Най-красивата омъжена жена в света е българка!

Елеонора Манчева спечели първото място на конкурса "Мисис Вселена"
28 юни 2007 14:18,
108
Най-красивата омъжена жена в света е българка!
Най-красивата омъжена жена. Снимка: Булфото

За всеобщо учудване или не съвсем Елеонора Манчева спечели короната на „Мисис Вселена“.

За първи път в историята на конкурса, финалният кръг се проведе в България – в комплекса Слънчев бряг.

Участието си бяха потвърдили кандидатки от над 50 страни, но след подбора по снимки, организаторите поканиха само 20 дами.

Те дойдоха в нашия морски курорт от три континента и се бориха за короната в четири тура – в спортен стил, по бански, с изискани вечерни рокли.

Четвъртият тур беше малко по-необичаен – ревю на диаманти. Спонсори, какво да се прави...

Елеонора спечели правото си да представи нашата страна, след като миналата година отнесе първото място на „Мисис България“. Останалите момичета също са най-красиви – всяка в собствената си държава.

Подгласнички на съпругата на Владо Манчев станаха Мисис Китай – на второ място, Мисис Южна Африка и Мисис Индия, съответно на трето и четвърто място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
largo преди 16 години
66. - 29.06 12:24 - ХмОт: Анонименправ си анонимен.и то много.българките са си и завистливи надути надменни капризни и само се интересуват от някои бизнесмен да го използват.и като видят красива чужденка и я гледат гадно и завистливо .това съм го виждал със собствените си очи масово тука.и само се мажат до клепарите с *** и се мислят че са нещо особенно.и като кажеш кви са и веднага някоя казва че уж си бил преди с нямоя която те е отрезала и за това си ги мразил.те друга причина не могат да си намерят.ако ще и на ръце да я носиш тя пак си остава такъв ***.ПОНЕ МНОГО ОТ ТЯХ СА ТАКИВА НАМАЗАНИ , ГРОЗНИ И СМОТАНИ.юбили наи красиви ха ха ха ха.ГЛУПОСТИ.АИДЕ ГОВОРЕТЕ СЕГА ПРОТИВ МЕН ЗА ИСТИНАТА КАДЕТО КАЗАХ.
88
0
 
0
 
! Отговори
largo преди 16 години
66. - 29.06 12:24 - ХмОт: Анонименправ си анонимен.и то много.българките са си и завистливи надути надменни капризни и само се интересуват от някои да го използват.и като видят красива чужденка и я гледат гадно и завистливо .това сам го виждал със собствените си очи масово тука.и само се мажат до клепарите с *** и се мислят че са нещо особенно.и като кажеш кви са и веднага някоя казва че уж си бил преди с нямоя която те е отрезала и за това си ги мразил.те друга причина не могат да си намерят.ако ще и на ръце да я носиш тя пак си остава такъв ***.ПОНЕ МНОГО ОТ ТЯХ СА ТАКИВА НАМАЗАНИ , ГРОЗНИ И СМОТАНИ.юбили наи красиви ха ха ха ха.ГЛУПОСТИ.АИДЕ ГОВОРЕТЕ СЕГА ПРОТИВ МЕН ЗА ИСТИНАТА КАДЕТО КАЗАХ.
87
0
 
0
 
! Отговори
plamen преди 16 години
тези които казват че в България красивите жени са супер много нека ако искат да направим 1 проучване..ще вървим по улиците и ще сортираме грозни и хубави...правил съм го и 80-20 процента е за грозните...вие не излизате ли навън бе,това че в мола и сцс има хубави не значи че и на другите места е така...в българия има супер мн грозни и комплексирани...ама какво да се прави,а иначе Елеонорчето е уникална наистина..тука такива са рядкост.
86
0
 
0
 
! Отговори
danaia преди 16 години
Eleonorcheto e hubavko,no bezlichno!ne mogesh da ia otlichish ot masovkite po ulicite,prekaleno naglasena,prekaleno namazana! niama sobstven stil i onova osobeno izlachvane na istinskata mis! zashtoto edna istinska mis triabva vednaga da ia vidish sred talpata i da blesti i bez grim i pricheska! inache e simpatichna,haresvam ia,no kategorichno ne e za mis!
85
0
 
0
 
! Отговори
Русалката преди 16 години
Г-не, това, че сте живял в Швеция 5 месеца, едва ли е повод да правите такива заключения! И как изчислихте, че на 10 жени една е хубава?!? Явно сте силно разочарован от някоя жена и затова правите такива заключения. Аз съм много красива и не мисля, че имам "ненормално високо самочувствие". И наистина смятам, че в България има много, много красиви жени. Добре, че са по-малко мъжете, които мислят като вас. За щастие повечето от тях имат вкус! Един съвет - избийте си комплексите другаде...
84
0
 
0
 
! Отговори
rusalkata преди 16 години
Da, krasiva e kato zaharosana kukli4ka Barbi. Da be6e rodila pone 1 dete togava da e Misis BG
83
0
 
0
 
! Отговори
Николай преди 16 години
Ами ако е жена би трябвало вече да е родила и да се реализира като жена и като майка,за сега поне такива данни няма за нея.Значи това че е само семейна не значи нищо и не би трябвало да е допускат до този конкурс?!Не мога да кажа колко е хубава защото е работено по нея,но и не ме касае просто това е жена без дете-бекярска работа.
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
i tuk naglasena rabota!
81
0
 
0
 
! Отговори
BatGo4o преди 16 години
ee iako gadje :) biva biva :) kompleksarka nekompleksarka suepr e che balgarka e spechelia bravo mace :)
80
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 16 години
Това си е много яка пичка, така си е. и там злобните мацки да си траят и да се поправят!!!
79
0
 
0
 
! Отговори
Катерина преди 16 години
На всички комплексирани мадами, които са се произнесли мога да кажа само да замълчат... жената наистина е хубава, независимо дали има корекции или не. От вас се очаква да се гордеете, че е българка, не да се правите на специалистки.
78
0
 
0
 
! Отговори
критик преди 16 години
уффф добре ,че има пластики иначе си кръгла нула ....а даже не е раждала каква мисис е тая ,колко по красиви омъжени жени има и то без силиконови цици и поне 5 пластики на лицето
77
0
 
0
 
! Отговори
emi преди 16 години
готина мадама
76
0
 
0
 
! Отговори
ало? преди 16 години
Да се върнем на темата, че този конкурс по всичко личи да си е организиран в БГ - никъде не пише зад него да стои някой отвън и да има някакво международно признаване.Дамата е хубава. Българските жени са си хубави. Както са и всички други хубави жени по света.Но трябва да се внимава, като се мерят такива субективни неща и особено на съмнителни конкурси.
75
0
 
0
 
! Отговори
сиса преди 16 години
красива е но по характе що за човек е ? Чувала съм че е голяма кошница .
74
0
 
0
 
! Отговори
dorichela преди 16 години
Наистина една невероятна красива жена!
73
0
 
0
 
! Отговори
ivo преди 16 години
stra6na e kakvo zavijdat tuk razni individi
72
0
 
0
 
! Отговори
anadkata преди 16 години
saglasna sam 4e balgarskite jeni sa hubavi i ne go kazvam ei taka...samo za6toto sam balgarka...az u4a i jiveia v kanada...znaete li v moeto u4ili6te vsi4ki balgarki bez izklu4enie sa nai-uhajvanite momi4eta...i ne samo v moeto navsiakda bilo v kanada bilo v balgaria....prosto balgarkata umee da bade 4arovna....krasotatata samo po sebe si ni6to ne struva
71
0
 
0
 
! Отговори
kismit преди 16 години
Не разбирам защо някой се опитва да отрече,че жената е красива.Аз съм жена и го признавам.Много хора са писали тук,че българките не били красиви,не се поддържали.Чудя се дали излизат навън или си стоят в къщи и се самонавиват да вярват в това.Разбира се,че не може всички да са хубави,но нали уж завистта била характерна повече за жените.Масово мъжете коментират,че Елеонора не е красива и че българските жени не приличат на нищо.Съгласна съм,че е лошо да те отреже красива жена,но пък да си го изкарвате на останалите!?
70
0
 
0
 
! Отговори
bubeto преди 16 години
колко корекции има по нея?Без грим и силикон как ще изглежда?