Защо е по-добре първо да бъдете приятели, а след това гаджета?

Съществуват редица предимства, които ще ви помогнат да имате по-стабилна връзка
Обновена: 22 мар 2014 23:17 | 22 мар 2014 23:00, Теодора Драгоева
36
Защо е по-добре първо да бъдете приятели, а след това гаджета?
Кадър от филма "По приятелски"; Снимка: outnow.ch

Представете си, че сте необвързани и пред вас стоят двама мъже, които харесвате еднакво – само че единият е ваш приятел, а другият почти непознат. Кой бихте избрали за ваш партньор? Ако предпочетете втория мъж, който бегло познавате, може би трябва да помислите още малко. Не, че изборът ви е лош, просто има редица предимства да бъдете приятели с човека, с когото впоследствие ще започнете връзка. Ето и кои са най-важните от тях:

1. Може да разчитате на вашия приятел и настоящ партньор. В основата на вашата връзка стои приятелството, което носи със себе си доверието и разбирането. Двамата ще бъдете наясно със своите интереси и предпочитания, което е от решаващо значение. Обикновено приятелите се подкрепят във всичко и са хората, които най-често застават до вас в трудни моменти. Не е ли това най-важното и в една връзка?

2. Не е нужно да започвате от нулата. Не е нужно да инвестирате време в някого, преди да разберете дали той си заслужава и дали наистина го харесвате. Вие вече сте наясно със своите чувства и много по-лесно може да ги изразите. В много случаи привличането кара хора да бъдат по-близки, но то не бива да бъде в основата на една връзка. Ако започнете връзка с някого, вие трябва да се чувствате щастливи с него и да ви е приятно да прекарвате време с този човек, а не просто да ви харесва как изглежда на външен вид.

3. Знаете много добре, че може да се забавлявате заедно. Приятелите са хората, които до голяма степен са вашите сродни души. Вие имате еднакви интереси и начини на забавления. Нима не искате човек, с когото знаете, че винаги ще правите любимите си неща и никога няма да ви бъде скучно?

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За мен общуването с жените цели отглеждане на поколение. Колкото по-малко харча за жените, с колкото повече жени имам бърз секс, толкова по-голяма вероятността някоя да забременее и естествено повече пари имам за децата си.
18
0
 
0
 
! Отговори
Тресе ме хормона преди 10 години
Добре де, малко попреувеличих. Просто статията ми се струва манипулативна, както и някои от коментарите под нея. В крайна сметка ако въпросът е да те спрат да правиш секс с някого, или въобще. Хем не трябвало да си самотна и да броиш бисквити (от другата статия) , хем сложи всички във friend zone не знам как става тоя номер?
17
0
 
0
 
! Отговори
Тресе ме хормона преди 10 години
:) най-добрата ми приятелка е писала Кама Сутра, а аз съм писала Кама Сутра 2 дето не се препоръчва за хора със слаби сърца и пенсионери
16
0
 
0
 
! Отговори
Тресе ме хормона преди 10 години
Не мога да мисля
15
5
 
1
 
! Отговори
Марияна-33г. преди 10 години
Така сме ние жените в БГ.Обичаме да ни бият и да се държат с нас лошо.Ние презираме добрите мъжлета с нежни души.Бях семейна за един добър ***.Сдухваше се от работа да сме осигурени с детето но за мен си беше наивен-добър ***.Изоставих го заради сегашния ми любовник.Той има татуировки и е ходил в затвора заради обири и побой довела до инавалидност.Много го обичам и слушам.Всичко му глася да се чувства добре като нахранен-изпран и всяка друго негово желание.Той вечер забива нож в вратата.
14
0
 
6
 
! Отговори
Христо преди 10 години
За съжаление така се получи, че съм колега приятел, а тя има нужда от приятел с когото да поговори за реалния си живот, колко е зле финансово, какви проблеми има с роднини и гаджета .Обича купоните и се преструва на друг човек за да я приема компанията и мъжете който обича, уж е весела и купонджиика, а на практика е тъжна, че е бедна и не може да срещне истинския мъж, който да и подари щастие и деца .В момента гаджето я смята за *** и я бие , а тя стой с него .
13
1
 
5
 
! Отговори
До Христо преди 10 години
Никога не трябва да помагаш на една жена, защото ако ти някога имаш нужда от помощ, всички жени ще ти покажат среден пръст!
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 18"Определено нямаш, нито една приятелка за питие, а за интимни отношения още по- малко!"Приятелки за питие, което аз да плащам, никога не са ми трябвали. Приятелките за секс, които съм имал, съм ги постигал с лъжи, не с черпене и подаръци.Това, което не можеш да купиш и за големи пари,можеш да получиш безплатно с големи лъжи.
11
7
 
3
 
! Отговори
пикап артист преди 10 години
До ХристоПриятелство с жена 10 години...Аха! В случай, че целиш секс, с една жена трябва да опиташ не по-късно от 2-ра среща, при положение че първата среща не е била в заведение и не си й плащал сметката. Започне ли тя да ти протаква секса - следващата. Иначе ще станеш за смях.
10
0
 
8
 
! Отговори
Христо преди 10 години
Бях приятел с една жена, разбирахме се добре, винаги съм и помагал в живота.Познавахме се 10 години, не съм настоявал за интимни отношения, защото тя винаги си имаше извинение, я е разочарована от бившото гадже, я някой умрял, я работата и не позволява .Накрая ми писна и й разкрих чувствата си.За мое съжаление ме виждала, като приятел, който и помага с пари, съвети и компания .Нямала сексуално привличане и така .А ако знаете какви са и бившите гаджета: алкохолици, груби, недодялани, *** ***
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемът е, че не можете да бъдете приятели нито преди, нито след секса.
8
1
 
0
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
До близката ми Драгоева-Имаш ли някоя Приятелка за мен.Аз да съм Шефа и да има афинитет към дом-да готви-чисти и да ни се доебава от време на време взаимно?Ще правя 39 години на 7 Юни-ама изглеждам на 28-30?!Аз съм зодия Близнаци с асцендент Дева-два пъти планета Меркурий!Тези неща казват много за човека и характеристиките му стига човек да има аналитичен ум и да разчита детайлите!Последната ми бе зодия Везни-асцендент Лъв по Китайски Куче-а аз Заек.Е как да стане питам?Аз съм добър и непуша!
7
2
 
1
 
! Отговори
ава преди 10 години
И за мен е пълна глупост. Някой или те привлича сексуално отначало или въобще не те привлича. А и това дали ще си останете приятели след това е доста спорно. Винаги съм изпитвала силни чувства докато илизам с някой мъж и после независимо от причините за раздяла (дали аз съм го поискала или не), ми е трудно ей така да си ходя на кафе с него все едно нищо не е било. Аз лично не поддържам контакти с бившите.
6
0
 
2
 
! Отговори
20034 преди 10 години
Теди на тебе така ти се иска може би.Но по страните в света е различно.Много може да се говори по този въпрос.
5
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, Теодорче, разбери един път завинаги че не може да има истинско приятелство между мъж и жена без да има в него елемент на сексуално привличане. А, извинявай- може, но ако мъжа е гей или жената е лесбийка или и двете.
4
0
 
10
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
А турция просто трябва да имаш сестра
3
3
 
16
 
! Отговори
Някой си преди 10 години
Пълни глупости! Единият ти бил приятел! Може да ти е приятел само ако няма сексуално привличане. А сексуалното привличане идва от пръв поглед, а не след сто години приятелство. А и за какво е на жената някой дългогодишен приятел, който поне веднъж не е опитал да прави секс с нея? Той няма да е в ред с хормоните.
2
0
 
7
 
! Отговори
Скандално преди 10 години
Отдавна не бях чел толкова неграмотна статия. Авторката е за граматическото бесило. То бива-бива подигравка с езика, ама това на нищо не прилича!
1
8
 
25
 
! Отговори
Сисито преди 10 години
"Представете си, че сте необвързани и пред вас стоят двама мъже, които харесвате еднакво само че единият е ваш приятел, а другият почти непознат. Кой бихте изпрали за ваш партньор?"Приятелка каза, че "почти непознатия мъж" има 20 см. и има апартамент.След 5 секунди размисъл разбрах, че това е моя мъж до края на живота ми.Веднага се влюбих.И казах на "моя приятел" , че той е виновен, че толкова време между нас няма любов .Бих му шута на бедния лигльо .Сега ще се подмазвам на господин 20 см.