Майкъл Фасбендер в очакване на воя Оскар... някога

Актьорът не можа да се пребори за статуетка тази година
17 май 2012 10:42,
1
Майкъл Фасбендер в очакване на воя Оскар... някога
Снимка: сп.GQ

Ако не сте гледали Майкъл Фасбендер във филмите „Джейн Еър", „Х-Мен: Първа Вълна" и "Гадни копилета" (Inglourious Basterds), то след тази корица на GQ и след новия му филм „Прометей" на Ридли Скот, където партнира на Чарлийз Терон, няма начин жените да не започнат да въздишат по него.

Синеокият мачо е бил гадже на дъщерята на Лени Кравиц – Зоуи Кравиц, а в момента ходи с актрисата Никол Бехари.

Новата звезда на британското кино е на корицата на юнския брой на списание GQ. Секси кадрите са дело на големия фотограф Марио Тестино.

Ето и няколко акцента от интервюто на 35-годишния актьор:

Защо живее в Източен Лондон: "Харесвам енергията на този квартал. Вярно, че традиционно тук живее повече работническата класа, но навсякъде има паркове и винаги съм знаел, че това е правилното място за мен".

За своя голям пробив през 2007 година във филма на Стив Маккуин „Глад" (Hunger): "Имаше нещо странно през тази година. Аз съм суеверен - роден съм през 1977 година, а през 2007 г. се наложих като актьор. Явно тогава ми се „отвори вратата". Имаше нещо съдбовно. Чувствах го".

За кампанията за наградите „Оскар" 2012, където се говореше, че той трябва да бъде сред номинираните за ролята си в лентата „Срам" (Shame). За нея той получи номинации за най-добра мъжка роля на наградите "Златен глобус" и на наградите БАФТА: „Няма значение, какво мисля, не попаднах в номинациите, но така или иначе, все някога ще съм на Оскарите. Вярвам, че е въпрос на време. Все пак си признавам, че бях много разстроен от това, че не ме номинираха. Но това беше един добър урок по суета за мен".

Вижте и другите кадри на Майкъл в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
... в очакване на воя????

Спонсорирани публикации