иге Аджайи), никога преди не съм вярвал в заклинанията, но нещо в мен каза, че трябва да опитам. Свързах се с него и той ми каза, че всичко ще бъде наред, че след 48 часа съпругът ми ще ми се обади и ще ми се извини. мислех, че е шега. ето преди 48 часа съп
80
1
 
0
 
! Отговори
Verona Reece преди 1 година
Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445.
79
0
 
0
 
! Отговори
Mike Manning преди 1 година
ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:Казвам се Майк. Искам всички тук да ми помогнат да благодаря на д-р Ogundele за добрата му работа, този човек е страхотен магистър, който върна жена ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия, след като съпругата ми замина за друг мъж за 7 години. Но д-р Огунделе я върна за мен, сега сме заедно и сме щастливи. Ако някой тук има нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Д-р Огунделе е човек на дум
78
0
 
0
 
! Отговори
Anna Bush преди 1 година
Името ми е АннаСърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.
77
0
 
0
 
! Отговори
Williams Smith преди 2 години
МОЕТО ИМЕ Е УИЛЯМ.Аз съм късметлия, че намерих истински заклинател и за да спазя думите му, д-р Огунделе върна жена ми, която ме напусна заради друг мъж след 3 години, след работата му за мен тя се върна след 24 часа... благослови ти и моят Бог те пазят в безопасност и здраве. Това е моят начин да го оценя, ако имате нужда от помощ за вашата връзка, брак и т.н. Свържете се с д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е добър човек.
76
0
 
0
 
! Отговори
Adriana Riley преди 2 години
Казвам се Адриана Райли и искам да уведомя всички за д-р Ogundele, страхотен магистър, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа след развода от 1 година, този човек е много мощен, чух за него в няколко коментара за него, свържете се с него, ако имате нужда от помощ чрез WhatsApp или Viber: +27638836445.
75
0
 
1
 
! Отговори
Joanne Lewsley преди 2 години
Помогнете ми Благодаря на този човек.Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него
74
0
 
0
 
! Отговори
Amber Mike преди 2 години
КАК ВЪРНАХ МЪЖА СИ СЛЕД 7 ГОДИНИ РАЗВОД:Аз съм Амбър Майк, изминаха 7 години, откакто съпругът ми ме напусна, миналата седмица намерих информацията за контакт на д-р Огунделе, който помага на други хора в интернет, така че се свързах с него за помощ, д-р Огунделе е силен и честен човек. Д-р Огунделе върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа с любовното му заклинание. Казах му, че ще споделя моята история, за да информирам всички за него, ако имате нужда от някаква помощ, свържете се с д-р Og
73
0
 
0
 
! Отговори
Agen Ole преди 2 години
Д-Р УЕЛ е човек, на когото можете да се доверите. той направи много хора щастливи, и вие се свържете с него, ако имате нужда от неговата помощ. DR WALE може да ви помогне, ако имате проблеми с брака. WhatsApp/ Viber: +2347054019402
72
0
 
0
 
! Отговори
Medina Ivan преди 2 години
Това е свидетелство, което ще кажа на всеки да чуе. аз съм женен четири четири години и на петата година от брака ми, друга жена имаше заклинание да отнеме любовника ми от мен и съпругът ми ме напусна с децата и ние страдахме две години, докато нямах предвид пост, където това мъж DR WALE са помогнали на някого и аз също реших да се свържа с него за помощ, така че той може да ми помогне да доведа съпруга си вкъщи и повярвайте ми, просто изпращам снимката си на него и тази на съпруга ми и след няк
71
0
 
0
 
! Отговори
Dion Dublin преди 2 години
Казвам се Дион Дъблин, от Финландия. Искам да споделя свидетелството си тук, жена ми ме напусна повече от 6 години, търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне. Свързах се незабавно с д -р Огунделе и той отговори и започна работата си след 24 часа жена ми, която напусна преди 6 години, ми се обади и се върна у дома, този човек е много мощен, свържете се с него за всякакъв вид помощ на WhatsApp/Viber: +27638836445.
70
1
 
0
 
! Отговори
Rosie Skye преди 2 години
Това е страхотна новина в живота ми, благодарение на д -р Огундел, той е страхотен човек, който върна бившия ми съпруг за мен в рамките на 24 часа със своите магии, този човек е истински и мощен заклинател, ако имате нужда от помощ, съветвам можете да се свържете с него на неговия WhatsApp: +27638836445.
69
0
 
0
 
! Отговори
Erica Henley преди 2 години
Тук съм, за да споделя моята житейска история за това как д -р Огундел е велик заклинател, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите сили, този човек е много мощен, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него на WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.
68
0
 
1
 
! Отговори
Sara Phil преди 2 години
Аз съм от Румъния и се казвам Сара Фил, искам да кажа на всички тук как д-р Огунделе доведе съпруга ми, след 9 години развод, д-р Огунделе върна съпруга ми след 24 часа работа, този човек е реален и мощен контакт с него за помощ за неговия WhatsAp или Viber: +27638836445.
67
0
 
0
 
! Отговори
Tessy Rice преди 2 години
Аз съм Теси Райс от Ню Йорк, споделям историята си от живота тук, съпругът ми ме остави с 2 деца в продължение на 11 години, след като търси помощ навсякъде, никой не може да ми помогне да си я върна, видях реклама за д-р Огунделе, Spellcaster, аз се свързах с него, след като направих заклинание, 24 часа по-късно съпругът ми се върна, този човек е много мощен. Ако се нуждаете от помощ във връзката, семейството или заболяването си, свържете се с д-р Огунделе на WhatsApp / Viber: (+27638836445).
66
0
 
0
 
! Отговори
Anna Johan преди 3 години
Казвам се Анна Йохан:Искам да благодаря на д-р Сака за добре свършената работа, след като той ми помогна да се помиря със съпруга ми след 11 години раздяла, съпругът ми ме остави за друга жена и аз страдах само с двете си деца, никога не вярвах в духовността, но поради любовта, която изпитвам към съпруга си, се свързах с д-р Сака за помощ, веднага той започна да работи за мен. След 24 часа съпругът ми се върна у дома при мен. Каква страхотна изненада, всичко благодарение на Dr.Saka. Този мъж е
65
0
 
0
 
! Отговори
Bridget Helen преди 3 години
Любовта е красива, когато има с кого да я споделиш. 💝💝 Д-р Екпен огьогун е истински магьосник и мъдър мъж, много уникален и мощен. Не можах да забременея, защото имаше проблеми с плодовитостта. Съпругът ми се разведе заради това. Бях толкова притеснен и винаги плачех и дори мислех да се самоубия, но един мой приятел ме запозна с един велик човек на име д-р Екпен огьогун, който също й помогна с нейния проблем. Тя ми даде имейла му, аз се свързах с него и му обясних всичко. Той ме увери, че ще ми помогне и не трябва да се притеснявам. Д-р Екпен огьогун отново донесе радост в живо