Рейчъл Уайз – момичето на Борн... и на Бонд

Актрисата рита задници в новия шпионски екшън от поредицата за Борн
11 юли 2012 11:47,
18
Рейчъл Уайз – момичето на Борн... и на Бонд
Снимка: Vanity Fair

Тя е съпругата на Джеймс Бонд – Даниел Крейг и момичето на конкурента му Борн.

Рейчъл Уайз се снима в четвъртия филм от поредицата, пълна с екшън и шпионски игри. Името му е "Наследството на Борн" и в него влиза в образа на Марта Шийринг. Уайз си партнира с Джеръми Ренър, който замени Мат Деймън, познат от първите части.

Родената в Лондон актриса в момента живее в Ню Йорк, където се наслаждава на семейния си живот с Даниел Крейг и отглеждат заедно сина ѝ от предишния ѝ брак.

Дамата се е снимала до момента в над 30 филма, а по случай последния си влиза в ролята на фатална жена на страниците на сп. "Vanity Fair". Не само красотата ѝ впечталява филмовите критици и продуценти, а и безспорният ѝ талант.

"Рейчъл провокира хаос. Тя има собствена навигационна система, която се включва като спасителен бутон, когато всичко се обърка. Тя е невероятна", споделя за нея сценариста Тони Гилрой.

В лентата за Борн тя играе брилянтен учен, който "накрая рита няколко задника".

Вижте снимките на сексапилната актриса в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствено първия филм има съвсем малко общо с книгите на Лъдлъм! Втория и третия се развиват по съвсем друг начин. Иначе и аз няма да ги гледам без Мат Деймън, макар че май Едуард Нортън ще играе, който също ми е любимец...
12
1
 
19
 
! Отговори
ценител преди 11 години
Уникална жена! И далеч нямам пред вид "касовите" й роли. Ума разкошно лице и невероятно излъчване!
11
0
 
15
 
! Отговори
до Явчо преди 11 години
Бъркате се, само Eric Van Lustbader има договор за продълженията на трилогията, дори при първото е работил с все още живия Ludlum, а за следващите има официално разрешение от наследниците на гениалния писател. ;) Може имате предвид Gayle Lynds която заедно с Ludlum пише The Hades Factor, не лоша книга, но отново предимно екшън без лекият романтичен стил на ненадминатия Ludlum Бог да го прости - друг едва ли ще се роди...
10
1
 
15
 
! Отговори
Явчо преди 11 години
То има 10 хил. сигурно книги за Борн. Не са Лъдлъм ми на Ластбейдър и на няква мацка ако не се лъжа за мацката.
9
0
 
17
 
! Отговори
dynamo преди 11 години
1- Трите филма за Jason Bourne с Matt Damon имат общо с книгите на Robert Ludlum съвсем малко! Те са съвременна версия, която според мен не струва, не, че не стават за гледане, но го няма специфичният хумор на Ludlum, просто екшън...2- 1988 е правен единственият точен по 1-вата книга филм - The Bourne Identity с Richard Chamberlain и красивата Jaclyn Smith!3- След трилогията Eric Van Lustbader пише продълженията (7 книги засега), просто Ludlum умира, но оставя много ръкописи. Образовайте се!
8
3
 
19
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
Наще БГ дебаланки дето плюскат банички пред будките за вестници по-ме радват !
7
3
 
18
 
! Отговори
Уркото преди 11 години
Кой бил лъжебонд бе, синко!? Вярно, че Дениъл Крейг не раздава шамари на кучките наляво-надясно както сър Шон Конъри (какво да се прави, трябва да сме политически коректни, а и нали им дадоха право на глас вече... няма спиране) ама във всичко останало Е Джеймс Бонд и отгоре! Нещо повече, лично на мен любимия ми Бонд, слагам го на едно ниво с Конъри и Роджър Мур лично аз! А що се отнася до новия Борн, каква е тая простотия без Мат Деймън, аман от ламтящи за кинти холивудски студия. ***
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рейчъл е страхотна!
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трите филма за Борн са супер, но този не е по книгите, а и е без Мат Деймън. Никога няма да го гледам и не трябваше да го правят.
4
9
 
16
 
! Отговори
Nabuco преди 11 години
Даниел Крейг е Лъжебонд!
3
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тази снимка не си прилича, иначе има много всекидневно излъчване..
2
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Торба с кокали и пластмаса и фотошоп.
1
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая има увиснал ***.