Съблазняване според зодията. Ако вярвате в Астрологията

Как да прелъстите обекта на интереса си, според неговия знак?
12 авг 2016 20:36, Теодора Драгоева
3
Съблазняване според зодията. Ако вярвате в Астрологията
Снимка: GQ Style

Ако вярвате в Астрологията и в това, че може да има някакво обобщение за предпочитанията на хората, въз основа на техния зодиакален знак, то това важи и в сексуален план. Представителите на 12-те зодиакални знаци имат различни желания в леглото и като цяло либидото им се покачва при различни ситуации.

А ето и как да прелъстите обекта на интереса си, според зодията ѝ/му:

Овен
Хората от тази зодия и мъже, и жени искат нови и вълнуващи сексуални преживявания. Те обичат адреналинът им да се покачва редовно. Представителите на зодия Овен са готови да правят секс на открито винаги. Жените обичат да ги драскат и да дърпат косата им. Мъжете от тази зодия си падат по бързия, бурен секс.

Телец
Телецът е чревоугодник и това се отнася и за сексуалните му желания. Не става въпрос, че той ще иска да яде в леглото, но със сигурност либидото му ще се покачи, ако е бил на хубав ресторант преди това. Ако ви предстои интимно рандеву с Телец и искате да го впечатлите, пригответе си флакон със сметана, който да включите в любовната игра, за да разгорещите страстите още повече.

Близнаци
Хората от тази зодия са свръх любопитни и винаги са отворени към нови и по-нетипични сексуални преживявания. Техният любознателен характер, често ги тласка към бисексуалност. Близнаците обожават да правят и да получават орална любов.

Рак
Представителите на зодия Рак са привидно консервативни в леглото, защото често са обсебени от идеята за традиция и морал. В същото време те имат много скрити сексуални фантазии, които често са свързани с ролеви игри и садо-мазо опит. Ако накарате вашия Рак да преодолее задръжките си - чакат ви незабравими моменти в леглото. 

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: знакзодиипрелъстите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Покайте се, защото наближи царството небесно.""Аз съм пътят, истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ша ти реча аз на тебк. Ша ти откине ша пръста от еротика. Ша.