По какъв начин кръшкачите винаги се издават

4 типа поведение, заради които те будят подозрение
29 мар 2015 22:41, Теодора Драгоева
69
По какъв начин кръшкачите винаги се издават
Снимка: outnow.ch

Няма нужда да наемате частен детектив, ако имате подозрения, че партньорът ви ви изневерява. Истината е, че ако имате някакви съмнения, необходимо е само да започнете да наблюдавате по-внимателно половинката си, и скоро ще я уловите в крачка.
Защо ли? Защото повечето кръшкачи не успяват да прикрият следите си или изобщо не се стараят да го направят.
Ето и 4 причини защо те винаги намират начин да се издадат:

1. Кръшкачът вярва, че половинката му няма да го хване в крачка.
Това е изключително ключова причина – измамникът просто е смел, защото смята, че половинката му няма да се усети за изневярата никога. Точно затова някои мъже и жени продължават да поддържат извънбрачната си връзка дълъг период, като с времето стават все по-смели в действията си, поемайки все повече рискове. В крайна сметка дългосрочният им партньор започва да усеща, че е лъган, именно заради нелепите, зле скалъпени лъжи.

2. Кръшкачът смята, че половинката му ще му прости.
Много измамници, независимо от пола им, смятат, че като се разкаят за деянието си и половинката им веднага ще си ги прибере обратно. Те смятат, че грешката им не е достатъчна причина за развод или раздяла. Именно затова не се крият вманиачено, а оставят следи след себе си.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
63, като чета май няма смисъл да се хабиш да обясняваш на някакви повърхностни хора, които смятат, че като има до тях някой или някоя присъстваща и ТОВА е ВИСШЕ майсторство в любовните отношения. Въобще не ми се коментира. Все едно, ако им напиша, че имам мъж до себе си от 5 години, ще се вслушат или ще вземат нещо от думите ми? Абсурд. Повърхностните си плуват на повърхността. Дълбините не са за ...леките хора.
47
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Хайде да помоля, ако имате нещо да пишете по темата да пишете. Целта ми да съм тук не е да се обсъждат ЛИЧНИТЕ фантазии на някакви хора за ЛИЧНИЯ ми живот, нито да обръщам внимание на хорица, които не могат две думи по темата да кажат и да прочета и друга гледна точка. Накакси не ме кефите 62, 64 и тем подобни ваЗи. Нищо не прочетох за по темата на статията от теб/вас. Ако съм писала и съм ви бъзнала за нещо - това е друг въпрос. Аз за Вас не съм важна. Темата явно ви е?ава май...ките.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В днешно време, хората в БГ-то. разбират. И от кирилица, и от латинеца. Но "виж", ако се започне на:"евреица", или "гърчица" пр-но. Това, вече ще е препятствие!
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
убуу, *** да не дават акъл на останалите
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не става въпрос за вещи в любовта.Някои след тежка връзка желаят да си починат.Други не е дошъл момента.От един партньор на друг някой, толкова бързо не скачат.Трети считат ,че нямат нужда от партньор.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В случая не говорим нито за табуретки, нито за шоколад. Говорим за живи хора.Ако ти си толкова веща в любовните отношения, нямаше да си сама. Виц в тая връзка:Попитали едно *** дали някога е яло банани. То казало:- Аз не съм, ама тате познава един, дето чул един да разправя как гледал как някакъв ядял банан и било много вкусно.Та и твоята така.
42
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Razbira se, che znam kakva e lubovta! Abe ti da ne bi da viarvash che vseki s taburetka vkashti znae kakvo e lubov I tova, che siada otgore I I ia mykne sys sebe si prez godinite e Maistor po lubov? Gluposti. Tova che niamam belgiiski shokolad v rycete si, ne znachi, che ne znam kakyv e vkusa mu, nali?
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами като не щеш да си четеш коментарите - помни какви си ги дрънкала.И как да не ги приема човек лично, като се обръщаш лично към останалите с наставнически тон?И не, не съм в реалността ти (слава Богу), това ще да е едно кошмарно място.
40
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Da si cheta komentarite on 2 sedmici? Ti sheguvash li se? Cheti gi kato imash merak. Dumata "pritiskane" doide ot "izmykvane",koiato ti upotrebi. Koe e strannoto? Hm. Otnovo za takiva kato teb, koito ne vdiavat kyde pishat: niama kak da davam LICHEN savet na niakogo, koito NE poznavam lichno! Tova, che niakoi priema dumite mi lichno - ne e moia rabota. Osyznai KYDE se namirash, kyde pishesh, s kogo razmeniash dumi. Ni ochite mi znaesh, ni glasa mi znaesh, ni si v realnossta mi. E, koe e LICHNO?
39
0
 
0
 
! Отговори
до 57 преди 9 години
Ох, майко, не давала съвети! Моме, я се опомни малко, прочети си коментарите от последните 2-3 седмици, да видиш какви си ги ръсила.Добре, не са те изоставили, всички разбрахме - разделили сте се. Крайният резултат: сама си, пък се изказваш за това каква трябвало да бъде любовта връзката и т.н., с императивен тон.И не, не те притискам, странно защо си го помисли.
38
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
55, Ama kato e imalo razdiala tova ne znachi, che niakoi chovek me e "izostavil". Nali? Ne se izmykvam, zashtoto niama ot kakvo,nito se chuvstvam pritisnata ot nEkav nIkakyv. Syveti ne davam, kamo li lichni. Koi da komentiram lichno I na koi akyl lichno da davam tuk, kogato nikoi ne poznavam lichno? Komentiram statia.Ne se izlagai.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЕЗ КОМЕНТАР-ПРОСТО УЖАС!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
до 54 преди 9 години
Опа, не се измъквай за изоставянето. Добре, не е изоставяне, разделили сте се или каквото там го извъртиш, та да убедиш сама себе си, че такова нещо не е имало.Сравнението ти с дишането е неадекватно. Непоисканите съвети, особено от непознати хора, са ненужни и нежелани. И доколкото си спомням, точно ти беше тази, която роптаеше, когато някой си тика носа в чужди работи.
35
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
53, да съм се жалвала, че някой ме "е изоставил"? Нивгаж. Прочел/а си ме неправилно. Думата "изоставям" или "изоставил" за жив, реален човек не бих употребила. Ако я написала то е било във връзка не с физически налично до мен същество, а по като генерално заключение за това, че се чувствам изоставена, АМА НЕ ОТ ЧОВЕК, че някой човек ме е изоставил, в смисъл някой да ме зареже, а в друг аспект, който няма връзка с материални човеци.Да питам? Разбира се, че не. Ти питаш ли дали да дишаш?
34
0
 
0
 
! Отговори
до 51 преди 9 години
Ти самата си ни го казвала, че и си се жалвала за това преди няколко седмици.А питаш ли дали някой ти иска акъла?
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко *** статия! Не бях чел нищо по-слабо тука. Ново ниво :)
32
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
50, хм, ама много ги разбираш моите неща. Кой ме е изоставил? Я ме светни, че ми е интересно. Къде прочете, че съм необвързана? Акъл давам всякакъв. Безплатно. Всеки да си преценява има ли какво да вземе от думите или няма.
31
0
 
0
 
! Отговори
до 49 преди 9 години
Ох, а ти ли с постигнала майсторство в любовта, след като те изоставиха и си кукаш сама денонощно в тоя форум? Необвързана жена дава акъл на останалите за връзките им.
30
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Направо ми е втръснало от някакви страхливи мишки, които си вярват, че са много вървежни и са постигнали истинско майсторство в любовта, а са всъщност едни рогачи и лъжци. Нямам нищо против да лъжат себе си, да лъжат жените си, ама да ми се правят на много големи играчи и това да се възприема като нещо, на което трябва да се отдават аплодисменти и да се стимулира-хайде по-лекичко. Може да върви пред глупачките, които мотаят и пред съвестта им, която вече даже не знаят кой туй нещУ. Нагон?лузъри.
29
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
47, не сме. Не го познавам. Извинявам се за многото думи. Увличам се понякога. Просто се дразня от клишета, които са толкова разпостранени, че трябва да ги приемам като норма, а не ме кефят и не се колебая изобщо да изразя мнението си както намеря за добре.