Сексфантазиите, които е време да превърнете в реалност

Секс с непознат е сред най-честите еротични желания
27 мар 2014 23:05, Мария Дуковска
17
Сексфантазиите, които е време да превърнете в реалност
Снимка: Outnow.ch

Сексуалният живот, изпълнен с въображение, определено е по-вълнуващ, удовлетворяващ и интригуващ и за двамата партньори. Независимо дали сте заедно отскоро, или вече дълги години сте със своята половинка, вероятно много добре знаете колко важна е страстта за една връзка.

А ключов елемент в поддържането на страстта са именно фантазиите. Когато те са желани и от двамата, няма причина да не се превърнат в реалност. Подобна стъпка ще направи чудеса не само със сексуалните ви взаимоотношения, но и с тези извън спалнята.

Според скорошно изследване около 95% от хората признават, че имат сексуални фантазии. Така че време е да дадете криле на вашите. Ако пък ви липсва вдъхновение, ето кои са сексфантазиите, които е време да превърнете в реалност:

1. Фантазията за непознатия.

Има нещо секси в загадъчната анонимност. Ето защо всеки повече хора се отдават на сексуални изживявания само за една вечер. Ако вие имат човек до себе си, това не ви пречи да изпитате тръпката от срещата с непознат. Единственото, което трябва да направите, е да влезете в роля. Облечете се с нещо ново, сложете различен грим, отидете в някой бар и накарайте партньора ви да бъде ваш ухажор. Придържайте се към сценария до самия край.

2. Домашно порно.

Според проучване на Станфордския университет не само известните дами харесват сексзаписите. Всъщност 40% от дамите нямат нищо против да участват в домашно порно. Само за сравнение – през 2012 година 28% от жените са се снимали, докато правят секс. През тази година броят им се очаква да нарасне до 52 на сто. Уверете се, че съхранявате записа на достатъчно тайно място. За най-сигурно изтрийте вашето лично порно още след като го изгледате.

Останалите може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: сексеротикафантазии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
SR преди 10 години
До БойкоBlue Valentine
4
0
 
5
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
Мисля,че някоя ще изяде шамарите след тази статия!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
Бо преди 10 години
Почвам ги поред от списъка.
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а моята фантазия е с ученичка
1
0
 
6
 
! Отговори
Бойко преди 10 години
Е кой е филма :)