Конкурентките в модния свят обединиха сексапила си в Allure

Линда Еванджелиста отново блести до далеч по-младите си колежки
Обновена: 19 ное 2012 15:25 | 19 ное 2012 15:24,
4
Конкурентките в модния свят обединиха сексапила си в Allure
Дауцен Крос, Снимка: Allure

Декемврийският брой на сп. Allure готви голяма изненада за своите читатели. След като медията успя да съблече Кийра Найтли, сега се постара да облече куп красиви жени от модния бранш. Все пак не разчитайте да ги видите с дълги палта и шапки, макар и навън да е студено.

Дауцен Крос, Изабел Гулар, Изабели Фонтана, Карли Клос, Лидна Еванджелиста и няколко техни колежки събират очите с красиви и ексцентричини тоалети и нежна плът.

20-годишната Карли е покрила слабото си тяло с космато палто и ботуши с леопардов принт. И макар от доста време да работи за имена като Dior, Donna Karan и Rodarte, дамата признава, че има проблем с точността: „Винаги закъснявам. Трябва да закъсняваш за всяко парти, за да могат всички да те видят как влизаш. Марио Тестино знае най-добре", казва хубавицата.

Каква е тайната на красотата на Изабели Фонтана? 29-годишната бразилка е предпочитана от марки като Mango, Dolce&Gabanna, Donna Karan и т.н. Това, което държи да подчертава винаги, са очите ѝ. „Черната очна линия е перфектна за всяко излизане. Тя прави всяка жена красива. Твоята същност се чете в очите ти", разкрива Фонтана.

Дауцен Крос е от томподелите на Victoria's Secret, които вече са обвързали живота си с мъж и деца. Но младостта си казва своето! Блондинката е на 27 години и обожава нощния живот, което е обяснимо и поради факта, че съпругът ѝ е диджей, „Веднъж, когато бях бременна, той миксираше до 6 сутринта и аз не можех да спра да танцувам. И сега синът ни Филън обожава музиката. Обожавам партитата. Избирам дни, когато наистина мога да се отпусна. И купонясвам без да пия алкохол. Избирам сок от ябълки и много лед", споделя Дауцен.

А ето го и перфектното парти според Едита Вилкевичут: „Идеалното парти за мен включва свещи, малко хубава храна и най-добрите ми приятели. И всичко е готово".

Любимката на Estee Lauder Констанс Яблонски от малка си пада по грима. 21-годишната фина французойка има специален начин на гримиране, който е: „Винаги подчертавам очите си по-силно от устните си. Когато излизаш, ядеш, целуваш хората... Ехо, не искам да прекарам вечерта в грижа по устните си".

Изабел Гулар, досущ като колежката си Крос, смята, че хубавото парти, включва близки приятели. „Винаги, когато съм на хубаво място и с приятели, това означава, че има хубава музика или някой свири на някакъв инструмент", казва красивата бразилка.

Вижте съблазнителните кадри на тези и останалите дами в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
5
 
! Отговори
гоши преди 11 години
Рекламира тоалетни чинии!
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извинявам се, ама какво съблазнително има в жена, която ***...:(