Защо трябва да се правите на „недостъпни“?

Трудно спечелената награда е най-сладка
21
Защо трябва да се правите на „недостъпни“?
Кадър от филма "Предложението"; Снимка: outnow.ch


Снимка: Dreamstime

След като мъжете се смятат за „ловци“ и наричат жените „плячки“, значи дамите трябва да се държат по този начин. Никъде в природата плячката не отива сама при ловеца, напротив – тя му бяга и той полага много усилия, за да я улови. Така трябва да бъде и в любовния живот.

Освен ако жената сама не е решила, че иска да поеме функциите на „ловеца“, то тя определено трябва да накара мъжът да се постарае да я спечели. Поведението „недостъпна“ може да работи във ваша полза, стига да го направите по правилния начин. В много случаи то е основа за една здрава връзка и щастливо съвместно бъдеще. Ето и причини, заради които една жена трябва да бъде недостъпна:

1. Наистина работи.

Самият факт, че много жени прилагат стратегията „недостъпна“ е, защото тя наистина има ефект. Когато се държите на дистанция, но същевременно добре с мъжа, вие поддържате неговия интерес. А никой човек не би оставил нещо, което му е интересно, нали? Напротив, той има все по-голямо желание да научи повече и повече за вас.

2. Мъжът ще се наслаждава на предизвикателството.

Да бъдете недостъпни, не означава да злоупотребявате с един мъж. Повечето представители на силния пол ще се радват на това предизвикателство. Ключът към успешната стратегия обаче, е да знаете точно колко недостъпни да бъдете. Вие трябва да показвате интерес, но не на всяка цена, както и да отделяте достатъчно време и внимание за разговори и срещи.

3. Превръща ви в награда.

Вие сте нещо, което си заслужава да бъде спечелено, защото не може да бъде получено от всеки и на момента, в който човек го поиска. Когато един мъж започне да полага усилия, за да впечатли една жена, той все повече отдава вниманието си в тази посока и в крайна сметка започва наистина да я харесва. А когато мъжът спечели наградата, той се чувства като краля на света. Той започва да вярва, че именно вие сте съкровището, което е търсил толкова време.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Verona Reece преди 1 година
Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445.
19
0
 
4
 
! Отговори
Иван Кавхан преди 10 години
Ако жена иска такъв мъж - едно безсърдечно животно което не и дреме за нея, нито за чуствата и, един безотговорен и егоистичен тип - то тогава да се прави на недостъпна, да се представя за награда, да си слага цена и т.н. Ако иска да е с "човечен", добър човек с който да живее в разбирателство, задружие и взаимно уважение да се държи човешки и да спре с манипулациите.
18
0
 
3
 
! Отговори
Иван Кавхан преди 10 години
Сега разбрахте ли защо мъжат не е ловец? Понеже аз съм свестен мъж - ако една жена ми се прави на недостъпна аз се отдръпвам и я оставям защото това е нейното решение. По сигнала на студеност и очуждение аз разбирам че не съм желан и съответно уважавам решението и. Мъже които не им дреме какви сигнали дава жената и продължават настъпателно са като животните - те не се интересуват от жената като личност а да я като трофей и да я захвърлят като безполезен ***.
17
0
 
3
 
! Отговори
Иван Кавхан преди 10 години
Мъжа не е ловец, мъжа се привързва към жена си и я обича - това е правилното поведение. Ако приемем че мъжът е ловец а жената плячка стигаме до следното положение - мъжат преследва жената, тя се прави на недостъпна - той като истински ловец не приема не за отговор и я изнасилва. Ловеца не се интересува от чуствата на плячката си той я убива и изяжда. В нашето общество това би значело да си има проблеми с полицията - ако той е ловец това означава че не би се предал жив т.е. мъртви полицаи.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Жената контролира секса си, защото срещусекс получава всичко онова, което ѝе по-важно от секса."Естер Вилар
15
2
 
17
 
! Отговори
Калоян преди 10 години
Една жена като почне да се прави на недостъпна... идва следващата жена!
14
2
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 10 години
Теб пък кой те излъга, че си мъж?!
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
продължение:Причината за неуспеха на тактитката на дистанциране е, че повечето жени, подтикнати от собствената си чувствителност и липса на контрол, губят усещането за дистанция по време на играта. Веднъж скъсили дистанцията, те я увеличават използвайки груби методи за отблъскване. Точно тогава се превръщат от желан партньор в ресурс за експлоатация. Преживявайки подобен епизод многократно, мъжът усвоява отношение и подход към противоположния пол, които са оценявани негативно. Честито ;)
12
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В 99.99% от случаите жена, правеща се на недостъпна, унищожава усещането за нежност и привличане у желаещият я мъж. Постига това с неосъзнати обиди и демонстрация на превъзходство, безскруполност и безразличие. Ако една жена, която харесвам, провокира такива емоции в мен, тя автоматично от желан обект на емоционални любовни вижделения се превръща в плячка за една нощ. След като успея да мина през леглото и започвам да си търся "warm hearted" партньор с по - високо емоционално и рационо IQ.
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хем иска хем стиска, най-*** поведение... винаги ги *авам такива "субекти"
10
2
 
22
 
! Отговори
До 9 преди 10 години
Простите жени не се интересуват какво им трябва на мъжете, интресува ги какво могат да докопат от мъжете.
9
7
 
9
 
! Отговори
Анонимна преди 10 години
до 8:Повярвай ми, на никого не му пука каква жена ти трябва, така че - ориентирай се към warm hearted asians и си трай.:)
8
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Започне ли една жена да се прави на недостъпна, след като вече съм я вкарал в леглото, значи ми върти номера. А на мен не ми трябва жена, която върти номера, а такава, с която се чувствам добре.
7
11
 
37
 
! Отговори
Пъзел преди 10 години
Но пък и никой ловец не хаби патрони за *** която се прави на лебед.Докато губи време за ловенето и , ще хване поне 5 други. Като сте недостъпни след 30 в сексшопа за киборги :)
6
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само да не си остане все така недостъпна и на 30 като стане :)
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
глупости
4
1
 
24
 
! Отговори
Sonare преди 10 години
Отново уроци за манипулиране
3
17
 
15
 
! Отговори
Мъж преди 10 години
Жената трябва да си знае мястото-в полога. Навсякъде другаде изглежда не на място и се излага с глупави бръщолевения и слабоумни теории за живота...просто липсата на капацитет между ушите става много явна.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ан тей. Да си откъснеш от сексолози в тоя вестник.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
?