Принц Хари е най-желаният ерген в света

Той умее с еднаква лекота да флиртува, да се издокарва и да бъде военен
15 яну 2013 22:08,
54
Принц Хари е най-желаният ерген в света
Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Британският принц Хари оглави класацията на най-желаните ергени в света, изпреварвайки звезди като Джордж Клуни и Джак Никълсън, пише вестник "Торонто сън".

Братът на принц Уилям, който в момента служи като пилот в спасителен хеликоптер в Афганистан, оглави класацията на 40-имата най-видни ергени, съставена от американското списание "Таун енд кънтри".

"Малкият брат на принц Уилям с еднаква лекота флиртува и управлява хеликоптер "Апачи". Той обича да се издокарва - като се започне от несполучлив костюм за маскен бал и се стигне до костюм за рождения му ден", пише "Таун енд кънтри" за 28-годишния красавец.

В класацията попаднаха още няколко европейски кралски особи като гръцкия принц Филипос, внука на Грейс Кели Пиер Рение Стефано Казираги от Монако, шведския принц Карл Филип и белгийския принц Амедео.

След най-желаните ергени са и спортни звезди като голф играча Адам Скот, състезателя по американски футбол Тим Тебоу и бейзболиста Джеръми Лин.

Има и много деца на знаменитости - четиримата синове на певеца Брайън Фери Мерлин, Айзък, Отис и Тара, синът на Арнолд Шварценегер  - Патрик, синът на Клинт Истууд - Скот, както и бившият приятел на Тейлър Суифт - Конър Кенеди.

В класацията е и холивудският ветеран Джордж Хамилтън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: лондонпринц Хариерген
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много е сладък!
43
2
 
1
 
! Отговори
На мен преди 11 години
ми харесва.Нестандартна,за нас,външност.Готин е.Огнено момче ;)
42
0
 
2
 
! Отговори
vasko_43a преди 11 години
я намалете малко бе хора..и кой го иска толкова много тоя бозавия? от червендалестите англичани..по грозни хора няма на планетата ни.пък бил той и някакъв принц
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не е с два чифта този возавия че е толкова желан?
40
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 11 години
Този заслужава да умре само на ножки жена не помирисал. Отвратителна рижа ***
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
3&. Е за *** , защо не го триете с неговото " розово анче"
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
38. Педи Педи
37
0
 
0
 
! Отговори
До Криси преди 11 години
Хари ти е истинския мъж, защото още не се е оженил ...А брат му е Престолонаследника и той завършва военната академия . Престолонаследника трябва да се ожени до 30 г. И него не го пращат на война ... Не можеш да си опиташ късмета. И при двамата ..лоша съдба !
36
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
хахахахахха ''най желаният''...ама той е много грозен кой ще го желае?...язък само грози самата титла ''принц'' ...дори не прилича на принц, а на някой наркоман, дето ги виждаме всекки ден на улицата
35
0
 
0
 
! Отговори
бибата преди 11 години
И Жустин бибката е желан.. от .... всички обожатели на момченца... мхммм
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе що ми пълните главите само с глупости ...какво сте го леплани тоя рижав ***!!!!!
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
рижавия също така може да се разкарва гол из стаите без да му пречи
32
3
 
0
 
! Отговори
Криси преди 11 години
Евала на принц Хари! Напълно справедливо той е обявен за най-желаният ерген в света, защото такъв като него е мечта за всяка жена.Браво на Хари! Той за пореден път доказа, че за разлика от *** като брат си, който може само да се вее по курортите с тъпата си жена, е истински мъж и войн. За да отидеш на война, трябва да ти стиска. Не всеки го може. На много мъже просто не им стиска. Малко останаха в днешно време истинските мъже. Хари е един от тях. Аз мисля, че като член на управляващата династия Хари ясно съзнава, че след като в момента политиката на Великобритания в Афганистан е такава, след
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
18. 19. Гледах интервю с Даяна , когато се развеждаше. Питаха я за причините , и тя каза , ние бяхме трима - Чарлс и Камила , в нашето семейство .На въпроса , кога са се чувствали щастливи двамата - тя каза , когато бях бременна с Хари . Чарлс беше много внимателен и аз смятах , че все още имаме шансове , той много искаше да имаме дъщеря.
30
0
 
0
 
! Отговори
? преди 11 години
Бай Жоро , принц Хари е вторивт син и той няма да управлява .Короната се дава на Първородения ,Какъвто е принц Уилям - Изискването е да се ожени до навършването на 30 години.
29
0
 
1
 
! Отговори
Сержант преди 11 години
Само защото е готин е и желан.Принц ала бала измислени надувки.Всички семе еднакви на тази планета.Това че някой ни е напълнил мозъците и е направил системата да зависи от парите си е друг въпрос
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Taka ili inache na nego ne mu puka osobeno za mnenieto na nqkvi bulgarski selqni, koito osven da pishat zlobni komentari v Dnes.bg s pravopisni i punktuacionni greshki drugo Ne mogat. Po- dobre "grozen" princ v Angliq, a ne "krasavec" v Bulgaria
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Майната му на Хари, аз искам принц Амедео!
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
голяма завист и злоба-ужас! кво го плюете, това е наистина красавец по всички стандарти! Това че не е *** с черни очи и синьо от набола брада лице, дебели бузи и изобщо не прилича на Кондьо, значи не се вписва в представата ви за хубав мъж? само завиждате, в БГ такива няма такива, всички са тантурести чернички и пухкави и се мислят за красавци. щото има ромки да ги хвалят и възпроизвеждат! Наистина не прилича на Чарлз, но от това само печели! браво на майка му и на баща му - който и да е той!
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бил най-желан - ами аз не го желя.