Какво не знаете за флирта

Флиртът е цяло изкуство, което човек овладява с времето и с много практика
13 апр 2014 22:20, Теодора Драгоева
26
Какво не знаете за флирта
Кадър от филма "Сватбен обет"; Снимка: outnow.ch

Едва ли има човек, който да не обича флирта. Той е неангажиращ, забавен, интригуващ и зареждащ с положителни емоции. Не всички хора обаче са наясно с неговите тънкости. Дори „специалистите“ в тази област може би не знаят някои доста интересни и полезни неща. Време е да поправите тази грешка, за да се превърнете в още по-неустоими партньори за флирт.

1. Съществуват пет вида флирт. Според Университета на Канзас видове флирт са: традиционен, физически, искрен, игрив и учтив. Докато 25% от всички флиртове попадат в категорията „игриви“, то 30% имат за цел искрено да привлекат отсрещния човек.

2. Контактът с очите може да ви направи по-привлекателни. Това е основният сигнал, с който показвате своя интерес. Следователно това ще привлече още повече някой към вас, който вече ви харесва. Проучвания показват, че ако човек гледа непознат в продължение на две минути, това може да събуди симпатии у него.

3. Гласът ви ви издава. Докато флиртуват, жените са склонни да говорят гладко и бързо. Когато обаче нямат достатъчно интерес, речта им е леко тромава, а в гласа им се усеща досада.
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
До 21 преди 10 години
Имах предвид, че не всички жени, които флиртуват на работното място, го правят просто така, защото се прибират вкъщи при мъжа си.Някои от тях и флиртуват и след това този флирт прераства в нещо друго.Въпреки мъжа вкъщи.Явно грешно съм се изразил.
13
0
 
2
 
! Отговори
Ot 14 преди 10 години
До 16Защо да ревнувам?Казвам го от личен опит.Но, щом така ти харесва.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Проучвания показват,че ако човек гледа непознат в продължение на две минути,това може да събуди симпатии у него."Теодора,ако някой непознат те гледа в продължение на две минути,със сигурност ще събуди в теб всичко друго,но не и симпатии. Първо ще се почувстваш неловко,питайки се дали не ти се показва комбинезона,после ще ти стане неудобно и некомфортно,защото не знаеш защо те е зяпнал така,а най-накрая ще се ядосаш и разгневиш и оня ще отнесе някоя попържня/явна или наум/.Мисли, после преписвай
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ИцоИце...има голяма доза истина в думите ти, но...не са на 100% верни.В доста от случаите...жената флиртува ли...и си го получава, по-късно.
10
1
 
6
 
! Отговори
ACCA преди 10 години
До Анонимен 11Ко каза? Ко?
9
1
 
4
 
! Отговори
psiholog преди 10 години
Ако за една жена е важно дали приятелките и ще я нарекат или не задръстена,тя е с мозък на амеба и не е жена , нито човек , а доста ниско във животинската верига близо до животните без мозък.
8
1
 
8
 
! Отговори
Ицо преди 10 години
До Анонимен 8Абе ти да не падаш от Луната или си на 14 години и вярваш в любовта ."Важното е да го задържи по-дълго", повечето жени им се налага да търпят унижения и перверзии поради ред причини:- да си запазят работата- да си запазят богатия приятел, който ги мрази-да се изфукат пред приятелки с готино гадже, за да не ги наричат задръстени-да вземат на работа , безработния и мъж .Много неща остават скрити и никога не излизат от семейството .
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе, Ицо! Кой ти е казал такива неща? Възможно е да се случват, когато извратеняци си наемат жрици на древния занаят. Иначе, коя нормална жена не би намерила начин да му каже какво се очаква от него и какво не й е приятно?
6
1
 
2
 
! Отговори
Ицо преди 10 години
До 6В оралния секс няма нищо лошо, аз говоря за "мисълта за мръсното я възбужда", че някой мъже не си мият атрибута и с удоволствие го дават на поредната да го ***, а тя си мълчи, колкото и да я е гнус, важното е да го задържи по-дълго .
5
1
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 10 години
Всичко, каквото си написал, е вярно.Само не мога да приема думата "мръсното". Това, което имаш пред вид, е нещо много интимно, и ако двойката е стабилна и се обичат, не виждам защо да е мръсотия. Сексът е нещо съвсем естествено, дадено от природата.Мръсотия е, когато някоя (или някой) проституира, за да се изхранва или за да просперира. Или пък когато има насилие и едната страна го прави против волята си, под заплаха.
4
0
 
2
 
! Отговори
Русокоска преди 10 години
Е, аз съм естествена блондинка и статията ми хареса :)Написах горното изречение искрено и добронамерено. Сега ми е любопитно колко злоба ще провокира?
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е Моника като е гледала по телевизията Станишеви се е влюбила.Той има такова излъчване, че още 2 милиона песионери го обичат.Това е да имаш излъчване
2
3
 
9
 
! Отговори
Ицо преди 10 години
Когато жената флиртува през деня с мъже и е в добро настроение, означава, че е ангажирана вечерта с мъж с който ще се люби .Флиртува с цел да каже на другите мъже: "Само мене нямаш и няма да ме имаш никога ". Тя си мисли за вечерта и затова е закачлива, не чувства нищо към човека с когото флиртува .Когато раздава целувки на колеги и колежки, забележете усмивката на лицето и, просто знае предишната вечер, какво е правила със същата уста на мъжа си, мисълта за мръсното я възбужда .
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още като прочетох точка първа на това уникално писание, започнах от сърце да се смея и забавлявам... Теодора, мойто момиче, що не вземеш да зарежеш тия писания/преписвания и да излезеш някъде сред хора, да опиташ да пофлиртуваш... Може пък да научиш туй-онуй за флирта...