Тя ще иска още и още от вашите ласки

Добрият секс не се изчерпва само с добрите техники
5 сеп 2013 22:19,
14
Тя ще иска още и още от вашите ласки
Снимка: VERSACE

Правенето на любов не се изчерпва само със същинския полов акт. На жените им трябва време, за да се опуснат и да се настроят за сексуални подвизи. Затова мъжете не бива да прибързват, освен ако тяхната партньорка не пожелае да преминат директно към „следващото ниво“. В едни дългосрочни отношения мъжът и жената много добре знаят какво се харесва на другия. Когато говорим за първи секс с нова партньорка обаче, положението се усложнява.

Може да се каже, че първата интимна близост с нова жена е като ходене по минно поле – мъжът няма идея какво ѝ харесва и какво не. По тази причина най-безопасно би било да се съсредоточите не толкова върху определени пози, колкото върху цялостното изживяване. Ако искате да се представите страхотно пред новата си партньорка, следвайте следните съвети. Те със сигурност ще я накарат да иска още:

1. Изследвайте нейното тяло. Вашите очи могат да бъдат приковани върху гърдите ѝ, но не забравяйте, че нейното тяло има още какво да предложи. Покажете на жената, че харесвате всичко у нея, за да я предразположите допълнително. Също така е важно да не слагате ръцете си на най-стратегическите места, още щом достигнете леглото. Нека вашите устни и ръце се разходят по цялото тяло на партньорката ви.

2. Не забравяйте предварителна игра. Отделете време, преди да преминете към същинския секс. Обикновено жените се нуждаят от повече време, за да се възбудят достатъчно. Чисто физически, ако жената е все още суха, проникването създава неприятно чувство, а понякога дори болка.

3. Обърнете внимание на нейните ерогенни зони. Тези чувствителни места по тялото на жената са ключът към нейната настройка за секс. Достатъчно е да оближете или леко да захапете някоя ерогенна зона (ушната мида, врата, зърното, зоната около пъпа или клитора), за да събудите желание за интимна близост.

4. Не прибързвайте. Не вкарвайте члена си твърде рано. Отделете време, в което да „подразните“ жената, галейки своето мъжко достойнство в нея. Все още не правете движенията „напред-назад“, за да накарате жената да ви пожелае още по-силно. Много скоро тя няма да има търпение да ви усети целия вътре в нея.

5. Поддържайте близък контакт. Приближете своето лице до това на жената по време на секс. Дишайте дълбоко, близо до врата ѝ, създавайки приятно въздушно гъделичкане. Дамите се възбуждат много по-лесно, усещайки миризмата на мъжа, който харесват, затова не забравяйте винаги да бъдете на къса дистанция.

6. Осъществете контакт с очи или ги затворете. Винаги гледайте жената в очите, когато сте върху нея. По този начин вашата партньорка ще се почувства по-свързана с вас. Ако погледите започнат да стават неудобни, просто затворете очи и се насладете на приятното усещане.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
чарли преди 10 години
До Анонимен:Много си ***.
10
4
 
3
 
! Отговори
... преди 10 години
До Анонимензащо го четеш тогава бе ,*** ?!
9
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цццц, скоро ще пуснат и упътвания как да се храниш, как да пиеш вода, как да дишаш. Внушават ни, че ни трябват техните дебилни съвети за неща, които всеки си ги има вродени на ниво инстинкт.
8
0
 
3
 
! Отговори
st tropez преди 10 години
tva triabva da e sex za ROBOTi.... to drugi v bg-to ne ostanaxa.....slaves....
7
2
 
9
 
! Отговори
va преди 10 години
na Mar4eto Gospodinova samo v gaza...nedoebana ama 4ak tolkova
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя вестник стана лексикон за *** тинейджъри. Но най-много ме изкефи това: "Не вкарвайте члена си твърде рано."Съвет, да го таковаш!
5
5
 
14
 
! Отговори
7 преди 10 години
АКО МОЖЕХТЕ И ДА ЧЕТЕТЕ ,ЦЕНА НЯМАШЕ ДА ИМАТЕ!АМА ТО НЕГРАМОТНО И МРЪСНО...ЗА КАКВО ЦЕЛУВАНЕ МИ ГОВОРИТЕ!!!!ЕХХХ,КАКВИ ЧУШКИ КАКЪВ БОБ ,БЕ ГОСПОДИ НЕГРАМОТИЯ ДО ШИЯ!СТАТИЯТА Е ВЪРХА!
4
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 3статията си е много добра и образователна на фона на много неграмотни личности в тази сфера !!!!!!!
3
7
 
12
 
! Отговори
койо преди 10 години
ИХИ-Й,БРЕ МАЛЕИИИИ!РЪГАЙ ЧУШКИ В БОБА!
2
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подобни статийки са знак че сайтът запада и е на доизживяване, кърпен с *** материалчета, изсмукани от пръстите на нещастните журналисти от "братски" сайтове като "тялото-мялото" :)
1
16
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
според мен жената като види дебелия портфейл веднага се навлажнява