Бившата на Крис Браун се разголи смело за сп. Rolling Out

Каруче Тран не иска медиите да я възприемат като част от любовния триъгълник Каруче-Крис-Риана
Обновена: 31 яну 2013 13:39 | 31 яну 2013 13:39,
5
Бившата на Крис Браун се разголи смело за сп. Rolling Out
Снимка: сп.Rolling Out

Тя е млада и красива и бързо набира популярност в светските среди. Каруче Тран е 24-годишен модел, който се сдоби с голяма популярност покрай любовния триъгълник, в който попадна благодарение на ексгаджето си Крис Браун и неговата вечна изгора Риана.

Когато певецът се раздели с Тран, тя реши да се скрива в миша дупка от скръб, а да използва скандала в своя полза. И ето че го направи на страниците на сп. Rolling Out , където на пръв поглед позира чисто гола, но не съвсем. Каруче носи бикини в телесен цвят, които може да бъдат видени след по-внимателно взиране в кадрите.

Красавицата демонстрира не само завиден тен, а и секси тяло. Тъмните ѝ коси са спуснати така, че скриват голите ѝ гърди. Каруче може и да няма дрехи, но носи внушителен накит на врата си, а гримът ѝ е пестелив – черна очна линия и наситено червено червило.

Вероятно целият свят я съжалява, защото Риана ѝ отмъкна гаджето, но в погледа на брюнетката с екзотично излъчване се чете увереност, твърдост и сила. Каруче успя да запази достойнство през целия скандал, макар че признава, че ѝ е трудно да се справи с тези негативни коментари от феновете на барбадоската и понякога от самата Рири.

„Беше много трудно. Осъзнах, че всичко се променя – повече хора ще говорят за мен и ще попадна в блогове, сайтове и т.н.", разказва за периода по време на връзката си с Браун моделът.

„Папараците ме преследваха, дори когато не бях с Крис. И аз не го разбирах. Казвах им: „Крис не е тук, защо ме следвате?". И непрекъснато се виждах в някакви сайтове и блогове. Беше много странно", допълва още дамата.

„Най-предизвикателната част от цялото това внимание беше негативното отношение на някои хора. Повечето четат по медиите разни неща за теб и си мислят, че вече те познават. Има много неща, които излизат в публичното пространство и не са истина".

В крайна сметка Каруче събира сили и не се оставя пресата да я унищожи. Тя е твърдо решена да изолира живота си от този на Браун си се съсредоточава върху работата си. Освен като модел Тран се изявява и като дизайнер и миналата година пусна собствена линия с името The-Kill.

„Научих се как да бъда щастлива. Освен това станах по-силна. Последните години ми помогнаха да порасна бързо. Не казвам, че преди това съм била незряла, просто се научих да отварям очите си за много неща. Честно казано, всичко, което искам, е щастие. Имаше много негативизъм, насочен към мен. Надявам се хората да се поучат от моята история. Искам да бъда запомнена като човек, който е позитивно настроен въпреки цялата тази неприятна ситуация", споделя пред списанието Тран.

Вижте полуголата Каруче в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
4
 
! Отговори
!!! преди 11 години
красива е,Риана също,но като държание ми е неприятна :)
2
4
 
1
 
! Отговори
Триещ ръчички преди 11 години
Още не съм онождал дръпнато... Чувал съм, че са плитки тесняци...
1
1
 
9
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
БЕДНАТА КАРУЧИ......ОЩЕ НЕ СЪМ Я ВИЖДАЛ ОБЛЕЧЕНА....