Какво е да имате връзка с мъж Скорпион

Кои са отличителните характеристики на представителите на тази зодия
31 дек 2014 20:53, Теодора Драгоева
12
Какво е да имате връзка с мъж Скорпион
Райън Гослинг; Снимка: сп.GQ

Какво трябва да знаете за мъжете Скорпион? Те са лоялни, страстни, изобретателни, наблюдателни и динамични. Разбира се, представителите на тази зодия също имат своите лоши черти, сред които ревност, понякога стигаща до обсебване, подозрителност, манипулативност и непреклонност.

Друго, което трябва да знаете за мъжете Скорпион е, че те са изключително амбициозни, властта ги блазни и обичат да контролират. Те обаче ще работят за това, което искат и контролът им винаги ще има обосновани причини. Мъжът Скорпион никога не се предава и е решен да постигне своята цел, независимо какво му коства това.

Ключът към успеха на представителите на тази зодия е тяхната гъвкавост. Те са склонни отново да проучат ситуацията и да действат по различен начин, ако е необходимо. Това ги прави много адаптивни и гъвкави.

Освен това Скорпионите са свирепи конкуренти, които се отличават с отлична памет. Те обаче обичат да печелят справедливо.

От мъжа Скорпион може да очаквате да ви направи впечатление на хладна и неособено емоционална личност, но трябва да знаете, че под тази обвивка се крие огромна сила и воля. Той има проницателен ум, така че не се изненадвайте, ако ви задава много въпроси. Обикновено мъжът Скорпион има нужда да контролира, затова се нуждае от по-слаба партньорка. Той е тайнствен и загадъчен.

Любовни отношения с мъж Скорпион:
Той е по-различен от представителите на всички други зодии. Една от неговите отличителни черти е, че излъчва мъжественост и сексуална сила. Трябва да знаете, че мъжът Скорпион лесно може да бъде съблазнен и без проблем може да прекарате нощта заедно, но много по-трудно е да започнете истинска връзка с него. Обикновено той е много чувствителен и самотен, но никога няма да сподели това с някоя жена.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
= преди 9 години
А за коментар номер 1. Близнаци са най-уникалният мъж и най-големият ***,които съм срещала. Зодията въобще не е критерий за това какъв човек стой срещу теб. Или си плугът или си тракторът. Нивата е една. Плугът без трактор не може да оре. Затова им викам *** и нивата си остана недоорана. Тракторът ще отнесе и плугът и нивата. И педалът ще се почувства значим, че някой го е дръпнал, че да види й той нива. Плуговете се сменят. Тракторът издържа дълго. За това иде реч.
7
0
 
0
 
! Отговори
= преди 9 години
Това със зодиите е пълна тъпня. Или си мъж или не си. Ако някой не е наясно какво е "мъж", моля да спре да чете тъпотии за зодии, написани, копирани или преведени от жени, които се опитват да оправдаят липсата на мъжкото в мъжете. Аман от скрити и дремучащи *** и п?тковци, които не знаят нито какво искат, нито как да го постигнат. Аман!
6
0
 
10
 
! Отговори
скорпион преди 9 години
Признавам се за виновен по всички обвинения. :)
5
1
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
за мъжете не знам но жените скорпиони наричат лъжата - гъвкавост. Лъжат като калайджийки и казват че живеем в динамична среда. Да им притежавам динамиката...
4
0
 
8
 
! Отговори
Близнака преди 9 години
Весела 2015 година!!!
3
0
 
5
 
! Отговори
Мад преди 9 години
Пълен ужас!
2
2
 
6
 
! Отговори
да-а-а преди 9 години
потвърждавам за Близнаците
1
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скорпиона пред Близнаци е като Мона Лиза. Това близнаците са най-отвратителната зодия.