Скандинавски фолклор - новата тенденция в интериора

Как да обзаведете дома си в шикозен и минималистичен стил
6
Скандинавски фолклор - новата тенденция в интериора
Снимка: iStock

Ако имате каквито и да е профили в социалните мрежи, най-вероятно сте попаднали на някаква форма на скандинавско съдържание през изминалата година. Това, което започна като увличане по по-светлите прически и семплото, но стилно обличане, характерни за по-студените страни, се превърна в увлечение по всичко скандинавско.

От манията по шведските десерти и възприемането на хюга през зимните месеци, скандинавският начин на живот определено има голяма фенска база.

През 2024 година скандинавският стил продължава да царува в нашите гардероби и прически, а сега си проправя път и в домовете ни с уютен, земен привкус. Според проучвания, скандинавският фолклор - естетика на интериорния дизайн, вдъхновена от Швеция в началото на XX век - ще доминира в домовете тази година.

Какво е скандинавски фолклор разберете от Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: скандинавски фолклор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
0
 
! Отговори
Грипен преди 2 месеца
За шведска тройка е необходи и съответния подходящ интериор.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не е уютно. И да използвате украсяващи фрази от *** "синисалистичесн стил", не помага. В една къща трябва да има дух, да има душа и своеобразие, емоция на минало и настояще. Всички култури развиват приложни изкуства и се старсят да елобат душата си в обкръжението , където живеят. Дюс (едноцветни) повърхности, малко предмети и т. н. покават, че човекът не държи на дома си, мне е там. Всъщност е елемент на протестантската гледна точка, която не приена радостта от живота и не понася многообразие.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Архитектчетата у нас загряват бавно, трябваха им около 70 години да открията скандинавския стил.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако не беше икеа да ги достави на ниска цена, нямаше да е популярен стил. Нетрайни еднодневки са доста от предлаганите продукти, но по-добре чисто ново, отколкото вмирисано и мухлясало старо (пълно с дървояди, дървеници и др. "Екстри"