Новогодишни обещания за щастлива връзка

Спрете да се карате за дреболии
4
Новогодишни обещания за щастлива връзка
Снимка: Istock

В края на всяка година и началото на новата винаги си даваме обещания. Но дали успяваме да осъществим и половината от тях? Ако не предприемем действия, новогодишните обещания се превръщат в празни приказки. Казваме си, че няма да се ядосваме за дреболии, че ще спортуваме повече, ще пътуваме повече и т. н. Но дали и връзката ни не се нуждае от такива новогодишни цели, които да си поставим и да следваме заедно с любимия ни човек?

Разбира се, че да! Вижте 10 идеи как да подобрите взаимоотношенията си през новата година с малки стъпки.

1. Да бъдете по-добри и щедри един към друг не само на празници. Нужно ли е да чакате следващите Коледа и Нова година или рождените ви дни, за да си показвате обич, грижа? Щедростта невинаги е материална или скъпа. Малките жестове са онези неща, от които всяка връзка се нуждае. Когато обичаме и ни обичат всеки ден е специален, защото сме заедно с партньора си.

Кое е по-важно във връзките от любовта?

2. Малки промени, когато се храните заедно. Повечето двойки го правят докато гледат телевизия, взират се в телефоните си. Пропускаме един много важен момент за любовната връзка. Споделянето на храната, удоволствието от това да я хапваме в любима компания. Нищо друго не ни е необходимо. Помислете – със сигурност може да отделите поне 30 минути, за да направите закуската, обяда, вечерята по-хубави, без технологии.

7 неща, които мъжете се надяват да намерят в една връзка

3. Да спортувате заедно. Някои от вас ще кажат „Ние вече го правим“. Чудесно, продължавайте и през новата година да се подкрепяте в това да бъдете по-здрави и в добра форма. Надградете този положителен навик, добавете ново хоби, отново свързано със спорта или си поставете нова цел.

4. Обърнете внимание на секса. Отделете време да се свържете отново с партньора си, да събудите страстта в спалнята, особено ако интимността се е превърнала в рутина. Не забравяйте, че тя не е само в спалнята, но и извън нея. Ако липсва, в леглото всичко ще е просто задоволяване на нагона.

5. Спрете да се карате за дреболии. Ако имате сериозни спорове с партньора си, важно е да ги разрешите, но се опитайте да избегнете дребни спорове и обиди. Заядливи коментари и подмятания, драматизиране на всяка ситуация, са ненужни за връзката битки.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
ако приемаш някой преди 1 година
Приемаш го с всичко. Миналото включително.
2
0
 
1
 
! Отговори
една жена преди 1 година
До ЩеИмашЩастливаВръзка Много хубав коментар. Беше ми приятно да го прочета :) За разлика от дежурните съвети на форумния експерт Бай Илийчо :):):)
1
1
 
6
 
! Отговори
ЩеИмашЩастливаВръзка преди 1 година
ако не забравяш, че: Съпругът/съпругата или постоянният партньор/партньорка е на първо място ПРИЯТЕЛ и СЪЮЗНИК. В повечето случаи е и родител(ка) на децата ти. Чак след това идват други две роли - на секс-партньор(ка) и на съсобственик на имоти, бизнеси и банкови сметки. Тези две роли са много важни, но там хората са заменими. Верният съюзник, искреният приятел и родителят на децата ти нямат цена и никой не може да ги замени.