Какво е да имате връзка с мъж Рак

Какво е отличителното за представителите на тази зодия
Обновена: 4 дек 2014 13:13 | 4 дек 2014 13:06, Теодора Драгоева
10
Какво е да имате връзка с мъж Рак
Вин Дизел; Снимка: Getty Images

И така, след като вече разбрахте какво би било да излизате с мъж Овен, Телец и Близнаци, идва ред и на господата, представители на зодиакалния знак Рак.

Първото, което трябва да знаете за тях, е, че са лоялни, надеждни, грижовни, отзивчиви, комуникативни и адаптивни. Колкото до негативните страни на техния характер, в мъжете Рак може да видите черти като свръхчувствителност, егоизъм и склонност към самосъжаление.

Като цяло представителите на зодия Рак са сложни личности, крехки, непредсказуеми и темпераментни. Те се нуждаят от постоянна подкрепа и насърчение - повече от всички други астрологични знаци. Мъжете Рак изпитват нужда да се чувстват необходими. Дори когато всичките им нужди са задоволени обаче, те отново могат да бъдат раздразнителни.

Те имат едно доста деликатен темперамент, ето защо дивите промени в настроението и евентуалните изблици на раздразнение не трябва да ви изненадват. Те се обиждат лесно и са склонни да се самосъжаляват дълго време, когато са наранени. Имайте предвид, че мъжете Рак трудно допускат някой близо до себе си. Обикновено те са емоционално затворени за света и изключително лесно раними.

Любовни отношения с мъж Рак:

Той няма да бъде директен с вас – ще подхожда бавно и внимателно. Обикновено мъжете Рак са много романтични и закачливи, те ухажват жените и се опитват да спечелят сърцата им с пищни подаръци и внимание. Причината, заради която мъжът Рак рядко бива директен, е, защото той има таен страх да не бъде отхвърлен. Ето защо в много случаи жените трябва да вземат инициативата и да покажат да мъжете Рак, че се интересуват от тях.

Раците се влюбват лесно и превръщат своята любима в целия си свят. Веднъж след като мъжът с тази зодия разбере, че сте „негова“, той може да стане доста ревнив и да започне да се държи собственически. Това е така, тъй като той е притеснен да не ви загуби и това да смаже духа му. Мъжете Рак са най-лоялните от всички зодии, те просто имат нужда да бъдат верни и да са с един и същи човек.
 

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
кали преди 9 години
Абе не е толкова зле !!! 50 на 50 !!!
4
1
 
2
 
! Отговори
рак преди 9 години
Имам баща рак , много е прецизен "табиятлия" както се казва , но е много тежък характер
3
0
 
5
 
! Отговори
Батко ви преди 9 години
Рак съм, и освен че притежавам известна доза егоизъм, друго общо нямам със статията. Нито съм твърде чувствителен, нито емоционален, нито раздразнителен. А пък да се обиждам лесно и самосъжалявам изобщо. С две думи- точно обратното на написаното. Но не зная, може само аз да съм така.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още ли вярвате на зодиакални глупости?
1
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Божеее... Двама раци имам в къщи които нямат нищо общо с написаното тук. Всеки си е рaзлично луд. :D :D :D