Неща, които никога не трябва да споделяте на шефа си

"Старият ми шеф не правеше така"
19 окт 2015 22:23, Михаела Лазарова
14
Неща, които никога не трябва да споделяте на шефа си
Снимка: photl.com

Взаимоотношенията в професионална среда не са никак лесни. Най-трудни и загадъчни са естествено отношенията с шефа.

Дори да сте по-близки, има неща, които никога не трябва да казвате на шефа си. Кои са те?

"Купихме си нова къща и имам нужда от увеличение на заплатата!"

Всеки иска повече пари. Доходите в повечето случаи са причина номер едно, за да работим. Малцина са онези, които са благословени да работят професията си за удоволствие. Пък и който иска да работи благотворително, има къде да го направи.

Ако искате увеличение на заплатата, направете го мотивирано. Изтъкнете причини, свързани със способностите ви да се справяте с работата, с идеите, които имате напоследък, за някакви успехи. Паричните затруднения не са причина за увеличение на заплатата за никой работодател.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Споделям С някого, а не На някого. Споделям с шефа си, с приятелите си и т.н. Научете го най-после! Както и "във връзка с...", а не "в тази връзка.." Последното идва под влияние на руски език.
6
0
 
0
 
! Отговори
Elitsa преди 8 години
С интерес следя назначенията на мениджъри на успели фирмени организации и коментарите относно представите им за достойни служители са свързани с делови и организирани професионалисти ,които със собствения си труд насърчават и изграждат правилни и примерни отговорности в близкото си обкръжение.Модела на поведение оплаквам се ,за да ме забележат,действа обезсърчително и демотивира екипа,води до провали,а не заслужени победи.Категорията подлизурко и доносник е лишена от право на признание и ценз
5
1
 
13
 
! Отговори
ДЕДО преди 8 години
"Шефе за нищо не ставаш. Ако те нямаше, по-добре щяхме да работим ."Не му казвайте истината .Шефовете се обграждат не с искрени и кадърни работници, а с подмазвачи, лицемерни некадърници.То затова в България нищо не върви .
4
0
 
7
 
! Отговори
! преди 8 години
Да не вземете да му кажете: "Решил(а) съм в рамките на следващите пет години да успея аз да стана шеф на това учреждение!"Всичко друго може да ви прости, но не и това.
3
1
 
0
 
! Отговори
Jena преди 8 години
Kakyv opit? Da me e***e shefyt? Ne, mersi! Vie ste iavno specialistkata po vtrysvane i dyrzhanstvo. Kakyv uzhas e tova da te gleda po 24 chasa v denonoshtieto? Sigurno si niama lubovnitsa, nali?
2
4
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 6Държанката... какъв да ти е на теб шефът освен мъж? Само, че това не е за хвалба, пиле. Показва, че не можеш да си изкарваш хляба там, където НЕ се е?еш.
1
1
 
2
 
! Отговори
dgd преди 8 години
Аз нямам шеф.)))