Какво е да имате връзка с жена Близнаци

Какво е да излизате с представителка на тази зодия
Обновена: 18 фев 2015 09:29 | 18 фев 2015 09:26, Теодора Драгоева
17
Какво е да имате връзка с жена Близнаци
Адриана Лима e родена на 12 юни; Снимка: Vogue

Имате жена Близнаци в живота си? Тогава трябва да знаете, че тя е много романтична и ако има някакви съмнения относно любовта, тя ще продължи да търси на друго място. Винаги находчива, жената с тази зодия се влюбва и „изстива“ по-често, отколкото другите зодиакални знаци, които търсят съвършенството.
Това не означава, че представителките на зодия Близнаци са фатални жени – те просто имат високи стандарти.

Дамите, родени под този зодиакален знак, имат нужда от разговор, забавление и умствена стимулация. Всъщност те много трудно се влюбват напълно, като предпочитат първо да тестват връзката, преди да отдават чувствата си.

Жените Близнаци са капризни мечтателки, но въпреки това често смятат, че пълната любов е просто една утопична идея. По тази причина понякога дамите с тази зодия могат да третират любовта като спорт. След като жената Близнаци срещне перфектния партньор, тя се отдава напълно и определено има какво да покаже. Тя иска да срещне принца, който за нея трябва да бъде с чувство за хумор и романтично сърце.

Любовни отношения с жена Близнаци:
Завладяваща, дразнеща, предизвикателна, вълнуваща и сложна – това са само малка част от характеристиките, с които може да се опише една жена със зодия Близнаци. Двойствената природа на този зодиакален знак изисква да умеете да балансирате във връзка с жена Близнаци. Тя има нужда от партньор, който да я забавлява и който да я стимулира психически. Ако дамата с тази зодия не получи това, от което се нуждае, тя просто си тръгва.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Без да звуча като злобен гей или като някой дет не му е провървяло с нежният пол..Почти всички жени зодия близнаци са толкова потресаващо меркантилни ,че няма на къде.Всичките им добри качества там страшни любовници,забавни приятелки престават да съществуват ако тоя насреща не е финансово симпатичен..А и още нещо- задължително има нужда от богата приятелка от която "да гледа" какво иска и какво не.Обожават парфюми,бмв,заведения и маркови парцалки.Мъже-портфейлчето да ви е яко.Другото е любов
7
6
 
2
 
! Отговори
Малко по - общо преди 9 години
по темата. Познавам доста хора от тази зодия ( мъже и жени) и мога да кажа, че общите черти, нещата които намирам в тях са: пълна липса на желание да постигнат нещо САМИ, винаги имат нужда от помощ, никаква промяна (нито визуална, нито интелектуална) с години, години..., клюките са им хоби и умеят да злобеят по много обигран начин без даже да ги усетиш. Но, признавам си, умеят да разведряват обстановката и да създават настроение, но само толкова. Това е житейският ми опит с тях.:)
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никак не са лоши дори, забавно е с тях, особено ако обичаш разнообразие. А на старини са по-пъргави.
5
0
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
Даже и като напише "пари" пак първосигналните ще почнат да вадят пачки, а тази ще ви извади легена със студена вода. И пак ще ви даде избор: да си топнете топките или да се полеете ледено по цялото тяло. Ако пък сте и скучен ще ви вземе всички пари и пак ще ви даде легена. На аванта, благородно така, да си сгреете отвитите премръзнали крака. С морска сол. Дето я е събирала от някоя солна мина. ...Съвсем буквално. Не ви трябва такова чудо. Не. Животът трябва да е скучен. Така трябва.
4
1
 
8
 
! Отговори
=== преди 9 години
Не ви трябват такива излишни главоболия и к?роболия. Кютайте си там с по-предвидими и по-закотвени. Те с тези постоянно трябва да сте нащрек. Не е работа за улегнали, скучни, страхливи мъже. Единият ден ще се събуди вещица, на другия фея, не третия мечка, на четвъртия мравка, на петия жена, на седмия мъж.Връзката с жена близнаци не е връзка. То е спъване в краката, скачане по тръмплин, летене с главата надолу без да знаеш какво има там:земя, вода или небе. Момченца, по-добре не пипайте.пАри!
3
0
 
9
 
! Отговори
Познавах една жена преди 9 години
от тази зодия, но тя беше от поколението, което вече си отива - малко от нейните връстници са все още сред живите.Беше тиранична съпруга, но изключително предана. Вярно е, че беше попаднала на свестен и отстъпчив съпруг, който също много държеше на нея.В наше време съпружеските отношения са по-различни. Рядко се срещат хора, които от самото начало и чак до края са убедени, че трябва да са заедно до гроб.Тези, за които пиша, и след смъртта не се разделиха - положени са в един и същи гроб.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде още една *** статия.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И близачки става, но по-добре да са една руса и една чернокоса!