Преслава не опази смалените си гърди, има усложнения

Една от малкото талантливи поп фолк певици, дръзнали да смалят бюста си, получи усложнения след мамопластиката
12 фев 2008 19:13,
68
Преслава не опази смалените си гърди, има усложнения
Преслава смали гърдите си, но не успя да спазва режим. Снимка: Булфото

Преслава, една от малкото поп фолк певици, които решиха да намалят бюста си, вместо да го тъпче със силикон, получи усложнения след операцията.

Певицата ще трябва да лежи 20 дни и се нуждае от пълна почивка, съобщи в. „24 часа“.

Наскоро Преслава намали естествената си гръдна обиколка с 15 см, от 105 на 90 см, в немска клиника по пластична хирургия.

Певицата се оплакваше от неудобство и болки в гърба заради големите си природни дадености.

С нея в клиниката се оперира и колежка й Десислава, която отдавна се канеше да коригира обиколката си.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
Изтънчените и образовани жени в кралските дворове са били финни, с прозрачни кожи и пристегнати в корсети, а дойките на децата им са тези с мощните гърди и едрите бедра, червендалеста и яка селска жена.
27
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
За тези секси мъже които виждаме, наистина такива крави като Преслава са супер яки. Отиват им на коремите. Получават се идеалните извивки тя слага цици върху корема и достигат един до друг. Супер глупости се изписаха тук. На всеки му е прекалено ясно, че една спортна фигура е обект на завист.
26
1
 
2
 
! Отговори
Мишо преди 16 години
И аз мисля, че слабите жени са супер анти-секси!!! Ей такива като Преславка са 100% жени!
25
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
това, че от зор някой си е навредил си е негов проблем. Както казват всяко нещо с мярка. Хорта искат за месец да свалят 10 кг и да няма последствия. Да ама не. Който има мозък в главата няма ядове.
24
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Haide stiga s tezi krivorazbrani manii za krasota! !!!!!!!!Otkakto se pomnia, vse sam na dieti i sega sam s ostra forma na gastrit. Ako beshe tolkova zdravoslovno i prirodno da si slab, niamashe horata da pipvat gastit v sledstvie na namaleno hranene!
23
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Къде пък природата ти е казала, че жената трябва да е по дебеличка. Така ти изнася май. В днешно време племената водят природо съобразен начин на живот и никъде няма дебела бушменка. Защо тогава всички тичат за здраве и всички лапат хапчета за отслабване. Защо дебелите хора са с високо кръвно и хиляди болести. Човек спрямо височината си има идеално тегло, вземи прочети малко. Една жена 170 трябва да варира от 58 до 66 кг. Тя да си избере къде се чувства по добре. От 66 нагоре вече тръгва да дебелее и да трупа.
22
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
Виж Модата и красотата. Манекенка която да друса кравешко виме НЯМА. Сигурно не могат да се наблъскат със силикон, а? Могат но ще изхвърчат от модния подиум защото никой не иска да гледа крави. Кравите са за порно гнуслярската индустря където някакви нерези точат лиги и други работи.
21
1
 
2
 
! Отговори
дяволчето преди 16 години
и ако тая е била с ест гърди ... хахаха... силиконка ***, явно е усетила колко мн тежи е решила да си ги понамали малко, ама новият силикон не е бил много качествен... чалгарки прости
20
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
taz pa si mahnala cicite.... da si be6e zela kosmodisk
19
1
 
3
 
! Отговори
azzzz преди 16 години
Не трябваше да си ги намалява, супер си беше жената. Въпрос на вкус! Пък и си има подходящо бельо за такива форми. Някой сигурно я е докачил, че е дебела ... По-добре да си беше извадила силикона от устнита, ама ... Като се сетя какво хубаво момиче беше в началото на кариерата си и ми става мъчно!Като изключим визията й, която на мен лично криво-ляво ми допада, талантът й няма да обсъждам, нито тъй наречените й хитове, очевидно си има аудиторията ...
18
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
Вие пък какво наричате Преслава крава дебела и така нат. НЯМА ПО ОТВАРТИТЕЛНИ ОТ КЛЬОЩАВИТЕ ЖЕНИ!!! Природата е дала жената да си е по закръглена от мъжа , а не да бъде като излязла от концентрационен лагер!!!! Каква е тая мода, какви мъже сте, щоми ви кефят някви клечки незнам!!! Преслава е идеалната жена,е жалко, че пее чалга! :) Кльощавите жени са отварителни!!! Една жена си е редно са има свой си гърди, а не корема и да е зелпнал за гърба и някви огромни силиконови цици! Грозна глетка! Пък и на пипане естествите гърди са 10000 пъти по яки!
17
1
 
3
 
! Отговори
аз преди 16 години
На едно момиченце ... плоско момиченце, му сложи едно бюстие и кажи после, че стои добре. Стои друг път. Ще и стои все едно си го сложил на дъска за гладене. Не съм привърженик на чак толкова големите гърди, но си има подходящи дрехи и за едните и за другите. Просто въпрос на вкус, така че не нападай ако обичаш жените с по-големи гърди (за естествени става дума, разбира се). Доста голяма част от тях, нито приличат на зарзаватчийки, нито пък са дебели.
16
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Всичките станаха като някакви крави. Големия бьст по принцип е притежание на жена радила и кърмила няколко деца, дойка, както и на дебели жени. Колкото повече растата килата,толкова повече нараства и бюста.Единственно във порното наблягат на размера. Никой моделиер, дизайнер и естет няма да облече дрегата си на такава дойка, тъй като тя не стои хубаво. Едно момиченце без нищо излишно по себе си в каквото и да се облече изглежда добре,докато една крава с голямия бюст стои като зарзаватчийка на сергия. Голямия бюст е като вързан на врата. Тази правилно е отишла да го смали, което е правила и Лили Иванова. Те са като табуретки, а за болките които изпитват в гърба те си знаят.
15
1
 
2
 
! Отговори
ani преди 16 години
Preslava e super.Nai dobrata.Tq se e dokazala.Vadi samo hit sled hit.Nqma slaba pesen.Tq e nomer 1.
14
1
 
2
 
! Отговори
smehh преди 16 години
tezi kudeto pi6at do tuk-mnogo ste zle!kato ne vi harescvat gurdite i -ne gi gledaite!kato ne vi haresva kak pee-ne q sluj6aite!samo znaete da govorite-no ako Vi se otkrie vuzmojnost....!za sega samo mazoli na rucete moje da imate zaradi neq....zlobari.....
13
1
 
2
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 16 години
Не става само с цици, трябва и акъл...
12
1
 
2
 
! Отговори
DETELIN KIRCHEV-GRAD преди 16 години
ПРАСИСЛАВА , не Преслава
11
1
 
2
 
! Отговори
dark4y преди 16 години
awee da eee...aa i tez kompleksarki da eee ...aa izbivat si kompleksite slaga si silikon tuka tam plasti4ni operacii po 1200 si praqt ..
10
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
долен чалгаджийски ***
9
1
 
2
 
! Отговори
Ivanov преди 16 години
Ей , стига си спамил форума бе.