Знаци, че мъжът до вас е несигурен в себе си

Несигурните мъже са нестабилни, склонни са да избухват от нищо
27 фев 2016 23:00, Михаела Лазарова
158
Знаци, че мъжът до вас е несигурен в себе си
Снимка: photl

Мъжете невинаги са толкова сигурни в себе си, колкото изглеждат. Има някои признаци, които издават дали вашият приятел е несигурен не само в чувствата ви, но и в самия себе си. Кои са те?

Често ви пита за разни неща

Несигурните хора често искат мнението на другите. Ако мъжът ви непрекъснато ви пита дали все още го обичате, дали одобрявате външния му вид, дали трябва да купи нещо от магазина, дали се справя добре с дадена задача, определено изпитва огромна несигурност в себе си.

Сравнява себе си с другите

Когато човек не одобрява себе си, той винаги търси сравнение с околните. Мисълта, че някой е по-добър от теб, причинява комплекси, които се проявяват в даден момент. Несигурността, че някой друг се справя по-добре от тях или изглежда по-добре от тях, кара такива мъже да реагират по негативен начин, да се смущават, да се срамуват или да се затварят в себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
4
 
! Отговори
до ния преди 8 години
Няма голям смисъл в това самочувствието да се използва когато нещата вървят, в момента в които сме в настоящето ние просто нямаме нужда да извикваме това чувство.В дните когато нещата просто вървят ние нямаме нужда от самочувствие , нещата просто се получават.Но всеки има дни в които просто не върви и точно в тези дни самочувствието е от много важно .Самочувствието е чувство от което човек има нужда само когато пада не когато се издига, при изкачване не играе никаква роля.
87
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До з н а й к оНе мисля че личния живот на жената , ни интересува толкова , това което е важно е какво е научила от този живот и какво може да приложи към настоящия момент. И същото важи за всеки един от нас.Това не важи ако си влезнал в сайт за запознанства но това е друга тема.
86
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаБезсмислено е да спориш с такива хора като него, очевидно има проблеми които няма как да бъдат разрешени тук. Явно те бърка с някоя от която е страшно комплексиран и заради комплексите си е готов да я преследва по форумите и да ръси простащини и обиди. Такива хора най-добре е да се игнорират както и за правя.
85
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
101, радвам се, че се чувстваш силен. Боя се, че не знам с какво друго мога да ти помогна. Ти не желаеш истината. Явно ще те направи слаб. До тук бях.
84
1
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 95 ЖенаТова беше грубо. Хората могат да допуснат грешка особено ако не използват много ума си и нямат достатъчно мъдрост, но в случая аз не говорех за мен а за грешките които обикновено се допускат.
83
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
101, не. С думите си сам се наричаш: "омотан от заблудите си човек, който изпитва страх да ги развенчае, защото като излезе от тях ще трябва да се справя с това, което явно го е държало жив 10 г. и е осмисляло всеки момент, в който той ще се припознае в някоя, която явно не може да забрави или му е причинила нещо, което той 10 години превърта в главата си и от което явно търси някакво освобождение, но поради това, че жената от преди 10 г я няма той я припознава в други жени. Виртуалът помага".
82
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
99, желая ти приятен следобед. Мисля, че е излишно да продължавам.
81
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Думите са такива каквито са. Ще размислиш ли още един път и ще напишеш името на жената, която си мислиш, че съм, а аз ще го отрека, просто защото датите ти на мен нищо не ми говорят?Не, че и други не са виждали някоя си там "незабравима" в мен, ама държа да се изясняват тези неща. Не поемам отговорност за чужди заблуди, които съм проявила доблест да развенчая.От кое да ми стане гадно?Вина за кое? Хайде да опишеш с повечко думи какво сценарийче се върти в главата ти, че не мога да го разбера.
80
1
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Отивам да обядвам, но ще хвърлям по едно око а вие продължавайте с интересните коментари.
79
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
90, а кое те кара да избираш лош човек, Брегор? Защо избираш лош човек?Защото ти самият не си толкова добър, честен и разцъфнало цвете, за какъвто се мислиш, тоест си си лош или защото ти трябва някой лош, че да разбереш, че си добър?
78
1
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 91 НеаПрава си, дори до огрубелия човек достигат, но много по-трудно и шанса да се достигне до щастлив край е силно намален. Ще ти дам два примера за да разбереш по-точно какво имам предвид. Единия е младо и влюбчиво момиче чието сърце лесно може да затрепти в ритъма на любовта. В другата крайност е претръпналата и огрубяла до крайност "жрица" за която шанса за щастлив край е много, много малък понеже тя самата и характера и е опорочен до крайност. По средата са прелюбодейките.
77
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Заблудите са враг на любовта, защото заблудата се бърка за любов, а тя не е. Любовта е да желаеш и да си способен да приемаш истината такава каквато е. Е, явно ти е трудно. Щом искаш да се заблуждаваш, че съм друга, прави го. Когато заблудите отпаднат от теб ти ще си носиш товара. Аз, с настоящето, отхвърлям категорично всякаква отговорност за това, че ти сам си решил да се заблуждаваш и не желаеш да видиш истината.
76
1
 
2
 
! Отговори
Неа до Брегор преди 8 години
...."до огрубелия характер трудно достигат нежните трептения на любовта"Напротив , достигат . Всеки има нужда да бъде приет такъв какъвто е , освен в случаите когато говорим за патология . Виж , в паталогичните случаи грубиянството не се променя и не си приема под влиянието на нищо . Това е болестно състояние .
75
1
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 86 ЖенаДа, мислиш си че можеш да ги поправиш, но се оказва че нещата само се влошават а не се подобряват. И ти се питаш къде сбърках и какво не направих както трябва а отговора лежи още в избора. Ако е един човек си е лош, лошото ще расте заедно с него. Обратно ако още отначало двамата си подхождат и се обичат и са добри, чисти хора тази любов ще расте заедно с тях и ще разцъфти. Има семейства празнуващи сребърни и златни сватби а други се развеждат скоро.
74
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
88, не, не съм се Уплашила. Опитвам се да ти помогна, за да излезеш от собствената си заблуда, но май не искаш да излизаш! Попита ме веднъж как ми е името. Написах го. Сега не можеш да ми набутваш, че съм се била уплашила.Януари 2006 година бях в Германия. Това връзва ли се с житието на жената, за която ме мислиш?
73
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До НеаМожеш да се предпазиш с ума си, да. Именно експериментите водят до лоши резултати и до огрубяване на характера а до огрубелия характер трудно достигат нежните трептения на любовта. Затова и обикновено когато човек е по-млад любовта му е по-силна, но това не е задължително.
72
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
84, да ти призная, аз мога да обичам, ама се влюбвам все в някакви... недозавършени. Не знам като са им правили матрицата на душичките що са им кръцнали най-важната част. Това много абстрактно написано, ама гледаш ги недозавършени и си викаш, ооо, ето този става за обичане, а всъщност се влюбваш, за да осъзнаеш после, че ти самата имаш нужда от обичане, а онея имат нужда от други неща: някакви практично-банални виртуално и визуално привлекателни.
71
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
83, веднъж ме попита за истинското ми име и аз го написах тук. Не желая вече да го правя, тоест да си слагам имената в обществени сайтове, така че напиши ми първото име на тази жена и аз ще ти напиша дали това е името ми.
70
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаЗа мен е невъзможно да съм влюбен в коя и да е, тук не говорим за сексуално привличане а за любов. Само определен тип хора могат да си паснат. Хора твърде различни могат да направят компромиси и да са търпеливи един към друг и да свикнат и да се привържат еди към друг, но не мисля че могат наистина да бъдат щастливи заедно. За да са щастливи и да се обичат един друг трябва да си паснат, ако се разбират и харесват още на подсъзнателно ниво шансът да си паснат е много голям.
69
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
79, ако искаш да споделиш история, която е твоя лична или е свързана с тази дата, която на мен нищо не ми говори, ще те прочета, пък дано да ти олекне, но не съм жената, която може би си въобразяваш, че съм. Явно 10 години нещо те мъчи и ако имаш желание и необходимост го сподели с мен, но аз няма как да излъжа, че съм друг човек, за да ти дам прошка, успокоение, разбиране или от каквото и да имаш нужда, което те води да гледаш толкова години назад...