Къде грешат мъжете, когато предлагат брак

Женската гледна точка по въпроса или защо дамите остават разочаровани
16
Къде грешат мъжете, когато предлагат брак
Кадър от филма "Кумът"; Снимка: outnow.ch

Нищо не казва по-убедително „обичам те“ от романтично предложение за брак и красив, изящен пръстен. Не всички жени обаче остават впечатлени от предложението, което техният любим е подготвил. Всъщност една на всеки пет жени е останала разочарована от начина, по който са ѝ предложили брак.

Ново проучване показва, че 21 на сто от всички сгодени, омъжени или разведени жени, са били недоволни от предложението за брак, но не са казали нищо на своята половинка. Сега обаче отчитат тази своя постъпка като грешка. 13 на сто от дамите дори били толкова разочаровани, че им се искало да се разплачат, след като нещата не се случили така, както те си ги представяли.

Жените също се обиждали на своите мъже, че не им предлагали брак на колене, както традицията повелява. Друга причина за разочарование била, че мъжът не успял да организира „специално“ предложение или пък не попитал родителите за ръката на дъщеря им.

Някои двойки дори спорили относно брачното предложение, докато една част от дамите решили да споделят разочарованието си със свои приятелки, но не и с партньора си. Изглежда съвременните бъдещи булки са толкова вкопчени в идеята да имат идеалния годежен пръстен, че са готови да помогнат с пари за неговото закупуване.

Изследването показва, че 45% от жените разглеждат възможността да дадат пари на своите половинки, за да имат перфектния пръстен. 7 на сто наистина го правят. Очевидно годежният пръстен е изключително важен за жените – повече от една трета от анкетираните дами (38%) заявяват, че пръстенът е толкова значим, понеже изразява любовта на техните половинки.

12 на сто от участничките в анкетата биха променили стила на своя годежен пръстен, а 10 на сто биха променили размера на своя диамант, вероятно с по-голям такъв, пише вестник Daily Mail.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
До тарикат преди 10 години
Никой не ти е виновен за грешния избор :-)
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде женете се, че да видите на нас хубаво ли ни е.
10
0
 
8
 
! Отговори
peter.arshikov преди 10 години
НАПОМНЯНЕ Никога да не забравя,че когато ми се случив къщи дама да оставя,към табелата"зло куче"и "зла ***"да прибавя.
9
4
 
25
 
! Отговори
тарикат преди 10 години
То да е жена, дама на място, че да си заслужава. Днешният материал дори не е за съвместно съжителство.... идва у вас с 2 чифта прашки, но пък с 3 TIR-а претенции, а дори и с нормалните женски задължения не могат доста от тях да се справят. Какъв брак, какъв пръстен, какви колене, какви 5 лева.....
8
1
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Бракът е за...предпочитане пред...ергенството.Наистина,ергенът не е доволен...никога,а пък жененият е...доволен;когато излезе от...дома.
7
3
 
12
 
! Отговори
Хи Хи преди 10 години
Това са пълни глупости! Първо, ако се споменава проучване, е хубаво да се цитира кой го е направил и къде. Второ, в днешно време браковете намаляват, но затова имаме съжителство. Това с годежния пръстен, че и да даваш пари да ти го купят къде сте го виждали в България? Пък и коментарите отдолу - все едно не познавате приятелката си и не знаете какво да очаквате от нея. Или по-скоро наистина я нямате! Егати комплексите.
6
3
 
36
 
! Отговори
жена преди 10 години
Някои имат малко извратена представа за романтика!Не са ли по важни чувствата и уважението,разбирателството и това да могат да разчитат един на друг!Що трябва на колене???Малко ми се струва унизително!
5
4
 
29
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
Те да са доволни, че пак им правят предложение независимо по какаъв начин, а ако останат стари моми по ли ще са доволни, още не са се омъжили и започват с капризите. Жени, какво да ги правиш?
4
15
 
18
 
! Отговори
коментар преди 10 години
Бихте ли се чувствали щастливи, ако останете цял живот сами, без съпруг/а и деца, но пък имате добра работа и приятели? Да - плюс, не - минус
3
1
 
28
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Брачната...верига тежи толкова...много,че трябва да се...носи от двама,а по някога и от...трима.А.Дюма -син
2
6
 
27
 
! Отговори
Ценител преди 10 години
А освен на колене,не желаят ли и да пълзи по земята и да плаче умолително кандидат-жениха?!Съвсем изпращяха тези п...ки!!
1
3
 
27
 
! Отговори
лю лю скаридата преди 10 години
Женската гледна точка се припокрива с подхода на опитен рекетьор .