Таро прогноза за август за всяка зодия

За някои представители на зодиака промените са налице
27 юли 2023 17:45, Михаела Лазарова
4
Таро прогноза за август за всяка зодия
Снимка: Istock

Август ще бъде динамичен, но и интересен месец. Знаем, че Венера е ретроградна и не бива да бързаме, да създаваме нови проекти до 4 септември. Що се отнася до таро гаданията, картите ни съветват да сме умерени във всичко. За някои представители на зодиака промените са налице. Няма да липсват страхове, но започва един нов период на „прераждане“, който може да донесе повече хубави емоции.

Повече за вашата зодия вижте в таро прогнозата ни за месец август.

4 магични карти разкриват дали ще се сбъдне желанието ви

Овен

Скъпи Овни, ако може да се опише месец август за вас с три думи, то това са креативност, спонтанност и устрем. Времето на енергиен подем, големи перспективи и възможности, можете лесно да постигнете всяка цел, която сте си поставили, стига обаче да бъдете активни. Време е да изразите себе си, а ако работата ви е свързана със създаването на проекти, може да очаквате напредък в тази посока. Таро картите ви съветват да внимавате със себе си, не прекалявайте с работните задължения, това може да доведе до претоварване. В любовен план, според таро гаданието може да очаквате повече страсти, желание за нова връзка.

Изберете пейзаж и вижте какво ви очаква през август

Телец

Представителите на зодия Телец ги очаква много емоционален период. През август ще бъде важно да се научите как да изживявате емоциите, без да ги потискате. Радвайте се на малките неща. Ако случайно има моменти, в които ви се плаче, ядосани сте за нещо, освободете тези емоции.

Месецът ще бъде изпълнен с приятни срещи и общуване с хора, които ще ви зареждат с положителна енергия. При някои от вас е възможно да нахлуят спомени от миналото, които могат да успокоят меланхоличното настроение. Картите ви съветват да не бързате в нищо, а да се отдадете на грижа за себе си и активна почивка.

Най-големите грешки, които допускате във връзката според зодиакалния ви знак

Близнаци

Близнаците ги очаква месец на емоционални люлки. Таро гаданието показва, че за вас всичко се случва в хубава посока и няма причина да унивате и да сте тъжни. Ще искате повече от събитията, вероятно ще си задавате и куп въпроси относно това в каква посока да продължите, дали се движите по правилния път и т. н. Не бързайте да вземате кардинални решения, изчакайте, докато емоциите се преместят на друга равнина. Направете пауза и се опитайте да не насилвате нещата. Предстоят промени, но те са в положителна посока. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мише, а как ще е сексът през август, според зодията?
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
О, сега една простотия (карти таро) е комбинирана с друга простотия (зодии). Простотия на квадрат.