В света на Лейди Гага – между реалност и фикция

Гага никога няма да спре да се стреми да бъде оригинална
Обновена: 13 авг 2012 14:52 | 13 авг 2012 14:52,
15
В света на Лейди Гага – между реалност и фикция
Снимка: сп.Vogue

Дали Лейди Гага ще се съгласи да се появи на корицата на списание Vogue за втори път, за броя септември/2012, докато е на световно турне и промотира своя нов иновативен парфюм „Fame"?

Този въпрос най-много е вълнувал редакторите на престижното модно издание, докато поп сензацията все пак не се е съгласила.

Направила го е обаче, като е спуснала няколко собствени условия. Едно от тях е списанието да обясни подробно на читателите си уникалността на нейния парфюм, който е черен на цвят, но пръснат във въздуха течността се преобразява в прозрачна.

Лейди Гага е заснета от фотографите Мерт Алас и Маркус Пижо, а цикламената рокля, която носи на корицата, е на Marc Jacobs.

Ето и няколко акцента от интервюто с Гага, която ще пее утре в София:

За новия си аромат: "Ароматът се нарича „Слава". Той трябва да бъде черен, трябва да бъде привлекателен. Трябва да искате да се докоснете до него, да го почувствате, но външният му вид да ви плаши."

За мечтаната "крепост", която ѝ позволява да танцува на 50 метра над публиката на световното си турне Born This Way Ball: "Аз наистина исках да разчупя скуката на съвременните турнета."

За преоткриването на роклята от месо, с която излиза по концертите си: (Певицата се появи на наградите на MTV/2010 в рокля от месо и скандализира света) „Говорехме с екипа ми за поставянето на шоуто ми и тогава аз им казах: „Добре, какво ще стане, ако бяха бабата на някой тинейджър и отивах с него на концерта. Как щях да разбера, че това е шоу на Лейди Гага?" Тогава всички се спогледахме и си казахме: "Само по роклята от месо."

За музикалния си подход: "Аз наистина не правя песни, които просто да бъдат слушани. Наистина искам, когато чуете моята музика, да си поръчате питие, да целунете любимия или да преоткриете нещо от миналото си, което да ви накара да се почувствате още по-смел."

Вижте снимките на Гага в афро стил в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: парфюмЛейди Гагаvogue
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
tainata преди 11 години
До Анонимен ne
12
1
 
4
 
! Отговори
читател преди 11 години
Напънът за оригиналност отдавна е минал границата нанормалното мислене...там в отвъдното всичко е объркано...
11
1
 
6
 
! Отговори
ник преди 11 години
Списание Форбс,Топ 10 най-досадни звезди: 1-во м. Ким К. ..; 9-то м. Лейди Гага. Коментари на гласувалите в класацията: "Чудно защо е чак на 9-то.", "Време е да влезе в яйцето, от което излиза на концертите, никога да не излезе." Това последното и на мен ми е в повече. Лошото е, че ме занимават с вулвата й, гащите й, куклите й=лавина от глупави новини. Нищо за музика. Шапки, обувки, грим, куче. Няма музика. Рокля, месо, чудовище. Музика? Устремила се е към 1-то място за най-досадна звезда.
10
3
 
9
 
! Отговори
гара Яна преди 11 години
По-зле е и от Азис,ама нали идва от хАмериката,що да не и целуваме г*за,отврат!
9
1
 
10
 
! Отговори
месар преди 11 години
Бре, загледах се в тубата дето лейдито в рокля от месо. Ама то верно само бифтеци и контрафиле. Що матр'ял е зяносала не е истина.
8
1
 
11
 
! Отговори
кинолог преди 11 години
Бре, щях да водя Исус (добермана де) на концерт, ама пустата му Гага ще пее по месо. Не мога да поема риска, Исус яко дърпа.
7
2
 
12
 
! Отговори
СС преди 11 години
Скоро ще я намерят и нея в някоя хотелска стая - я във вана ,я на земята - нещо подобно на Уитнито и куп други като нея.
6
3
 
17
 
! Отговори
читател преди 11 години
Нещо май продажбите на билетите не вървят, а?Кога ще преместите концерта в читалище "Детелинка"?
5
4
 
8
 
! Отговори
Иванчо преди 11 години
- Тате, тате, какво е травестит?- Не знам, питай леля си Гошо!
4
4
 
12
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Смисленно...говори,затова съм я поканил в Кривунделово да пее...благотворително.Нищо че не знаем...английски,но затова съм пазарил един...местен англичанин - бираджия,да превежда;когато...случайно не надига,шишето загорка.(платена реклама)
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе не се ли казваше "Радио Гага"?
2
2
 
23
 
! Отговори
29 преди 11 години
Произведено в САЩ.След няколко години затрито от САЩ
1
3
 
30
 
! Отговори
Nobody преди 11 години
За Гага - гага е, ама чак пък лейди....