Нещата, за които всеки мъж мечтае в леглото

Мъжете са обикновени същества, с обикновени нужди
4 апр 2016 22:40, Екип на Tialoto.bg
48
Нещата, за които всеки мъж мечтае в леглото
Снимка: outnow.ch

Със сигурност не трябва да му позволявате да ви диктува как да се държите в леглото. Но в случай, че се чудите какво би му харесало, подбрахме основните няколко неща, които всеки мъж обича. Не се тревожете, не става дума нито за нещо неприятно, нито за нещо неособено вкусно.

Мъжете са обикновени същества, с обикновени нужди, пише Космополитън.

1. Говорете мръсно
Е, не е като да е нужно да го правите през цялото време. Когато го докосвате по врата, или когато драскате гърба му, погледнете го в очите и му покажете какво е секс. Ще се изненадате какво може да направят няколко нецензурни думички...

И все пак не всеки се чувства комфортно, докато говори с цинизми. Но това не трябва да ви притеснява, трябва само да забегнете от задръжките си.

Думите, които биха вдигнали самолета дори повече, са прости, описващи емоциите, които чувствате. Опишете накратко какво усещате, докато той е във вас. Но не го правете да звучи научно: „Усещам как пенисът ти е във вагината ми...“. Бъдете себе си. Създайте предпоставка за динамика.

2. Това ще го влуди
Има няколко неща, които са по-възбуждащи от представата за жена, която знае какво иска. С другите си образи ще комуникирате по съвсем различен начин с мъжа си. Разбира се, не става дума за гигантски бюст, свиване на лакти и миловидни погледи. Боже, не – стига! По време на секс трябва да сте крайна, но не жестока. За да получите онова темпо, което искате, може би трябва да му покажете за малко онова лице, което е известно с грубостта си. С нея леглото се блъска в стената, по врата му има следи от зъби... Тя се качва отгоре. Но за малко, да доминирате изцяло може да не му се хареса. Затова най-добре сменяйте ролите си.

3. Всеки път нещо ново
Не е лошо когато ни размятат като брашнен чувал, но когато това се случва под надслова на една и съща поза, някак доскучава, нали? Винаги има някаква любопитна поза, която все още не сте пробвали. Не се колебайте – разнообразете сексуалния си живот. Пък и нали знаете, че мъжете обичат предизвикателства.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
Какво искат мъжете ли? ами, народът го е казал- жената трябва да бъде Дама в обществото, Домакиня в кухнята и Уличница в леглото. Най-лошата комбинация за мъжа е Уличница в обществото, Дама в кухнята и Домакиня в леглото.
28
0
 
1
 
! Отговори
до 38 преди 8 години
До сексологВ твоя стил на говорене ти се държиш като родител които обяснява нещо на дете.Да видим Наков ,никъде няма отношение като към деца, дори и когато общува с деца.Винаги говори като възрастен на възрастен .Да изглежда малка разликата, но ефективността е много различна.А ти си човек който може да усети това различие и да го използваш в живота си.А и имаш тази възможност.Ако не , извинявам се.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До сексологЯвно си проспал ,раздела женска психология.Но си доста интелигентен.А и щом си добавяш "група кан Телериг" явно имаш нещо общо с тях и се гордееш с това.Един съвет.Пробвай не се умира от проба.Знаеш кой е Наков , беше в Телериг, освен че е много добър компютърен специалист той е много добър педагог,психолог всъщност това му е истинското призвание.Изгледай някоя негово лекция, но не от гледна точка на знания, а стил на говорене.Вярвам че си човек,които си способен да оцениш това
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам за какво мечтае всеки мъж, но знам за какво НЕ мечтае. Не мечтае за Жена.
25
0
 
1
 
! Отговори
смях преди 8 години
жена, пак се е развихрилва в днес.бг. Одобрявам, но и изисквам !!!! -изисквам постоянството и разбира се.
24
0
 
0
 
! Отговори
az преди 8 години
Дудучета, дами .... дълбоки
23
3
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
А много са ми смешни, когато идват с големите дисаги и олекват точно след като им задам по един въпрос, на който явно е много сложно да се отговори.Повтарям:- попитах единият какво означава ЖЕНА? Няма отговор.- попитах другият какво означава СВЯСТНА ЖЕНА? Няма отговор.Все едно да дойде детето им и да ги попита, просто защото да речем, че то не знае, каквато роля в случая приех само и само, ЗА ДА им прочета високопарните мнения, но .... няма отговор. Иначе са големите разбирачи.
22
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
31, ами ще ме разкъсат.... Какви физиологични тайни да споделяш при положение, че някакъв мъж се опитва да ме убеди какво трябвало да ми се случи, ако получавам оргазъм! Това все едно аз да тръгна да обяснявам след колко точно секунди или минути трябва да настъпи еякулацията при мъжете и ако примерно това не се случва така, както съм си го набила в т-пата чутура значи мъжете не били си опознали добре телата? Моля?!Нито жените, нито мъжете са роботи, че нещата да им се случват ИДЕНТИЧНО.
21
2
 
0
 
! Отговори
bros преди 8 години
Малее, тук една жена да се появи и хомо балканикус чокгюзел доминантикус кочбайрям тълпата ше я разкъса... Па, ако може и да си каже физиологическите тайнички, че доминантес да са мажове докрай! :)хан бадбаян, приятелски съвет - leave pron, get a life (wifey if so needed)!
20
2
 
7
 
! Отговори
Жена преди 8 години
29, някакъв проблем с мислещи жени ли имате, г-н Ахмед? Моля, камшичвайте си овцете, тоест овцата вкъщи. Друго не виждам какво би могло да се задържи до вас.
19
7
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
28, свястна съм разбира се. Кое не ми е свястното?
18
4
 
3
 
! Отговори
Ахмед преди 8 години
А тая жена само яшмака и камшика ще я опрови.Стане за пример гадинката.
17
1
 
2
 
! Отговори
сексолог преди 8 години
До ЖенаИ защо да ти изброяват качества?Ти да не би да се имаш за свестна жена!?И ако е така - СМЯХ!група кан Телериг
16
0
 
0
 
! Отговори
сексолог преди 8 години
До ЖенаТЕТАКО!група кан Телериг
15
3
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"Но не ревете, че няма свестни мъже!"Я да ми опишете Вие, какво е "свестен мъж"? Избройте с примерчета. Какво е свестен мъж?
14
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
И ко?
13
1
 
7
 
! Отговори
сексолог преди 8 години
До женаНа вас наистина ви е нужна специализирана здравна помощ! На първо място невролог и посли сексолог!С напредването на годините състоянието ви ще се влошава и накрая, още преди критическата, ще изперкате напълно!Просто ще се превърнете в МЛАДО ИЗПЕРКАЛО БАБЕ!група кан Телериг
12
2
 
5
 
! Отговори
сексолог преди 8 години
До ЖенаЖалко г-це! Много жалко!Вие не сте си направила труда задълбочено да изучите тялото си, по-точно процесите, които протичат в него! Но сте язвителна и упорита като муле!Еми живейте си, както искате!Но не ревете, че няма свестни мъже! Вие самата просто не ги заслужавате!група кан Телериг
11
5
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
19, ако и преценката ти за ситуацията тук е същата както и към това как се представяш при жена си... по-добре да не бързаш толкова, че сигурно вече въздиша от скука.
10
0
 
8
 
! Отговори
да да преди 8 години
Аз предлагам "сексолога" и "жената" да си вземат стая. Извинете ме......жена ми ме чака....