5 навика, които ще ви донесат успех сред жените

Пробвайте, със сигурност няма да ви навредят!
12 юни 2014 17:57, Теодора Драгоева
15
5 навика, които ще ви донесат успех сред жените
Снимка: сп. DT

Жените са по-сговорчиви и отворени към мъже, които срещат често, и то в обстановка, която им е позната и се чувстват комфортно в нея.

Ако в живота ви липсват дамите, то ето 5 навика, които ще ви помогнат да бъдете забелязан и оценен от тях.

1. Ходете на места, на които се мотаят жени

Един от най-лесните начини да си намерите жена е да ходите там, където може да срещнете такива. Бъдете редовен посетител на конкретното място и не се забивайте в ъгъла, а някъде, където може лесно да ви забележат.

2. Грижете се за себе си

Жените обичат мъжествените типове, но не и пещерняците. Визията прави голямо впечатление и е сред най-големите козове за привличане на вниманието. Повечето добре изглеждащи жени се оглеждат за мъже, които също се грижат за себе си и имат необходимото самочувствие.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
inache toq na simkata e ujasen, edna fizionomiq vse edno nqkoi go e udaril s tuhla po glavata
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ako majat e po-gladko izbrasnat i ot men znachi imam problem. :0 neka vse pak majat da si e maj, a epilaciqta da q ostavi na jenite. Mnogo po-gnysno e da vidish kosmata jena, no i maj gol kato ohluv ne e na dobre
12
0
 
8
 
! Отговори
ДИМ40 преди 9 години
Повечето добре изглеждащи жени, се омъжват без любов, правят едно дете и ако мъжа няма достатъчно пари да им изпълнява прищявките за подаръци и почивки се развеждат или просто късат . От там нататък се почва едно обикаляне по заведения и секс с непознати, който си плащат . Уж се търси подходящия мъж, пък то било само за забавление и за подаръци .
11
5
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Може би греша, но жените си харесват мъже тип гей. Нека да напишем някой пример. Джордж Майкъл по цял ден *** черни щтанги, но жените са лудо влюбени в него. Рики Мартин, никога нее имал прияте;ка, но жените припадат, като го видят, а човека от край време го ***. Ами оня от Бягство от затвора сериала, в него коя ли жена не е била влюбена, а той си е геи човека от както се помни. Има още примери, но не ми стига мястото. Просто трябав да приличаш на геи за да те харесат готините жени, не мерси.
10
2
 
4
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
За какво са лъснали снимка на бръснат пидер?!
9
3
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Съветите са много...полезни за начинаещите и пухкави мачовци.Едно е да...искаш,друго е да...можеш,трето и четвърто,да го...направиш.Добрият вид и добрите обноски са...задължителни,те показват първите...седем години(небръснати,немити и с калпави смачкани дрехи,не ходете да сваляте жени).Тези които са ги...пропуснали са загубени,защото няма и казарма,за да ги...възпита майката на ротата,ротният старшина.Така че,четете и се...учете;хубаво го е написала...жената.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз искам жена с големи цици и заобленка да е къде да е търся ...Преди имаше женска баня сега няма...
7
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много глупости на едно място. Може и да е вярно ако искате не жена, а *** - има ги доста, наистина. Но, знаете ли, аз съм красива, умна, успяла и имам най-прекрасния мъж до себе си, който ме обича и уважава. Не е метросексуален и не си бръсне краката или гърдите. Няма маникюр, а понякога машинно масло по ръцете си. Не си прави прическа с гел, а често не реше дългата си коса. Не ходи по молове, а на палатка:-) Така че преди да четете глупости, помислете каква жена всъщност искате:-)
6
4
 
3
 
! Отговори
Към жените: преди 9 години
задължителна диета: само алкохол и зеленчуци!
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"1. Ходете на места, на които се мотаят жени" - женит се навъртат там, където има бгати мъже."Повечето добре изглеждащи жени се оглеждат за мъже, които също се грижат за себе си и имат необходимото самочувствие." - Вярно е.Мъж, който бачка от сутрин до вечер няма време и средства да се поддържа.Той се прибира скапан от работа,пие една бира и заспива по гръб.А виж лентяите, които водят паразитен начин на живот, те имат време и средства да се поддържат.
4
3
 
16
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
"Ходете на места, на които се мотаят жени" Жени се мотаят в женската тоалетна. Това означава ли, че мъжете трябва да ходят там, за да направят впечатление? То е ясно, че ще направят де, но няма да е от желания вид
3
3
 
9
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Мега мъдри съвети. А съвет номер едно (както е отбелязал първият коментирал) все едно е даден от Ницше.
2
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Жените обичат мъжествените типове, но не и пещерняците"А да си напудря *** не искате ли? Факт е че съвременните жени обичат п*дали. Бай-гей най-добре се котира. За да може да е обръснат отзад и лъскав и напудрен. Естественно ние останалите сме чалгари и дефектни *** неразбиращи западната "куултура". Оти сме "пещерняци".Не е като да си модерна *** слива възхищавата се на "независимите" жени, пардон "феминистка" и да искаш да оправиш мъжа си отзад, за да избиеш комплекси.
1
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Игати якото... За да имате успех сред жените "Ходете на места, на които се мотаят жени".Със сигурност, ако искам да на*ба някоя няма да ходя на места дето се мотат мъже.