Червено гърло - какви храни ще ви помогнат

Вярвате или не, сладоледът също е в списъка
6
Червено гърло - какви храни ще ви помогнат
Снимка: iStock

Променливите температури и необичайно топлото време са предпоставка за настинки и грипове. А има ли нещо по-лошо от чувството, че милиони кърфици са забодени в гърлото ви?

Въпреки че раздразненото гърло може да направи преглъщането истински кошмар и да ви накара да изгубите всякакъв апетит, пълноценното хранене, когато сте болни, е жизненоважно.

Снабдяването на организма с полезна и питателна храна е най-доброто средство срещу влошени гласни струни. Всъщност богатите на хранителни вещества храни са рецепта с нисък риск и висок потенциал за ефект.

Дори да ядете нещо леко, може да се снабдите с витамините и минералите, които да ви помогнат да преборите инфекцията. Витамин С и цинк са вашите най-добри приятели в този случай, за да подсилят имунната ви система и да ускорят възстановяването.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: червено гърло
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
маалатъ преди 2 месеца
Ся, изпитано и от личен опит: Режете Резенче лимон с кората (пълна е с витамин С и пестициди -)))) ), хубаво овалвате лимоновото резенче у Сода Бикарбонат и дъвчите! Кисилината, която се получава трепе всички вредители в устната кухина и гърлото като тактически ядрен взрив и така 3-4 пъти на ден, НО, ако приемате Атибиотици не се препоръчва, трепе и антибиотика, пак от личен опит!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Червени?
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сещам се за природен лек, но не е храна.