Знаци, че мъжът до вас е несигурен в себе си

Несигурните мъже са нестабилни, склонни са да избухват от нищо
27 фев 2016 23:00, Михаела Лазарова
158
Знаци, че мъжът до вас е несигурен в себе си
Снимка: photl

Мъжете невинаги са толкова сигурни в себе си, колкото изглеждат. Има някои признаци, които издават дали вашият приятел е несигурен не само в чувствата ви, но и в самия себе си. Кои са те?

Често ви пита за разни неща

Несигурните хора често искат мнението на другите. Ако мъжът ви непрекъснато ви пита дали все още го обичате, дали одобрявате външния му вид, дали трябва да купи нещо от магазина, дали се справя добре с дадена задача, определено изпитва огромна несигурност в себе си.

Сравнява себе си с другите

Когато човек не одобрява себе си, той винаги търси сравнение с околните. Мисълта, че някой е по-добър от теб, причинява комплекси, които се проявяват в даден момент. Несигурността, че някой друг се справя по-добре от тях или изглежда по-добре от тях, кара такива мъже да реагират по негативен начин, да се смущават, да се срамуват или да се затварят в себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
На 32-33 години съм. Не съм настроен срещу хора с други вярвания въпреки, че аз имам своята християнска позиция която е твърда и неизменна. Винаги може да се поговори с хора с друго мнение културно и аргументирано, но в никакъв случай - войни. Възпитаните хора говорят с аргументи и не се сърдят ако другите имат своя позиция. Аз не съм страшен, всъщност на живо съм мил и кротък човек. И разбира се, че искам да разговарям с теб затова и ти правя това предложение. Какво ще кажеш?
107
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
На колко години си Брегор? Ако напиша, че в семейството ми има нехристияни, пак ли ще искаш да говориш с мен? Много си свързан с религия....християнство или каквато и да е ...., това нещо откровено написано, мега ме плаши. Не казвам, че е лошо, но просто от опит знам, че е много трудно да се разбереш с такива хора. Вадиш някакви текстове, а теб те няма там, все едно си говоря с книга. Имам опит с подобни християно-мисюлмански войни и не желая да си го причинявам.
106
1
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаЗнаеш, че аз имам много добро мнение за теб и те смятам за чудесна жена. Придобих впечатление за характера ти и ти сигурно за моя и искам да те попитам дали би искала да разговаряме и да се запознаем един с друг лично за да общуваме лице в лице и да пренесем разговорите от полето на виртуалната реалност на живо. Малко се притеснявам да те попитам това защото не те познавам, но това е и целта на предложението ми. Как чувстваш ти нещата?
105
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Тук съм, сега.
104
1
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаЖена тук ли си още?
103
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
125, Брегор, не. 124 не съм аз.
102
2
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 124Жена ти ли си това?
101
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Do 122i az sam taka :xa sega imash li maj i deca?
100
1
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 122Съчувствам ти.
99
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко се корени в детството. От опит го казвам. Израстнах смачкана и свита в ъгъла в лоша среда, унижения и скандали. Преборих се сама да уча, да имам добро образование, да имам чист и уюутен дом.... четях постоянно, стараем се, учех, но тези следи са неизлечими. Няма как да си сигурен, когато си имал несигурно и стресиращо детство.
98
1
 
2
 
! Отговори
30к преди 8 години
:)
97
1
 
1
 
! Отговори
до 119 преди 8 години
Вярно
96
1
 
2
 
! Отговори
29к преди 8 години
Формално определение , а не форматно ...
95
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре долния копи пасте има разлика от моето описание на самочувствие, добре се информиращ за форматното определение за което мога само да те поздравя.Но крайна сметка идеята идва от това че върху самочувствието има влияние партньора, независимо от коя позиция от двете го погледнеш.Макар че моята дефиниция ми по харесва , нали си е моя , а си човъркам мъжкото самочувствие.Въпреки че три пъти смених дефиницията досега.
94
1
 
2
 
! Отговори
28к преди 8 години
В зряла възраст самооценката се формира под въздействието на няколко вътрешни и един външен фактор. Вътрешните фактори са:ü Себенаблюдението, самосъзнанието, себеразбирането;ü Сравняването с другите хора;ü Себепредставянето.Външният фактор е оценката на околните, която зависи до известна (не малка) степен от това, как човек ще се представи пред тях, т. е. от себепредставянето. Последното може да бъде точно, честно, откровено и обективно. То е такова, когато човек представя пред другите освен положителните си качества и някои отрицателни страни на своят
93
1
 
2
 
! Отговори
27к преди 8 години
Автор Живко Тютюнков 05 дек 2006ЧОВЕКЪТ И НЕГОВАТА САМООЦЕНКАЖивко ТютюнковЧовек се страхува най-многоот това, че може да се окаженезначителен в собствените си очи.Емануел КантУстановено е, че самооценката е основна съставна част от Аз-концепцията на личността и съвпада с индивидуалното възприемане на собствената ценност. Тя включва в себе си онова, което човек е убеден, че представлява - способности, компетентност, възможности за контрол върху събитията в социалната среда, психологически характеристики, физически качества и пр.Самооценката оказва непосредств
92
1
 
2
 
! Отговори
26к преди 8 години
. Тя се характеризира от следните два параметъра:(1) ниво;(2) устойчивост.Нивото може да се колебае от ниско до високо и обратно, но не бива да спада под една субективно определена долна граница. Устойчивостта дава информация за стабилността или нестабилността на самооценката. Смята се, че тя е консервативен елемент на самосъзнанието и за нея не са присъщи резките и значителни колебания на нивото, т. е. тя е относително устойчива.
91
1
 
2
 
! Отговори
25к преди 8 години
Установено е, че самооценката е основна съставна част от Аз-концепцията на личността и съвпада с индивидуалното възприемане на собствената ценност. Тя включва в себе си онова, което човек е убеден, че представлява - способности, компетентност, възможности за контрол върху събитията в социалната среда, психологически характеристики, физически качества и пр.Самооценката оказва непосредствено и решаващо влияние върху самочувствието и самоуважението, които са предпоставки за човешките постижения
90
1
 
2
 
! Отговори
24к преди 8 години
самочу̀вствиеТълковен речникср., само ед.1. Състояние на човек в зависимост от душевните и физическите му сили. Лошо самочувствие. Добро самочувствие.2. Състояние на духа; настроение, което се определя от мнението за собствените достойнства и възможности. Човек с високо самочувствие. Повдигам самочувствието
89
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единствения момент от които имаме нужда от самочувствие , е момента в които нещо се обърква.И именно доброто самочувствие не дава възможност да има падане от объркването а задържа нещата на това ниво което сме и това е голямото предимство на самочувствието.Не политаме на долу в пропастта докато имаме лоши моменти.А растеж няма но това ни дава възможността следващото изкачване да го започнем от там където сме спрели преди това а не от по долу.И по тази причина има ама общо взето жизнено.